Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    20. Kolovoz 2015. 22:28

E megi16 sad sam vidjela post a vec sam 2 gastala pocuclala...  i nemam zgaravice uopce...zasada... 
    A neznam, u ljekarnoj kad sam pitala da mi daju nesto sta smiju trudnice dala mi je gastal... Al ic cu bas vidjet za taj reduflox... Ako je prirodniji onda bolje da njega koristim... Tnx... 
    Inace sta se tice mog pupka totalno se "izgubio" haha...sav se rastegnuo skupa s trbuhom... Al bolje i to nego da mi strsi za van... Mada mi je svejedno, vratit ce se u normalu kad rodimo...valjda..nadajmo se... 

Jeste razmisljale o nosenju nekog pojasa kad rodite? Tipa onog steznog, tj kao znojnika? Da pomogne da se to sve vrati malo na mjesto... 
    Danas mi je to palo na pamet pa razmisljam da bih i njega trebala nabavit... Skodit nemoze... Samo nemam pojma kakav da trazim... Ako koja vec zna neki da je kao dobar i kamo se to uopce moze kupit nek napise... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

plavojka
    20. Kolovoz 2015. 22:59

Shahhahaa kneginja bas si me nasmijalaaaa!! Joj ja isti mrzim te pupkove koji skroz provire van, ali vec vidim kako ce i moj tako zavrsit! Ja inace imam uvuceni pupak, jedno pola cm, ali sas je vec jadan skoro pa u ravnini cijelog trbuha.. Tko zna sto ga jos ceka ;)

A cure, za zgaravicu, pribajte grickati i slane stapice (tipa vic) ili koricu kruha.. I to zna pomoci jer upije kiselinu..

megi16
    20. Kolovoz 2015. 23:35

Sanjarica na bazi smede alge i metvice su. Probaj pitat,meni su stvarno pomogle ;)

Fluffy2
    20. Kolovoz 2015. 23:38

Hahaah knegija ludo jedna :)
    Nisam se ni ja nigdje udebljala, jedino stomak raste i pupak skupa s njim se izravnao, i mogu rec da sam bas danas komentirala kako mi fali stari pupak jer ga inace jako volim, sladak mi je nekako ahahaha
    E da i mene taj pojas zanima, ima li to smisla? Mislim da dođe oko 200 kn..
    P.s. ja zgaravicu trpim :/

Fluffy

Pupa5
    21. Kolovoz 2015. 08:47

Ja sam ocito jedina sa izbocenim pupkom :) ali slatki je, kad lezim je ravan, kad hodam ili stojim malo se izboci , ono milimetar ili dva i to je nas nekako slatko i tako mi je vec dugo, mjesecima! Ali ja recimo nisam dobila onu smedju crtu po trbuhu, kaze ginekolog da je to super jer znaci da nisam sklona flekama i hiperpigmentacijama. Dobila sam i nalaze za streptokok, nemam - jeeej! Obavezno odite to pogledati, jako ke vazno da se lijeci ako imate.
    Syo se tice steznika, ja sam si kupila chicco, samo se nadam da ce mi M biti ok kad rodim (prije poroda sam imala 65 kg na 169 cm, al sam dobila samo 7 pa mozda iz bolmice izadjem sa manje). Mama i sveki jako zagovaraju to a i citala sam iskustva zena po netu koja kazu da kad su nosile im se sve brzo vratilo na mjesto a kad nisu onda im je trbuh ostao mlohav.

lilianaa
    21. Kolovoz 2015. 08:55

Sova5, ne sekiraj se oko tezine, meni je moja ginicka rekla da imam sitniju bebu s dugim nogama hehe Imala je 1190g u 29tt 1/7, ali rekla je kao da je u granicama normale samo blize donjoj i da curice budu sitnije te da to ne mora nista znaciti. 

Inace, ne mogu docekat pregled, zadnji put sam bila narucena krajem 7.mj a sljedeci put sredinom 9.mj. Malo me strah jer kazu da bas u 8.mj znaju biti zastoji u rastu i sve, pa bih voljela da me ipak sto prije pregleda. Morat cu joj svakako ici zbog otvaranja porodiljnog pa cu ju pitat za raniji pregled. 

Sto se tice pupka, oduvijek sam imala prilicno udubljen, tako da mi nije iskakao van ali otkad pijem magnezij, pupak se onako spojio, jos je rupa ali izgleda ko smajlic zavrnut ispod razine stomaka hehehe

Kad smo vec kod toga, neznam zasto sam dobila magnezij, ali vidim da ga preporucuju u ovim tjednima. I primijetila sam da od onda imam cesce stolice, onako kasaste hahaha i to nekoliko puta na dan. Primijetila sam da mi je stomak eksplodirao preko noci a nije se skoro ni vidio i onda sam pocela citati i procitah da ubrzava probavu, sprjecava kontrakcije i pomaze rastu maternice. I sve mi je postalo jasno 

Jel jos netko pije dodatke magnezija i kako on djeluje na vas?

Pupa5
    21. Kolovoz 2015. 09:12

Ja pijem vec duze vrijeme magnezij, a pocela sam ga piti zbog grceva u nogama i pomaze mi :). Nemam pormjena sa stolicom zvog njega a nisam primjetila ni rast trbuha jer nisam obracala paznju a sad sam vec u 9. mj trudnoce pa imam veliki trbuh sam po sebi :). 
    Htjela sam vas pitati, jel vi bojite kosu? Ja sam do sad jako pazila i radili su mi samo pramenove bez preljeva jer nisam htjela da mi ista dotice tjeme al idem danas frizeru i mislim.. Mozda bi se mogla vratiti staroj rutini? Beba je vec velika pa nekako mislim.. Mozda je sad sigurno? Sto vi mislite?

Ashley
    21. Kolovoz 2015. 09:17

pupa5, nisam još kupila steznik, ali ga mislim koristiti. Vjerujem da može pomoći

lidija87, pijem Magnezij već dva mjeseca, preporučio mi ga je zbog grčenja nogu (prvo sam kupovala šumeće u ljekarni, a onda mi je rekao da mogu koristiti i neki obični šumeći koji se može kupiti u dmu i slično). Otkako pijem magnezij, noge mi se više ne grče kao što je to bilo tokom 6 mjeseca (posebno nezgodno dok spavam ili ležim).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.