Cure mene dns bome densa prepona bolila i bolila kad sam hodala ufff....ko da neko vrucim nozem reze!!!
E jel ko to radio ili misli; masirat medjicu ?!
Heh...ja sam kupila u dm-u neko kao ulje bas za masiranje medice...ali...samo jednom sam se masirala i ni jednom vise... Iskreno nije me volja...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Nemoj te se smijat: ja sam mislila da je to samo izvana kao masaza onda sam isla citat i gledat neki video pa kad sam vidjela sam ostala malo jojjj pa kak cu ja to... Il da muzu kazem hehehe 😁😂😂😂
Cvarak, da je samo izvana i ja bih je masirala. Ali kad sam procitala postupak, odustala sam. Dovoljno me iziritiraju pregledi, hemici i sl. da bih se jos upustala u takve egzibicije.
Kneginja, drago mi je da je sve ok s bebicom i s tobom.
Hej hej curke ;)
I ja se nadobudno pripremila za masiranje međice, odradila jednom, sva se preznojila, osjećaj blje i nekako svaki dan budem budem i neda mi se :( šta bude bude!
Kneginja super da je sve ok, a glupa sestra je stvarno glupa, pa kak moze tak Isprepadati ionako ispreplasene trudnice, glupača!
Meni je sve zadnjih par dana bas teško, vidjet cete pred kraj..ali budemo zdural...ja cu roditi u Vinogradskoj u ZG, vjerojatno prva pa javljam stanje ..za sada nikakvih naznaki za početak, ali sve sam nervoznija!!u četvrtak na pregled!!
Ps. Danas preuzeli kolica, LeoKids q9 i oduševljeni smo na prvu, sve postaje tako reaaaaalno!!!
I ja cu u vinogradskoj al tek je termin u 10mj mada se nebi cudila da me zadnji tjedan u 9 il prvi u 10mj ulovi 😁 hehe sva sam napeta jel jos nis nisam spremila,mozda kad kupim krevetic i sredim sve cu bit mirnija 😜
Sortiraj odgovore
Najstariji