Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy2
    25. Kolovoz 2015. 14:20

Hahahah kneginja da jedva si spremila jednu torbu hahaha
    Da da, istrosila se i ja a kad pogledam nes ti sta sam kupila :)
    Bravo za pregled svima!
    I moj bio jutros, 35 tt bebac 2700, kaze dr da nece bit neka velika beba i da je sve super. 
    Cure zgadile ste mi dorucak s tim masiranjem međice ahahaah bljak!!
    Ja se uopce ne opterecujem tim magnezijem, sta se smije a sta ne, jedem sta mi se jede pijem sta mu se pije i mozak na pasu.
    Puse svima!

Fluffy

Sanjarica
    25. Kolovoz 2015. 14:20

Aha..tako znaci... Sta bi rekla Kneginja jedva sam ovu prvu torbu uspijela napunit sa svime...pa ce tako i ostat...a ono sta mi eventualno bude trebalo cu izvadit van prije i gotovo... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Ljubav2
    25. Kolovoz 2015. 14:35

Dobar dan, ženskice!

Jutros sam bila na pregledu.. predzadnjem kod svoje ginićke ako u međuvremenu ne rodim :D

Uglavnom sve je super i ona je jako zadovoljna jer kaže da je baš sve kako treba bit.. otvaram se polako (prošli tjedan bila cm i pol), ušće je smekšano, cerviks nestaje.. osjeti već glavicu da se spustila i kaže da se fiksirala lijepo :) Uglavnom sve kako treba.. ctg super i to je to :)  pritisak je konstantan već postao i lagano me probode i zaboli al i ja sama osjetim da se tijelo sad već ubrzano priprema i da se sve širi itd. sve to tako treba bit 

Vidim da pišete o torbama za rodilište.. ja sam u ovu glavnu, veliku torbu koju mi dečko donosi kad me prebace na odjel (neka 2h nakon poroda) uzela doslovno osnovne stvari i ništa pretjerano..ako mi nešto i prifali lako javim pa mi donese... što se ove manje torbe tiče za predrađaonu sam uzela papuče, vodu, vlažne maramice i melem za usta.. i to je to :)

Nekako mi prebrzo sve ovo prošlo, a tako mi je divno bilo..bez nekih tipičnih trudničkih tegoba osim žgaravice   falit će mi i trbuh i pokreti i sve to skupa... čudno mi je kad neka trudnica trudnoću doživljava kao nešto što mora obavit tih 9 mjeseci i gotovo, kao da joj je to posao! Meni je bilo i još uvijek mi je divno divno ... i da, pa mi smo ljetna beba

Pupa5
    25. Kolovoz 2015. 14:43

Ja sam spakirala ovako
    Mala torba:
    Vir ulosci + gacice
    Spavacica za radjanje
    Nalazi
    Gumice za kosu
    Prijenosni punjac (bateriju) za slucaj da ce mi trebati a daleko sam od uticnice
    Sprej sa vodom za prskanje lica
    Japanke
    Staviti cu jos mobitel
    Velika (mali kofer velicine carry on)
    3 spavacice
    Kozmetika - gel za tusiranje, dezic, putna kremica za tijelo i sampon i regenerator iako sumnjam da ce mi trebati, gel za pranje lica i krema, gimice za kosu, cetka za kosu, micelarna otopina i blazinice, sapun
    Vir i chicco ulosci
    2 paketa jednokratnih gacica
    Blazinice za dojenje
    Izdajalicu i bocicu za nju (sterilizirano)
    2 sterilizirane dudice
    Vlazne + obicne maramice
    Veliki i mali rucnik
    Ogrtac
    Antisepticki gel za ruke
    3 energetske plocice sa sljivama (da me protjera :))
    Plasticna casa za vodu
    Dodati cu jos bocice vode

To je to, mislim...

dada34
    25. Kolovoz 2015. 16:26

meni je sa 35 tt rekao da je beba 2650 i da bude najvise 3500, a danas sa 37tt mi veli da je moja curka velika.. 3150 i da ce bit oko 3700, ako ne i blize 4kg.. al koliko znam, ne mogu oni to tocno odredit, pa se nadam da nece bit ogromna beba

Fluffy2
    25. Kolovoz 2015. 16:48

Hahahahaah kneginjaaaaa!!
    Ne znam koliko si visoka i teska ali moze bit da te zbog toga plase! Ma pusti ih sve sta blebecu!
    Nemojte me sad osuđivat i krivo shvatit, al meni trudnoca nije toliko predivna kao nekima, zato jer su stalno prisutni neki strahovi kako je beba, jel sve u redu.. stalno neka briga. Onda ova nepokretnost u zadnje tjedne, bas se osjecam trutavo i nekad se pitam hocu li imat snage rodit bebu koliko se umorno osjecam. Eto ja jedva cekam da prođe jos ovih 5 tjedana 

Fluffy

Ryanne
    25. Kolovoz 2015. 17:08

Meni ce bas faliti biti trudna i stvarno sam uzivala u svakom trenutku trudnoce, cak i kroz sve tegobe. 

Sto se tezine tice, moja je beba sa 35 tt bila procjenjena na 3100g tako da mozete misliti kakva bi trebala biti u punom terminu. 
    Ali tjesim se da te procjene variraju  +/- 10% i da u mom slucaju nije +. Hehe.

Sanjarica
    25. Kolovoz 2015. 18:54

Pa po tome ispada da sve nosimo neke velike bebice...a vjerujem da oni to nikako nemogu tocno pogodit...nakraju se dosta puta cuje kako totalno fulaju kilazu... 
    Meni je moj gin u 32 tt rekao da mi beba ima skoro 2 kg i da ce bit veca beba...ali dobro kako bude...jedva cekam ponedjeljak da idem na pregled pa da vidim sta kaze sada... 
    Inace meni je trudnoca predivna i iskreno mislim da ce mi falit sve to skupa po malo... 
    Nikad nisam toliko odmarala, citala knjige i opcenito imala toliko vremena za sebe kao ovih zadnjih 6-7 mj... A i osjecaj kad gladim trbuh dok se malena okrece i udara u trbuhu...
    Falit ce mi da sve to skupa... Ali evo jos malo, malo pa nam dolazi jos ljepse razdoblje...kad cemo se konacno upoznat... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Cvarak
    25. Kolovoz 2015. 20:49

Kneginja aj jedva cekam slike od pelena 😊al neznam ni ja koji je link za stavit 😁 pa vi ste se sve skoro spakiralr ja nista nista,nit oprala nisam nista jojjjjjjj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.