sova5, i ja sam tako procitala pa sam u manju stavila jednu spavacicu, jednokratne gace, jedan paket vir 80, manji rucnik (navodno se treba otusirat nakon klistira), melem, vlazne maramice i jos cu dodat papire i zdravstvene i malu bocicu vode i naravno novce za pratnju jer ce muz zaboravit, a placa se tek po dolasku..navodno je bolje tu jednu manju da ne vuces taj kofer jer ti onda to sestre vade van

Hahahah kneginja da jedva si spremila jednu torbu hahaha
Da da, istrosila se i ja a kad pogledam nes ti sta sam kupila :)
Bravo za pregled svima!
I moj bio jutros, 35 tt bebac 2700, kaze dr da nece bit neka velika beba i da je sve super.
Cure zgadile ste mi dorucak s tim masiranjem međice ahahaah bljak!!
Ja se uopce ne opterecujem tim magnezijem, sta se smije a sta ne, jedem sta mi se jede pijem sta mu se pije i mozak na pasu.
Puse svima!
Hahahah kneginja da jedva si spremila jednu torbu hahaha
Da da, istrosila se i ja a kad pogledam nes ti sta sam kupila :)
Bravo za pregled svima!
I moj bio jutros, 35 tt bebac 2700, kaze dr da nece bit neka velika beba i da je sve super.
Cure zgadile ste mi dorucak s tim masiranjem međice ahahaah bljak!!
Ja se uopce ne opterecujem tim magnezijem, sta se smije a sta ne, jedem sta mi se jede pijem sta mu se pije i mozak na pasu.
Puse svima!
i aj sad ti reci da su dr normalni...ma samo kake bez pokrića...uf kako se ljutim..ja i tit erminuše...tvoje je 2700 i nece bit velik..a moja je 2300 i boje se da ce bit too much...bla bla bla...a to je samo zato ejr vide mene zenu od dva metra i miljun kila...a u biti stvarno seru....samo mi anbijaju presnig u mozgu da cu se raspast radjajuc monstruma od 9 kila hahahahahah
reka bi robi k....a u pichku mile deve.....dodje mi da ostanem doma i rodim tu....ovi svi dr svakako sam nagadjaju

Fluffy
Aha..tako znaci... Sta bi rekla Kneginja jedva sam ovu prvu torbu uspijela napunit sa svime...pa ce tako i ostat...a ono sta mi eventualno bude trebalo cu izvadit van prije i gotovo...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Dobar dan, ženskice!
Jutros sam bila na pregledu.. predzadnjem kod svoje ginićke ako u međuvremenu ne rodim :D
Uglavnom sve je super i ona je jako zadovoljna jer kaže da je baš sve kako treba bit.. otvaram se polako (prošli tjedan bila cm i pol), ušće je smekšano, cerviks nestaje.. osjeti već glavicu da se spustila i kaže da se fiksirala lijepo :) Uglavnom sve kako treba.. ctg super i to je to :) pritisak je konstantan već postao i lagano me probode i zaboli al i ja sama osjetim da se tijelo sad već ubrzano priprema i da se sve širi itd. sve to tako treba bit
Vidim da pišete o torbama za rodilište.. ja sam u ovu glavnu, veliku torbu koju mi dečko donosi kad me prebace na odjel (neka 2h nakon poroda) uzela doslovno osnovne stvari i ništa pretjerano..ako mi nešto i prifali lako javim pa mi donese... što se ove manje torbe tiče za predrađaonu sam uzela papuče, vodu, vlažne maramice i melem za usta.. i to je to :)
Nekako mi prebrzo sve ovo prošlo, a tako mi je divno bilo..bez nekih tipičnih trudničkih tegoba osim žgaravice falit će mi i trbuh i pokreti i sve to skupa... čudno mi je kad neka trudnica trudnoću doživljava kao nešto što mora obavit tih 9 mjeseci i gotovo, kao da joj je to posao! Meni je bilo i još uvijek mi je divno divno
... i da, pa mi smo ljetna beba
Ja sam spakirala ovako
Mala torba:
Vir ulosci + gacice
Spavacica za radjanje
Nalazi
Gumice za kosu
Prijenosni punjac (bateriju) za slucaj da ce mi trebati a daleko sam od uticnice
Sprej sa vodom za prskanje lica
Japanke
Staviti cu jos mobitel
Velika (mali kofer velicine carry on)
3 spavacice
Kozmetika - gel za tusiranje, dezic, putna kremica za tijelo i sampon i regenerator iako sumnjam da ce mi trebati, gel za pranje lica i krema, gimice za kosu, cetka za kosu, micelarna otopina i blazinice, sapun
Vir i chicco ulosci
2 paketa jednokratnih gacica
Blazinice za dojenje
Izdajalicu i bocicu za nju (sterilizirano)
2 sterilizirane dudice
Vlazne + obicne maramice
Veliki i mali rucnik
Ogrtac
Antisepticki gel za ruke
3 energetske plocice sa sljivama (da me protjera :))
Plasticna casa za vodu
Dodati cu jos bocice vode
To je to, mislim...

meni je sa 35 tt rekao da je beba 2650 i da bude najvise 3500, a danas sa 37tt mi veli da je moja curka velika.. 3150 i da ce bit oko 3700, ako ne i blize 4kg.. al koliko znam, ne mogu oni to tocno odredit, pa se nadam da nece bit ogromna beba

Hahahahaah kneginjaaaaa!!
Ne znam koliko si visoka i teska ali moze bit da te zbog toga plase! Ma pusti ih sve sta blebecu!
Nemojte me sad osuđivat i krivo shvatit, al meni trudnoca nije toliko predivna kao nekima, zato jer su stalno prisutni neki strahovi kako je beba, jel sve u redu.. stalno neka briga. Onda ova nepokretnost u zadnje tjedne, bas se osjecam trutavo i nekad se pitam hocu li imat snage rodit bebu koliko se umorno osjecam. Eto ja jedva cekam da prođe jos ovih 5 tjedana
Fluffy
Meni ce bas faliti biti trudna i stvarno sam uzivala u svakom trenutku trudnoce, cak i kroz sve tegobe.
Sto se tezine tice, moja je beba sa 35 tt bila procjenjena na 3100g tako da mozete misliti kakva bi trebala biti u punom terminu.
Ali tjesim se da te procjene variraju +/- 10% i da u mom slucaju nije +. Hehe.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji