Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Naanaa2
    30. Kolovoz 2015. 10:18

Sova, nemaš razloga za brigu. Moj bude miran po noći; kad se dignem na wc pa se vratim opet u krevet malo se promeškolji, i onda je opet miran. Ja obavezno jednom idem na wc, ali onda ne mogu zaspati sat vremena, dok vidim da moj malac s tim nema problema- on se promeškolji, valjda se opet namjesti i nastavi spavati 

Cvarak
    30. Kolovoz 2015. 12:13

Ja se cesto dozem na wc minimalno 3puta! Bebica najvise udara navecer kad trebam ici spavat i sjetim ke predjutro! A kad sam na desnom boku onda jako osjetim kako nogicama lupa,al lakse mi je spavat na lijevom boku ili ledjima!

Pupa5
    30. Kolovoz 2015. 13:11

Mene isto bebica ne budi po noci. Budi me mjehur ili nesanica, ali ona ili spava isto kad i ja, ili se njezno meskolji pa ja to prespavam.
    Nocas sam od umora prespavala cijelu noc, bez ustajanja za wc :) prehlada me lagano prolazi, sutra pregled, u utorak depilacija i onda smo spremne :)

Zara6
    30. Kolovoz 2015. 14:25

Mene je bejbu budio prije 2 mjeseca i to oko 3-4 ujutro i jos bi me glad uvatila pa bi opustosila frizider  Ali sad spava po cilu noc i stvarno me ne budi, jedino na wc moram izmedju 8 ipo-9 ipo svako jutro pa mu je onda dizanje, nadam se da cu moci spavati cilu noc do kraja trudnoce. 

Ne znam kako je kod vas, ali kod mene u Zd je vruce danas fuul i mislim da cu na plazu opet, jucer smo se isto kupali, u moru je bas cool kad sam si onako lagana 

Pupa super sto si mogla plesati na svadbi, ja sam prije mjesec dana bila frendici na vjencanju i to od 2 ipo popodne do 3 ujutro, je da sam i sidila, ali sam se i gegala-plesala i mislim da je bejbiju bilo super.

Ryanne
    30. Kolovoz 2015. 14:32

Ja se nocu budim svakih sat-sat i pol. Idem na wc, piti vode ili pak samo malo prosetati po stanu... a okrecem se konstantno. 

I stopala me bole. Jel koja od vas ima taj "simptom"? Bojim se da mi se stvarno sire ti ligamenti, a prosli tjedam sam si kupila cipele u starom broju koje su mi malo "na knap" i nadam se da ih samo treba razgaziti jer su od koze pa bude sve ok. 

Cvarak
    30. Kolovoz 2015. 15:38

Mene su jedno vrijeme stopala bolila,al sam dosta i bila na nogama i stalno u pokretu! Bome ova vrucina me ubija,nekako mi je dns i muka malo i tesko disem ko da bebili pritisce i pluca i zeludac,a umor je stalno tu! Tako me zna u preponi pa cak i nize piknut nesto ko da beba neki zivac pogodi ili se kosti sire ili je grc ni ja sama neznam al traje 5s i prodje!

Ryanne
    30. Kolovoz 2015. 17:17

Cure, meni ispao sluzavi cep! 

Sto sad slijedi? Koliko sam cula prave kontrakcije ne moraju odmah slijediti isti dan?

Pupa5
    30. Kolovoz 2015. 17:42

Ajme! Pa ti ces nam prva roditi! Ne znam ti pouzdano al mojoj kolegici je dan nakon ispadanja cepa poceo porod.. To je jedino sto znam.. Moze proci dan ili dva, budi spremna uglavnom :)

Cvarak
    30. Kolovoz 2015. 17:48

Mojoj sogorici je ispao i trk nakon tjedan dana rodila!!! Joj ja se uvijek brinem ocu li znat kad ce mi ispast i kako to izgleda,jer njoj je pod tusem ispo!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.