pa to je super da vas dvije imate dogovor :D
ja sam Jana zamolila da ne ide puno ranije van, tako da mi je sve nakon sto udjemo u 37 tjedan isto ok (a to je u utorak) :D
depilacija secernom pastom je za preporuku, i to hladnom pastom - nema iritacije i dugo drzi. na vosak ni ne pomisljam niti nikad nisam :)
samo se pripremi na, ja bi rekla, vise nelagodu nego bol :)
mislim da cu i ja onda krajem 37-og ili sredinom 38-og tjedna ici..vidjet cu iduci petak da li sam ista otvorena i koje su prognoze iz bolnice :)
jutro curke..ja se napokon naspavala...sinco ka da sam u komu pala,,i ustala se malo prije 11 jutros hahahhaha
vidim pričate o depilaciji....ja nekako mislim da cu doma sve to obavit...muž je zadužen za Los Minđos hahahahha..a ja cu noge jer jos mogu...samo britvicom..nemam volje za ikakve bolove prije poroda...ne bi izdrzala
odo se bacit u akciju..imam danas goste...a ja jos zavaljena na kauču...polubudna :D
Ja si noge sama cupam voskom i to me uopce ne boli. Ne da mi se ici u salon :). Jedino idem na pedikuru, to mi se ne da sama.
Dolje sam se inace brijala svaki dan i tako vec 10 god tako da i kad mi je trbuh narastao nije bilo problema sa brijanjem na slijepo jer mi je to vec rutina. Sad sam prestala da imam sata pocupati i moram priznati da me jako zivcira i grozne su mi te dlake i jedva cekam depilaciju. Idem na nekakvu lycon depilaciju, "kao" manje boli..http://www.revivebeauty.hr/lycon-depilacija/
Jutro cure...ja sam se nocas bas lijepo naspavala.. Evo do maloprije potegla...
Sta se tice depilacije ja to obavljam sama sve britvicom otp svakih 5 dana...nije mi bed, malo duze traje dok sve to sredim ali ok... Nadam se da cu i prije poroda taman stic sama sve sredit jer stvarno nebi zeljela da me one babice u bolnici na suho briju (tako sam cula-da te na suho obriju) fuj!
Plavojka pitala si za kupanje...ja cim sam usla u 34 tt sam prestala... Nego vidim da si napisala da ides u pulu na kupanj, neznam ako si upoznata da je prije nekih tjedan dana bila zabrana kao da se ljudi kupaju na moru na podrucju od Poreca do Pule... Jer se zbog onih velikih vrucina bila razmnozila neka bakterija u moru..neznam jel to jos uvijek vrijedi ali ipak pripazi...ako bas nemoras mozda bolje da neides u more...
Puse svima...odo se pokrenut konacno malo... 😘
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Neznam kako vas al mene popodne od 12-15bez ibzira naspavala se il ne ulovi tolki umor da nemogu gledat!!! Jahha i nakn par dana tvrdje stolice sad odjenom nek mekana :) ko da mi se opet sve nesto rastimalo!!!
Divim se vama koje se možete dolje depilirati! Situacija kod mene je takva da niti tenisice ne mogu zavezati, obzirom da mi je trbuh visoko i prčasto stoji. Za depilaciju će biti zadužen MM. On se tako i tako zadnjih tjedana bavi mojim nogama (depilacija, sapunanje, masaža...sve što treba).
Nespavanje...već sam se priviknula, nema beda, dižem se 3-5 puta i legnem i spavam kao da se ništa nije dogodilo. Zadnjih sam dana puna elana i jurcam 100 na sat. Spavam svega 5-6 sati, ali mi očigledno ne fali sna (dok me umor ne savlada, pa ću prespavati tri dana).
e, počela se ,opet, lagano nazirati linea negra i područje oko pupka je nešto tamnije nego ostatak trbuha. Baš je MM jučer ostao šokiran.
Nego, pričaju li vaši muževi/dečki/zaručnici sa bebicom?!!
MM totalno priljubi usne na trbuh i onda krene razgovor: "Tata je tu! Jesi li unutra? Javi se tati? Ne budi zločest, ne lupaj mamu po mjehuru i ne divljaj u trbuhu". Svaki puta se smijem , posebno na ono "Jesi li unutra?!" Kao da mali izlazi pa ulazi teleportacijom.... U svakom slučaju najsretniji je kada ga mali rukom dotakne po ustima, onda je sav ponosan.
Pozdrav cure,
ja danas bila u bolnici na pregledu, ali meni ništa nisu pametno rekli..samo sam pričala s doktoricom, pitala me općenito kako se osjećam, osjećam li pokrete bebe i sl...samo je uvz-om vidjela količinu plodne vode i napisala mi u povijesti bolesti da je uterus mekan za trajanje trudnoće i to je to..naručili me za tjedan dana.. sad ne znam ništa, ni jesam li otvorena, mogu li opipat glavicu, nisu me na ctg stavljali, a vidim da vama nekima to sve rade.. baš sam mislila da ću saznati nešto novo danas
što se tiče depilacije, baš sam jučer gledala na baby bonusu neki prilog o depilaciji prije trudnoće pa je kozmetičarka rekla da je najbolje doći na depilaciju nekih tjedan dana prije termina, neke znaju valjda kasnije dolazit, a valjda to nije preporučljivo.. i, ako nekog zanima, rekla je da trudnice ne depiliraju s vrućim voskom radi vena pa ne znam jel to praksa svugdje..
ja se nadam da ću se sama stić depilirat doma, nisam nikad išla na čupanje jer me baš frka te boli..a neću iskušavat ni sad
Ashley meni je isto nekako prcasti trbuscic skroz na spic ;)) vec sam lagano sve umornija i tesko se saginjem,rasirim noge pa cucnem nekako hahaha!! Meni se vidi linea negra jos od poc trudnoce al nije jako tamna,samo se
Malo nazire,pupak mi se skroz rasirio nije vise rupica! Skuzila sam da me
U zadnje vrijeme bole dosta bradavice,ne toliko grudi koliko bradavice!
Moj muz zna pricat malo i mazit i kad ga bubne nogom hahah on sav odusevljen kak ona to jako udari,i uvijek pita pa di ides sta radis,ko da ima neznam kolko mjesta heheh!! Bas su nam simpa ti nasi muzevi,a kad oni jadni ne osjecaju sve to ko mi pa im je to sve fascinantno i cudno i smijesno ;))
Moj mm nikako da se poveze s trbuscicem.
Samoinicijativno je u cijeloj trudnoci mozda dva puta razgovarao s bebom. Njemu je ta beba u trbuhu apstraktan pojam i gotovo.
On samo jedva ceka da se rodi pa da je moze nosati i maziti. Da moze, on bi me sad porodio koliko je nestrpljiv.
Ali da shvati da je beba vec tu, samo dobro zasticena mojim trbuhom, Boze sacuvaj..
Sortiraj odgovore
Najstariji