caj od listova maline :) mislim da je 1-3 salice dnevno, ja krecem s jednom heheh.
kao pije se od 36-og tjedna, ali negdje citam da moze i od 7 mjeseca...ali vecinom od 36-og....a cuj, ne moze skodit.
da, to za mlijeko je i mene strah, pogotovo jer cujem da nekim curama vec polako curi, a meni nista. iako sam cula da ne mora ni to nista znacit pa se necu opterecivat :)
kakva je vama situacija??
Drage buduće mamice da se javim nakon današnjeg pregleda..dakle 39tt, zatvorena totalno, kaže da ne budem jos dva tjedna..ctg je ok i naručili me za tjedan dana..dakle čaj od maline u litrama treba piti :))
Malac se učahurio i nejde nikam..
Dok sam čekala na ctg tateki su dolazili po žene i bebice i totalno sam se rastopila..to je tak malo i slatko da cu poluditi od iščekivanja, jedva čekam!
Aaaaaal...slatko...i ja jedva cekam da upoznam to malo stvorenje...
I ja sam Branchy u istoj situaciji...ni meni ne curka nista... Cak su mi grudi i nekako kao prazne,mlohave sta ja znam...a kad se sjetim kako su mi na pocetku bile tvrde...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
žene en vozite brigu da necete imat mlijeka...to se dogadja stvaaarno jako rijetko..veca je frka kadm ga ima too much..radje se malo educirajte kako se rjesit viska u startu dok beba ne dobije normalni ritam dojenja (nekih 2 tjedna9tako da se ne stvori upala
ja inače sisata ko grom... a sad samo neka dva čvarka iznad ooogromnog stomaka..mater mi je nikidan rekla...jbte pa di su ti sise hahahah...isto nista ne curi....al ne brinem se...to dodje...ako i ne dodje prva dva dana..beba to navuče..priroda je rjesila taj problem :D
ja i dalje ne spavam..msilim da i encu do kraja jer sad mi nije vruce nego ne postoji poza u kojoj bi mogla zaspat,.uzas jedan
danas zavrsila sa pranjem robice za rincipesu..satrala se...u kombinaciji sa ovim nespavanjem uf....hahahha nisam nesto uzivala...i sve je tako maaaalo i pipljiv ko ce to sve popeglat hahahhaha upomooooooc
Koliko sam upoznata postoje vrecice za zamrzivanje mlijeka i mogu stajati u hladnjaku i do godinu dana...
Ja sam kupila Aventovu izdajalicu i ako budem imala viska tako cu sacuvati mlijeko.
joj cure da vam se pridružim s tim mučninama sad pred kraj trudnoće, mislila sam da samo mene love..skužila sam da su mi gore kad pojedem nešto malo teže, tako da sad izbjegavam takvu hranu..kad idem spavat poduplam si jastuk i puno je lakše, kasnije ga vratim, kad se malo smiri želudac, u normalno stanje i bude super
sa spavanjem sam se pozdravila..budim se stalno i namještam, kukovi mi ko u stare babe :/
imam i ja aventovu izdajalicu, al ne namjeravam čuvat mlijeko, sestra je to uglavnom koristila zbog prevelikog naviranja mlijeka pa da joj se ne stvaraju ugrušci..a mlijeko je bacala..neka mi je ideja da ću pokušat uopće ne hranit na bočicu izdojeno mlijeko, čula sam da zna bit problem za bebe ako se naviknu tako pa im je teže dojit..al opet ne znam koliko često takvo hranjenje na bočicu mora bit da se zbune..
i da vas pitam jel imala neka od vas enterococcus faecalis bakteriju? uopće ne znam koliko je opasna za bebu i prenosi li se nekako preko porođajnog kanala? ja na zadnjem brisu imala i morala neku antibiotsku kremu stavljat vaginalno i sad još nakon tog gljivice dobila, pa kupila canesten kremu da ih se rješim..baš super da mi je sad sve to pred porod..
vidim da vas je puno bilo u bolnici na pregledu..ja idem sutra na kontrolni pregled, jedva čekam da vidim šta će mi reć
Bok svima, evo mene je danas copila iznenada neka viroza. Pocela sam samo odjednom kihati i curi mi nos i grlo mi se upalilo. Pijem caj pd slijeza i kamilice i jela sam juhu i nadam se da ce brzo proci :(
Sto se tice mlijeka ja se jako bojim da cu imati previse. Curi mi mlijeko iz obje dojke od 6. Mj trudnoce a i same grudi su ogromne i dobila sam po njima stije :( valjda ce sve bit ok. Ak neka od vas ima brz i prirodan lijek za prehladu, podijelite. :)
Pozdrav cure, da vam se i ja malo javim. Zadnji pregled, prije 10 dana, portio 1/2 članka, prohodna za prst. Pa sam dobila naputak malo mirovati i smanjiti tempo da se ne bih nastavila otvarati, barem do 37 tt. Kako stvari sada stoje izgleda da ću na carski jer je beba na zadak, a sve su manje šanse, budući sam prvorotkinja da se okrene.
Moj bebač je, bar se meni tako čini, sada aktivniji nego tokom cijele trudnoće. Tko zna, možda se i pokušava okrenuti, ali nema baš mjesta. Uglavnom, ne udara toliko jako koliko se vrpolji pa mi je trbuh stalno kvrgav, kako namjesti glavicu. I stalno imam valove po trbuhu kako se namješta.
Sortiraj odgovore
Najstariji