Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    24. Kolovoz 2015. 21:31

Hahah...nek si si dala oduska danas Kneginja... I super za bebicu... 👍

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Sanjarica
    24. Kolovoz 2015. 21:32

Kneginja a jesi ga pitala sta je s onim tockicama krvi?! Zbog cega to?

kneginja
    24. Kolovoz 2015. 22:00

Sanjarica

Kneginja a jesi ga pitala sta je s onim tockicama krvi?! Zbog cega to?

nisam niti pomislila na to ni pitala...al mislim da mi je to od bubuljice...danas kad sam se zbricnula do rkaja vidim na kozi onako suhu ranicu...kao od ex bubuljice...tocno nekako na vrhu ,na samom ćošku...vjerovatno sam ja to zagrebala papirom malo grublje...jer fkat je bilo samo točkica...
    toliko sam valjda bila zblekana od izjave da cu ostat u bolnici da mi ej sve drugo bilo nebitno ahhaha

a i rekla mi je da sam zatvorena kao prvog dana trudnoce..tako da.... :D Bože dragi fala :D

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Cvarak
    24. Kolovoz 2015. 22:06

Cure mene dns bome densa prepona bolila i bolila kad sam hodala ufff....ko da neko vrucim nozem reze!!! 

E jel ko to radio ili misli; masirat medjicu ?!

kneginja
    24. Kolovoz 2015. 22:08

Cvarak

Cure mene dns bome densa prepona bolila i bolila kad sam hodala ufff….ko da neko vrucim nozem reze!!! 

E jel ko to radio ili misli; masirat medjicu ?!

ja sam mislial...al odustala..nit imam snage ni volje ni dovoljno gipkosti za to....a sestra mi se smiju(njih 3 sa skupa 10 djece) da koja sma ja frikuša(njima smišno jer im takvo sta nije padalo na pamet)...hahahah...pa eto..malo ja malo one i jednostavno necu....

Sanjarica
    24. Kolovoz 2015. 22:12

Heh...ja sam kupila u dm-u neko kao ulje bas za masiranje medice...ali...samo jednom sam se masirala i ni jednom vise... Iskreno nije me volja...

!

Cvarak
    24. Kolovoz 2015. 22:17

Nemoj te se smijat: ja sam mislila da je to samo izvana kao masaza onda sam isla citat i gledat neki video pa kad sam vidjela sam ostala malo jojjj pa kak cu ja to... Il da muzu kazem hehehe 😁😂😂😂

Ryanne
    24. Kolovoz 2015. 22:26

Cvarak, da je samo izvana i ja bih je masirala. Ali kad sam procitala postupak, odustala sam. Dovoljno me iziritiraju pregledi, hemici i sl. da bih se jos upustala u takve egzibicije. 

Kneginja, drago mi je da je sve ok s bebicom i s tobom. 

nenana
    24. Kolovoz 2015. 22:48

Hej hej curke ;)

I ja se nadobudno pripremila za masiranje međice, odradila jednom, sva se preznojila, osjećaj blje i nekako svaki dan budem budem i neda mi se :( šta bude bude!

Kneginja super da je sve ok, a glupa sestra je stvarno glupa, pa kak moze tak Isprepadati ionako ispreplasene trudnice, glupača!

Meni je sve zadnjih par dana bas teško, vidjet cete pred kraj..ali budemo zdural...ja cu roditi u Vinogradskoj u ZG, vjerojatno prva pa javljam stanje ..za sada nikakvih naznaki za početak, ali sve sam nervoznija!!u četvrtak na pregled!!

Ps. Danas preuzeli kolica, LeoKids q9 i oduševljeni smo na prvu, sve postaje tako reaaaaalno!!!

Pupa5
    24. Kolovoz 2015. 23:02

nenana

Hej hej curke ;)

I ja se nadobudno pripremila za masiranje međice, odradila jednom, sva se preznojila, osjećaj blje i nekako svaki dan budem budem i neda mi se :( šta bude bude!

Kneginja super da je sve ok, a glupa sestra je stvarno glupa, pa kak moze tak Isprepadati ionako ispreplasene trudnice, glupača!

Meni je sve zadnjih par dana bas teško, vidjet cete pred kraj..ali budemo zdural…ja cu roditi u Vinogradskoj u ZG, vjerojatno prva pa javljam stanje ..za sada nikakvih naznaki za početak, ali sve sam nervoznija!!u četvrtak na pregled!!

Ps. Danas preuzeli kolica, LeoKids q9 i oduševljeni smo na prvu, sve postaje tako reaaaaalno!!!

I ja sam mislila masirati medjicu pa kad sam procitala kako se to radi - odustala sam. Gadi mi se to malo :)

I ja cu roditi u Vinogradskoj, iako termin mi je 18.9. ali ako se mrvica pozuri mozda se i sretnemo :).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI