Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Oliva4
    25. Kolovoz 2015. 00:52

Ja masiram međicu svakih par dana..al po 5 min..dosadi mi brzo.. :p ne mogu masirat onom tehnikom s dvije ruke,al sam u uputama na onom dm- ovom ulju vidjela da je prikazana neka tehnika s jednom rukom pa 
    pokušavam tako nekako masirat :D 

Ako koja rađa oko 6.9 na sv.duhu možda se vidimo :)

lollipop
    25. Kolovoz 2015. 07:40

jutro cure

joj ja krenula masirati međicu, kupila ulje pšeničnih klica...masirala prvi dan kad ono nešto me pecka, drugi dan opet...izgleda da mojoj gospođici ne paše to ulje....
    sada samo mažem izvana da mi koža malo omekša i računam na porod u vodi pa se nadam da ću proći bez rezanja i pucanja ali šta bude biti će...

dada34
    25. Kolovoz 2015. 08:18

i ja sam kupila to ulje u mulleru.. prva 2 dana sam dala muzu da masira.. jer mu je jedan prijatelj rekao da je on to masirao svojoj zeni sa drugim djetetom i da nije pukla ni nist, a sa prvim je.. prvih par min smo se smijali kako si je on to citao upute i promatrao.. i ja neznam zasto, al mene je to jako bolilo, peklo kad je on to krenuo i jos mi veli ak te to boli kako ce tek onda kad bude dijete tu prolazilo.. :S tako da od tada svaku vecer mazem sama, al isto ne mogu tako sa dva palca, nego jednom rukom barem da upije ulja

Sova5
    25. Kolovoz 2015. 08:37

Nenana i Cvarak, ja isto planiram u Vinogradskoj ali tek krajem listopada, pa mi sva iskustva i savjeti dobro dođu 

Ja sam baš bila nabrijana na to masiranje međice, a sada vidim da vam je svima bilo isto. Vjerojatno će i meni biti tako. Ali pokušat ću, da ne kažem da nisam ni probala 
    Kad to treba kao početi?

lollipop
    25. Kolovoz 2015. 08:44

a od 36.tt

Pomalo
    25. Kolovoz 2015. 09:19

Pozdrav cure, da vam se i ja malo javim. Bila sam prosli pon na pregledu malo sam otvorena i cervix je skracen ispod 25 mm pa me stavio na mirovanje, malac se vec spustio tako da sam se pocela dobrano gegati :) imali smo 1500 g i 42 cm :) i doktor je jako pozitivan sto se tice ishoda svega. Kako se vi krecete?? Ja sam se danas spustala do grada da obavim zadnje sitnice prije nego me sprase u Zagreb, i prosla sam nekih 300, 400 m i nema sanse vise sva sreca susjeda je naisla. Uspijem usisat, oprat i kuhinju sredit i ja budem crknuta, samo sam za krevet... 

Jeste nabavile sve? Jako sam uzbudena, al me i stah svega sto slijedi nakon poroda. Pusaa svima i sretno cura pred terminom da sve prode kako su zazeljele :*

Branchi
    25. Kolovoz 2015. 11:45

jutro svima!!!!

ne znam kako vi spavate, ali ja sve manje i manje...wc, namjestanje, sinoc nam se i pas uvukao u krevet jer ju je bilo strah grmljavine, pa smo malo dobili uvid u period koji stize hehehhe.

malac se mrda stalno, mislim da mu je vec jako tijesno, danas smo usli u 36-i tjedan, jos maloooooo. jedva cekam izvjestaje vas koje ste vec 38-i, 39 tjedan :D

kneginja i zvjezdica, super za preglede, ja svoj nikako docekat, jos tjedan i pol, sredinom 37-og tjedna - onda uzv i pregled u bolnici....ne znam dal bi ovaj tjedan jos jednom isla na briseve kod svog ginica (obavila sam to u 32 tjednu)...sta vi mislite??

kako je dosao taj 36-i tjedan, mislim da cu si isto kupit to ulje u dm-u, di to stoji? :D
    pa da probam...u ovom tjednu prestajemo i magnezij jel??

cete vi piti onaj caj od malinovog lista za lakse otvaranje???

napokon sam spremila 2 torbe za rodiliste - jednu za predradjaonu i jednu za sobu..jos par sitnica ubacim i sve spremno. robica se zavrsno pere, pegla..bas jedva cekam vidjet to malo lice :)

Pupa5
    25. Kolovoz 2015. 11:51

Citam po forumima da treba prestati piti magnezij, ali nigdje na netu nisam nasla tu info niti zasto.. Moze mi netko napisati?
    Sto se tice caja, ja pijem jednu veliku salicu na dan, u petak ce mi biti 37 tt pa cu tad poceti dvije ili tri.

Branchi
    25. Kolovoz 2015. 11:53

Pupa5, a tog caja ima u svakoj ljekarni ili?
    sve si mislim da ne moze skoditi....
    za magnezij mislim da sprecava otvaranje pa ga zato treba prestati piti.

nenana
    25. Kolovoz 2015. 11:55

Lollipop masiranje međice je normalno da pecka treba se naviknut!

Zvjezdice super da je doktor pozitivan, hvala dragom Bogu, neka samo bude sve super :)

Branchi meni je radila bris tek u 38tt, a počela sam piti čaj od lista maline, kupila u ljekarni za 12kn

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.