Silvia hahaha.. ma to ti se možda čini ili si samo naduta..
Pij puno čaja, papaj naranče, limun i grejp i bit ćeš ko nova
Mene samo nos zeza, al i inače imam problema sa sinusima (prošle godine vadila i krajnike) tako da sam već navikla na punu surlu..
ja sam se totalno zbedirala sad kad sam stala na vagu...u tj dana 1,5 kg...ne vjerujem...
morat cu smanjiti kruh...
uf sutra pregled..bas se brinem
ja sam se isto prehladila..pokusavam sto manje kašljat i naprezat se. koristim samo limun i hrpu čaja....i one ISLA drazeje za cucanje za grlo..one jedine kao nisu stetne u trudnoci
jel vi koristite sta od ljekova...sta se uopće smije
Silvia@ da pokucam u drvo :D još ni jednom me grlo nije zabolilo ni ništa od kad sam krajnike izvadila a vadila sam ih prošle godine 7.4. samo me taj nos zeza, al stvarno sam već navikla...
Što se simptoma tiče, nema ih :/ Ne znam dal da se brinem ili budem sretna.. samo cice velike i bolne, al ostalo baš sve normalno :) čak sam i povorku odradila jučer i bila u subotu na plesnjaku :D
Trbuh me još uvijek zna malo probadat, al ništa strašno.. sad čekam nalaze urina i u petak imam drugi pregled.. nadam se da će sve bit ok iako sam malo u strahu i zna me panika uhvatit dal će sve bit ok sa bebicom :)
Kad ti imaš pregled? simptomi?
Joj ja imam traume od tog aqua marisa jer sam pred par godina pretjerala pa i njuh izgubila neko vrijeme :D
Mene je neki dan užasno glava bolila i kopala sam po netu šta mogu uzimat za bolove, al na kraju odustala od tableta jer me strah... mama me malo izmasirala i išla sam spavat, ujutro ko nova :)
Jutro cure,
spremne za krafne i fritule? Ja jesam. Vec sam dosad na poslu potamanila krafnu i dvije fritule. Žgaravica je tu. Jupiiiii.
Danas si još dam oduška, a onda ću se pokušati par dana suzdržavati slatkog i masnog (wish me luck..).
NMareN, što je bilo? Nadam se da će idući tjedan biti sve u redu Javi se, možeš i privatnom porukom...
Ja jutros imam kilu više nego jučer, a jedem stvarno pažljivo - voće, povrće, juhice.. Za poludit Cice i trbuh su mi sve veći i baš se koma osjećam. Još me na poslu gnjave za poludit, baš mi je neki loš dan danas
kosee debljamo se od zraka
ja sam doručkovala palentu i jogurt...bolje to nego kruh i pašteta
i pripremam zdrav ručak batat umjesto krumpira, salata, brokula, meso na gril tavi bez ulja...bas me zanima do kada cu biti u tom zdravom raspoloženju
Sortiraj odgovore
Najstariji