Ja sam ga kupila u biljnoj ljekarni, od subana, 10 kn... Mislim da ga ima svaka ljekarna :)
Ja sam radila bris za BHS (streptokok grupe b) sa 35 tt i bio je negativan. Vise ga necu raditi. A ne znam bih li trebala?
Čaj od lista maline pijem kojih 5 dana po jednu šalicu dnevno. Ali čitala sam da treba nekoliko tjedana da se on uopće nadogradi u organizam tak da se bojim da sam ga trebala početi piti prije.
Imam još 4 tjedna do poroda, ali stvarno se nadam da bi moja mala mogla doci za kojih tjedan-dva. Dovoljno je velika i zrela i doktorica mi je rekla da bi nakon što dojdemo na 37 tt mogla krenuti sa sexom da malo ubrzamo situaciju. Ja sad ne znam jel sex stvarno ikad ikome pomogao da se otvori? Znam da sperma ima taj hormon koji omekšava cervix, ali po tome nitko ne bi prenosio trudnoću. Haha.
ja nekako mislim da se mi mozemo i sexat i masirat i pit kojekakve cajeve i popet na uši i radit piruete ahhaha ali da ce klinci van akd oni odrede da im je vrijeme za to :D
ja se nadam sto kasnije hahahhaha..lipo mi je ovako :D
Jutro cure..
Vidim da spominjete i torbu za pred radaonu.. Sta ste spremile u nju? Ja sam spremila samo za bolnicu stvari,a ostalo mi je jos 20dana do termina pa bih pripremila i stvari za pred radaonu posto vidim da i to treba.. ;)
Jutro cure... Sta se tice te torbe za u radaonu... Ja sam spakirala sve u jednu veliku torbu, sta to nece bit samnom cijelo vrijeme? Mislim sta bi mi osim eventualno vode (mada kazu da ponekad ni nedaju da se pije voda) trebalo u predradaoni/radaoni?
Nisam znala da se trebaju imat dve torbe... Neznam ja jos puuunnooo toga ocito..dobro da ste vi tu pa se snalazim po malo...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
I ja imam spremnu samo jednu torbu.
U ovo za predrađaonu valjda mislite mobitel, maramice, vodu, eventualno čokoladicu? Ali ja mislim da se to se može dati/izvaditi iz jedne velike torbe. Ionako će netko od naših muževa/obitelji biti tamo.
sova5, i ja sam tako procitala pa sam u manju stavila jednu spavacicu, jednokratne gace, jedan paket vir 80, manji rucnik (navodno se treba otusirat nakon klistira), melem, vlazne maramice i jos cu dodat papire i zdravstvene i malu bocicu vode i naravno novce za pratnju jer ce muz zaboravit, a placa se tek po dolasku..navodno je bolje tu jednu manju da ne vuces taj kofer jer ti onda to sestre vade van
Sortiraj odgovore
Najstariji