Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ljubav2
    16. Veljača 2015. 21:34

Silvia hahaha.. ma to ti se možda čini ili si samo naduta..
    Pij puno čaja, papaj naranče, limun i grejp i bit ćeš ko nova

Mene samo nos zeza, al i inače imam problema sa sinusima (prošle godine vadila i krajnike) tako da sam već navikla na punu surlu..

lollipop
    16. Veljača 2015. 22:26

ja sam se totalno zbedirala sad kad sam stala na vagu...u tj dana 1,5 kg...ne vjerujem...
    morat cu smanjiti kruh...

uf sutra pregled..bas se brinem 

kneginja
    16. Veljača 2015. 22:40

ja sam se isto prehladila..pokusavam sto manje kašljat i naprezat se. koristim samo limun i hrpu čaja....i one ISLA drazeje za cucanje za grlo..one jedine kao nisu stetne u trudnoci

jel vi koristite sta od ljekova...sta se uopće smije

Ljubav2
    16. Veljača 2015. 23:16

Silvia@ da pokucam u drvo :D još ni jednom me grlo nije zabolilo ni ništa od kad sam krajnike izvadila a vadila sam ih prošle godine 7.4. samo me taj nos zeza, al stvarno sam već navikla...

Što se simptoma tiče, nema ih :/ Ne znam dal da se brinem ili budem sretna.. samo cice velike i bolne, al ostalo baš sve normalno :) čak sam i povorku odradila jučer i bila u subotu na plesnjaku :D
    Trbuh me još uvijek zna malo probadat, al ništa strašno.. sad čekam nalaze urina i u petak imam drugi pregled.. nadam se da će sve bit ok iako sam malo u strahu i zna me panika uhvatit dal će sve bit ok sa bebicom :)

Kad ti imaš pregled? simptomi?
    Joj ja imam traume od tog aqua marisa jer sam pred par godina pretjerala pa i njuh izgubila neko vrijeme :D

Ljubav2
    16. Veljača 2015. 23:18

Mene je neki dan užasno glava bolila i kopala sam po netu šta mogu uzimat za bolove, al na kraju odustala od tableta jer me strah... mama me malo izmasirala i išla sam spavat, ujutro ko nova :)

Ryanne
    17. Veljača 2015. 08:52

Jutro cure,

spremne za krafne i fritule? Ja jesam. Vec sam dosad na poslu potamanila krafnu i dvije fritule. Žgaravica je tu. Jupiiiii.

Danas si još dam oduška, a onda ću se pokušati par dana suzdržavati slatkog i masnog (wish me luck..).

kosee
    17. Veljača 2015. 09:14

NMareN, što je bilo? Nadam se da će idući tjedan biti sve u redu  Javi se, možeš i privatnom porukom...

Ja jutros imam kilu više nego jučer, a jedem stvarno pažljivo - voće, povrće, juhice.. Za poludit  Cice i trbuh su mi sve veći i baš se koma osjećam. Još me na poslu gnjave za poludit, baš mi je neki loš dan danas

lollipop
    17. Veljača 2015. 12:03

kosee debljamo se od zraka 
    ja sam doručkovala palentu i jogurt...bolje to nego kruh i pašteta
    i pripremam zdrav ručak  batat umjesto krumpira, salata, brokula, meso na gril tavi bez ulja...bas me zanima do kada cu biti u tom zdravom raspoloženju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.