Ashley, i ja sam vec sa 29 tt bila uloziva za vrsak prsta i isto sam dobila zabranu svih aktivnosti, ali s obzirom na bebin napredak sa 36 tt mogu prekinuti mirovanje i pauziranje sa sexom.
Nenana, ja sam danas dobila lovu za komplikacije. Inace, rodiljni i komplikacije isplacuju odvojeno, obicno za dan razlike. Tako da danas mozda dobis komplikacije (ako vec nisi).
Ja vec tjednima imam pritisak. Kad stojim ili hodam imam isjecaj kao da cu dusu ispustiti. Alj to je zato jer je beba vec ful u zdjelici.
A sto se sexa tice, ni ja vec nemam volje. Sve me boli i osjetljivo je. Pa kad su jos hemeroidi u blizini.. uzas.
Ali dr kaze da sex potkraj trudnoce moze (a za neke i ne mora) potaknuti trudove tako da se za kojih tjedan dana namjeravam pariti ko zec (da mi oprostite na izrazu). Jer vec sad ne znam kako bih izdrzala puni termin.
Pozdrav žene!
baš ste se rapisale, svaka čast branchi najprije da pohvalim morsku slikicu, prekorasna je
sto se tice spavanja - uvijek se probudim ujutro na leđima i stvarno ne znam koliko je to ili desni bok stetan za bebu mada se ja trudim spavati na livom boku.
Pupa5 - dobro da si stavila popis - i ja sam zaboravila stramplice! poslala sinoc muzu koji je na brodu popis sto sve triba za bebaca i on se cili raznjezia i da kad cu ja njemu objasniti kako sto ide itd (nisu mu jasne tetrapelene itd). Zadnjih dana me mali sve vise mlati nogicama i veseli me to ful, samo me jucer doslovno trema uvatila - kako cu se snaci, znam da je to normalno i bitno da je muzic uz mene i da je mama na brzom biranju na mob ahhaha
Što se sexa tiče - nadan se da mi nece gin zabraniti jer muz dolazi za mj dana s broda
žene jeste vi sve kupovale sterilizator i koliko je on zbilja potreban?
Ja sam kupila Avent sterilizator za mikrovalnu, rabljeni, preko njuskala. Izgleda ocuvano i jos je pod garancijom, vidjet cu kad mi dodje (danas sam ga kupila). Nisam sigurna koliko mi treba pa sam zakljucila da je 100 kn vrijedno rizika jer sam inace dosta opsjednuta cistocom i sve zivo steriliziram alkoholom . Al slazem se da dijete treba razviti imunitet i nadam se da bocice necu ni koristiti, nego samo sisu :).
Ja si razmisljam o bazi za isofix, jel neka od vas to kupila? Jako je skupo i onda sam osudjena i na stolicu istog proizvodjaca nakon sto prerastemo jaje... Kaj vi mislite? Dosta ljudi mi je reklo da je to super stvar....
kneginja fala na odgovoru, tako sam i mislila - prokuhavati nekad i to je to. Urednost mi je bitna, ali ne steriliziram nista previše i također smatram da to nije najbolje jer dite triba stvoriti imunitet, mada je svako dite razlicito.
Kad smo kod opreme za bebača, sto mislite o jastučićima za bočno spavanje bebe u dječjem krevtiću? Moja sestra nije koristila, a susjeda kaže da je njoj super došlo, a nisam cula iskustva drugih mamica.
Sortiraj odgovore
Najstariji