Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    28. Kolovoz 2015. 09:05

jutroooooo....prijavljujem ko i kneginja - nespavanje....ustvari minimalno spavanje.
    mozda je i to neka priprema za period koji slijedi :D
    cak i super funkcioniram cijeli dan, pa sve to gledam kao neki trening, sta drugo :)

jedva cekam uzv i pregled za tocno tjedan dana, ajme nikako docekati...sve koje idete na preglede, javljate novosti i otvaranja :) i uzivajte u vikenduuuuu (iako je meni svaki dan vikend otkad sam na porodiljnom hehhe)

Sova5
    28. Kolovoz 2015. 09:14

Jutro 

Iako sam malo manje trudna nego vi, imam maltene iste simptome  Ja isto ne spavam da je to užas. Iako moram priznati da je ove noći još i bilo ok. 
    Mene muči alergija za poludit. Ova ambrozija me ubija!! Kišem cijeli dan i to u setovima od po 10 komada odjednom.. Jadno moje dijete - tko zna šta misli da se događa 

plavojka
    28. Kolovoz 2015. 10:09

Bome sam i ja jutros budna od 5.. I isto ko Branchi  cak i nisam umorna, uopce mi to nije jasno,.. Al dobro, ajde, bar cu se dok beba ne dodje naviknut na nespavanje :)
    Ja idem danas na 4D ultrazvuk, muz mi ga je poklonio za rockas! Nisam jos bila, pa me bas zanima kako ce to cudno izgledati..
    A popodne se spremamo do Pule za vikend, da jos malo namocim trbuscic u more :) 
    Vi cure koje ste na moru, jel se jos kupate?

Ryanne
    28. Kolovoz 2015. 10:55

I ja prijavljujem nespavanje. Doslovce se budim svaki sad i idem popiti vode ili na wc. I tako u krug.. tek negdje oko 6 ujutro kad mm ode na posao spavam malo bolje, ali isto uz budjenja svako malo. 

I evo me sad, popila kavu i smazala dva cokoladna muffina i umjesto da sam high od toliko secera meni se pocelo spavati. Haha. 

Inace, jel vas lovi trta? Ja sam jucer navecer razmisljala kako cu izdrzati tih par noci u bolnici izvan svog okruzenja, s bebom koju jos ni necu poznavati, hocu li se odmah povezati s njom, hocu li moci dojiti, hoce li me sve boljeti od poroda... ma nisam normalna. 

LauraPia@
    28. Kolovoz 2015. 11:12

Ja za cudo Bozije uspijevam spavati i naspavati se uz to sto idem piskiti po par puta u noci... 
    Za tocno tjedan dana idem na carski i sve normalno radim po kuci osim sto ne dizem teret...
    Danas pekla rogu, kuhala ciklu i tako :) 
    I mene hvata trta oko poroda, pogotovo od spinalne jer sam svasta procitala a obecala sam sebi da necu citati.. ali eto, vrag mi nije dao mira.... 
    Sto se pregleda tice, bila sam u utorak i u 38tt beba je teska cc 3200g, do poroda mislim da bi mogla i do 3500g. Inace je sve super... aktivna je vise nego prije sto me cudi s obzirom na to koliko mjesta ima 
    Pozdrav cure

Branchi
    28. Kolovoz 2015. 11:13

Ryanne, ako ti nisi normalna, onda ni jedna od nas nije normalna sto je neprihvatjivo :D
    vidim i da smo nas dvije dan razlike po terminu, bas me zanima da li cemo uranit ili prenjet - meni je to trenutacno najvise u glavi :)

Branchi
    28. Kolovoz 2015. 11:15

..e da, i da li vi planirate rijesiti depilaciju kod kozmeticarke prije termina? ako da, koliko prije termina??
    mislila sam to ici, cak mi je frendica i poklonila masazu i depilaciju tamo di inace idem, samo ne znam koliko ranije je pametno otici...mozda vidjet sad u 37/38 tjednu koliko sam otvorena pa prema tome?

nisam pametna, no znam da bi radije to obavila van bolnice, a ne tamo da me oni sa njihovim britvicama :)

dada34
    28. Kolovoz 2015. 11:34

Sova5, i ja imam problema sa ambrozijom zadnjih par dana.. cijeli dan pun nos, kisem, svrbe oci.. jedva cekam da padne neka kisa ili nesto pa da se to malo smiri.. jer koliko sam cula, ne smijemo uzimat te antihistaminike ni nista slicno, pa se nadam da ce sto brze proc..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.