Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa5
    26. Kolovoz 2015. 12:05

Ja jedem sve i svasta i nisam nista dobila od pocetka srpnja.  Pijem vitamine i jedem koliko i sto mi tijelo trazi, dosta me sora slatko sad pred kraj ali tjesim se da imam 3 tj do kraja pa se ne mogu bas sad ne znam koliko udebljati :). Nazalost razdvojili su mi se trbusni misici i sad me trta kak ce mi trbuh izgledati kad rodim :(

megi16
    26. Kolovoz 2015. 12:14

Jutro cure..
    Sta se tice kilaze u pocetku sam gubila,pa dobivala po pol kg i brinula se jer ste vi sve vise dobivale,ali u zadnjih mj dana sam dobila 4,5kg.. :) Jos mi je ostalo 22 dana do poroda pa cu vidit koliko cu jos nakupit.. Ali mislim da se u zadnjih mj dva najvise dobije.. Nadala sam se da cu dobit 10-15kg i da ce mi ostat jer sam bila na pocetku pala na 42kg,ali mislim da kad izade plodna voda i za njom mali da cu ja opet morat u nove pobjede da se popnem sa kilazom..
    A sta se tice hrane jedem sve sta mi dode,ne pazim bas,ali najvise me trazi voce..

Sova5
    26. Kolovoz 2015. 12:22

Ja isto sada već jedno vrijeme stojim sa kilažom i presretna sam. Ja sam počela još više paziti. Ne gladujem, ali ne jedem kruh (nikakav) i slatko. Doduše, neki dan su mi se toliko jele palačinke, pa sam si ih ispekla i bila sam sretna kao da sam dobila na lotu  

E Pupa, kak znaš da su ti se razdvojili?? Jer ja mislim da se to i meni dogodilo. Znači kad sjedim na kauči i idem se podići onda mi se stomak onako oblikuje ko u neki trokut. Kao da oko pupka nema ničega. Ne znam kako da to objasnim 

Ive25
    26. Kolovoz 2015. 12:28

Cure, jeli koja od vas osjeća pritisak skroz dolje nisko, tijekom hodanja?  Ja sam tek u 31. tjednu pa me strah da se nisam vec počela otvarat!
    Boli me tijekom hodanja ili stajanja na nogama. Beba mi je na zadnjem pregledu bila okrenuta poprečno pa mi je cudno da me sad ovako to boli.

kneginja
    26. Kolovoz 2015. 13:11

evo koga su zanimale pelene sa e baya...ovo je prikaz iznutra da vidite ti materijala..onaj vunasti topli...i ulozak izmjenjivi na njemu,pamučni

kneginja
    26. Kolovoz 2015. 13:14

ovako to kzgleda otprilike

ovo je izvana..materijal je onako..kao svilenkasto nesto...kao da ne propusta vodu,taj tip...gladak skroz

a ovo je taj unutarnji džepić di se moze stavit tetra prvih mjesec dva kad je bebač mali--čisto da je širi povoj..ja mislim da cu ja to stavljat..čisto da mi bude stabilnija

Fluffy2
    26. Kolovoz 2015. 14:20

Da ive i ja bila uvjerena da sam se pocela otvarat i pazila sam se, nisam cak ni na more isla jer me bas dosta probadalo međutim zatvorenija ne mogu bit. Boli me i pubicna kost kao i branci.
    Bas sam htjela rec ovo za prehranu da sam pazila cijelu trudnocu jer sam imala uzasne mucnine i kilaza je isla po 1 kg ili cak pola. I zadnjih mjesec dana jedem kao prase sve nezdravo sta mi dođe i dobila sam 2 kg, sada sam na +10 od pocetka. 
    I meni se taj trokut pojavi kad se idem ustat ali vec odavno tako tako da mislim da nije to do razdvajanja trubusnih.ali ako i je, nije nista strasno sve se to poslije vrati u normalu.
    Kakav vam je osjecaj poslije seksa? Meni inace sve normalno ali jucer uzasan pritisa i grcevi bas mi nije bilo svejedno!

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.