Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LauraPia@
    25. Kolovoz 2015. 22:36

Moja prva bebica stize 4.9. termin je 9.9. ali idem na planirani carski rez, lp svima i sretno!

Branchi
    26. Kolovoz 2015. 09:37

jutro :D

opa, imamo jedan skori porod :D sretno i javi nam kako je sve proslo, vjerujemo da ce biti sve super :)

sto se tice ove teme ''dvije torbe'', na vise mjesta sam vidjela da je dobro razdvojiti stvari za bas porod i za sobu, tako da to budu dve manje torbe - tako imas sve sto ti u tom trenu treba na jednom mjestu. ili staviti sve u jednu, pa na vrh te stvari za bas porod :) pa sad, kako je kome prakticnije, ja sam spremila tako u dve manje, to mi se cini ok.

zadnjih dana me ulovio nesto junk food pa danas prkosim i radim blitvu i piletinu za rucak. vidjet cemo dal ce me to zadovoljit :) vi se full drzite zdrave prehrane??

lilianaa
    26. Kolovoz 2015. 10:45

TORBE-MOJ POPIS
    MALA TORBA-zdravstvena knjizica, trudnicka knjizica, povijest bolesti s uzv knjizicom, nalaz krvne grupe i RH faktora, plan poroda (nisam jos sastavila, mislim da ni necu)
    Toaletni papir, papirnate maramice, vlažne maramice, spavacica, carape, kroksice, 2 rucnika, balzam za usta, paket VIR 80, jednokratne gacice, najlon vrecica, mobitel i punjac, negazirana voda, grickanje-stapici.
    VELIKA TORBA Kućni ogrtač, dvije spavacice, 2 pidzame, jednokratne gacice, papuce, 3 paketa VIR80, 2 rucnika, rola papirnatog ručnika, maramice, grudnjak, jastucici za grudi, krema za bradavice, bocica s vodom, Octenisept za ranu, higijena-sapun za intimnu njegu, sapun ruke, cetkica za zube, pasta, cesalj, krema lice, ruke, gel za tusiranje, sampon za kosu, skarice, dezodorans bez mirisa, blok, olovka.
    2 tetra pelene, vlazne maramice, pelene za bebu.
    IZLAZAK autosjedalica, dekica, jednokratne pelene, svedska pelena, 2 tetra pelene, bodi, hlacice, majica, carape, kapa. Odjeca za mamu i patike.

Sad pravim popis za ljekarnu, da kupim sve sto treba kad budu popusti da opremim "kucnu ljekarnu" sa sirupima za temp, fizioloskom otopinom, cepicima itd. Pogledat cu odmah i steznik te Multi mam komprese, preporucili su mi ih. Jos gledam sto da radim s izdajalicom, mislim da cu ju ipak uzeti za svaki slucaj, jednostavno da budem mirne glave. 

Ne hranim se bas zdravo i pocinju mi problemi sa zubima, nadam se da cu se izvuci u komadu jer izbjegavam zubara iako znam da nebi bilo lose sve sada obaviti ali vidjet cemo. Zgaravica jos na mahove tuce ali podnosljivo je. Mala se okrece 10x na dan, vise ne znam gdje joj je glava a gdje guzica. Zavrsio mi godisnji tako da sam se vratila na posao ali uskoro otvaram porodiljni. Nazalost, imam pravo samo na 1663,00kn iako sam u radnom odnosu, ali snaci cemo se nekako. Nadam se uspjesnom porodu i zdravom i sretnom pocetku novog perioda mog zivota.

Ryanne
    26. Kolovoz 2015. 10:54

Branchi, ja se u zadnja 3-4 tjedna hranim uzasno nezdravo. Slatko, junk food, cips.. bas imam napadaje gladi. Jucer sam smazala pola tegne Nutelle sami onako na zlicu. Hihi. 
    U tih mjesec dana sam dobila 2 kg.

Danas stanem na vagu i kaze mi kila vise nego jucer. Sokirala sam se. Tako da danas i ja idem malo na laganini prehranu da izbacim sav taj visak. 

plavojka
    26. Kolovoz 2015. 11:34

Ahahaah Branchi citam tvoj post i grickam cips :)))
    Ja jedem puuuuuno voca, ali i dalje zaglavim s necim nezdravim! Svaki dan obavezno nesto slatko, pojedem jednom tjednom i neki burger, tortilju i slicno..  Pa onda isto imam griznju savjesti pa lesam hranu i tak ;)
    Bas me zanima koliko cu kila nabit ovim tempom sad u zadnjih 7 tjedana.. Vi cure koje ste pri kraju, ste primijetile, da li stvarno dobivate vise na tezini?

lilianaa
    26. Kolovoz 2015. 11:41

ja vec mjesec dana nisam dobila nista na kilazi, nije mi jasno, nadam se da se ok razvija. doduse, kazu da to nema veze koliko je na vagi, da dijete uzima koliko treba te da se ne treba sekirati oko toga, a sad ako zafali npr kalcija, bude ona to uzela iz mojih zuba, mene ce boliti ili ce mi otpasti zub, ali ona ce imati dovoljno za razvoj, povodim se tim razmisljanjem, valjda je ispravno, tako bar ljudi kazu :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.