Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    17. Veljača 2015. 12:09

ja nikako nemam apetita...po prvi put u zivotu hahaha..ovo mi je skroz novo :)

a uz to prehlađena...u biti samo mi grlo izgrebano i upaljeno....sad sam grgljala slanu vodu...super pomogne...al mi dugne želudac...pa sam skoro zavrsila sa glavom u wc školjci.....

joj sva sam malo bljak....jedva cekam da malo živnem....na pola sam slomljena

dudecka
    17. Veljača 2015. 12:09

Kako stojite s mučninama?

dudecka
    17. Veljača 2015. 12:12

još se mučim sa tickerima :-)

Ryanne
    17. Veljača 2015. 12:13

Meni je na poslu teško jesti zdravo kad uvijek s nogu nešto zgrabim ili naručimo (sendviči, hamburgeri..). Pokušavam pojesti barem bananu ili neku voćku. Za ručak onda imam malo zdraviji meni. A za večeru kako kad... ako me ulovi junk food, ne mogu si ne udovoljiti.

Već se pomalo brinem oko tih želja za salamama, hamburgerima...

Moram, MORAM se popraviti.

Planiram raditi čim duže, ali nekako mislim da ću zdravije jesti tek kad budem doma na bolovanju i kad se maknem od gableca na poslu i preranog ustajanja. A kako planiram to će biti tek za 5-6 mjeseci...

lollipop
    17. Veljača 2015. 12:15

kneginja i meni bi bilo nesto sasvim novo da nemam apetita 
    ja sam u početku tamo u 7.tt imala bronhitis i bila sam blizu upale sinusa...i koristila sam samo aqua maris i čaj korijena bijelog sljeza...
    možda grgljanje kaduljom?
    sta kaze doktorica?
    iako nije ni njima za vjerovat meni je moja preporučila med koji u sebi ima timijan koji je opasan u prvom tromjesečju 

kosee
    17. Veljača 2015. 12:18

A mislim, baš me to ljuti.. Valjda se skuplja voda, stvarno ne znam, osim napuhnutog trbuha i cica izgledam normalno, a i ovo se nešto posebno ne kuži. Inače bih s ovom kilažom izgledala kao tenk tako da se tješim da je to nešto drugo..

Meni baš za mučnine pomaže da često jedem, ali si pokušavam to nekako posložiti.
    Evo jučer ujutro se važem i imam 63.1kg.
    Ujutro (6h) popijem čaj od koprive i pojedem bananu.
    Odem na posao i tamo u 10h pojedem sendvič sa šunkom, sirom i krastavcima (dakle bez majoneze i sličnog smeća).
    U 13h sam pojela jabuku.
    U 16h došla doma, pojela juhu, mahune i piletinu.
    U 19.30 pojela još jednu šalicu juhe s malo dvopeka.
    I to je sve.
    Jutros se važem 64kg.

kosee
    17. Veljača 2015. 12:19

kneginja, i meni je slana voda dizala želudac, tj to grgljanje

Spasio me sljez s medom, ali pomalo, žlicu po žlicu, rekla mi je doktorica da moram tako jer mi onda čaj obloži grlo sa tom sljezovom sluzi (zvuči užasno, znam). Ako samo popiješ, onda to nije to.

Nadam se da će ti brzo proći

kosee
    17. Veljača 2015. 12:26

javila se Tena u opću brbljaonicu

Tena9
    17. Veljača 2015. 12:26

Drage moje..ja vas napuštam u ovoj temi...želim svima vama lijepu, ugodnu i mirnu trudnoću :)

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Ljubav2
    17. Veljača 2015. 13:22

Dan, cure :)

Tena, jako mi je žao.. i ja sam sumnjala da nešto nije u redu :/ sad je najbitnije da se oporaviš i vratiš u normalu i sve će se to posložit!!

Cure, mene danas baš boli trbuh i kao da osjetim bolove u bubregu (samo me strah da nije sve to od bakterije jer sam onda naje...) :(
    Uz sve to paničarim i zbog pregleda u petak.. baš neki strah osjećam, a ne znam ni sama zašto.. prvi pregled je bilo sve ok i nemam baš razloga za brigu, al opet mi nije svejedno :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.