Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    24. Kolovoz 2015. 22:06

Cure mene dns bome densa prepona bolila i bolila kad sam hodala ufff....ko da neko vrucim nozem reze!!! 

E jel ko to radio ili misli; masirat medjicu ?!

Sanjarica
    24. Kolovoz 2015. 22:12

Heh...ja sam kupila u dm-u neko kao ulje bas za masiranje medice...ali...samo jednom sam se masirala i ni jednom vise... Iskreno nije me volja...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Cvarak
    24. Kolovoz 2015. 22:17

Nemoj te se smijat: ja sam mislila da je to samo izvana kao masaza onda sam isla citat i gledat neki video pa kad sam vidjela sam ostala malo jojjj pa kak cu ja to... Il da muzu kazem hehehe 😁😂😂😂

Ryanne
    24. Kolovoz 2015. 22:26

Cvarak, da je samo izvana i ja bih je masirala. Ali kad sam procitala postupak, odustala sam. Dovoljno me iziritiraju pregledi, hemici i sl. da bih se jos upustala u takve egzibicije. 

Kneginja, drago mi je da je sve ok s bebicom i s tobom. 

nenana
    24. Kolovoz 2015. 22:48

Hej hej curke ;)

I ja se nadobudno pripremila za masiranje međice, odradila jednom, sva se preznojila, osjećaj blje i nekako svaki dan budem budem i neda mi se :( šta bude bude!

Kneginja super da je sve ok, a glupa sestra je stvarno glupa, pa kak moze tak Isprepadati ionako ispreplasene trudnice, glupača!

Meni je sve zadnjih par dana bas teško, vidjet cete pred kraj..ali budemo zdural...ja cu roditi u Vinogradskoj u ZG, vjerojatno prva pa javljam stanje ..za sada nikakvih naznaki za početak, ali sve sam nervoznija!!u četvrtak na pregled!!

Ps. Danas preuzeli kolica, LeoKids q9 i oduševljeni smo na prvu, sve postaje tako reaaaaalno!!!

Cvarak
    24. Kolovoz 2015. 23:21

I ja cu u vinogradskoj al tek je termin u 10mj mada se nebi cudila da me zadnji tjedan u 9 il prvi u 10mj ulovi 😁 hehe sva sam napeta jel jos nis nisam spremila,mozda kad kupim krevetic i sredim sve cu bit mirnija 😜

Cvarak
    24. Kolovoz 2015. 23:27

Kneginja kakve su pelene ?! Daj koju fotku i malo ih testiraj 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.