Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa5
    20. Kolovoz 2015. 09:18

Mene isto to strecne... Bas onak dolje... Uh lakse mi je sad kad nisam jedina!
    Inace ovo vrijeme u Zagrebu je prekrasno!! Spavala sam cijelu noc, ne znam kad se to zadnji put dogodilo 

lollipop
    20. Kolovoz 2015. 09:44

joj da i u Ri...veliki lajk za vrijeme...mogu fino ujutro u šetnju i na kavicu, po noći se spava (unatoc bolnim kostima i pišanju svaka 2 sata) ma divota

joj ja bi sutra išla roditi 

Cvarak
    20. Kolovoz 2015. 10:21

Ajme mene sad neka panika da me ne ulovi da ranije rodim 😐a pol tog nemam niti sam spremila !! Ovaj vikend moram bar torbu! I bila sam na pregledu ginic kaze sve ok,po mjerama beba odgovara 33-34tt a ja sam u 32!! Procjena tezine 2250gr i napiso je rast oko 75-80 percentile?! Sta to znaci,sva sam pocela se brinut da nerodim jos u 35,36tt cervkis mi je 34mm t oblik uu zatvoreno!!

Ryanne
    20. Kolovoz 2015. 10:58

Cvarak, ne brini. Zatvorena si i imas dovoljno "debeo" cervix. Ja sam sa 33 tjedna imala cervix debljine 22 mm i jos sam bila uloziva. 
    Sada sam presla 35 tt i jos ne ocekujem nista barem 2 tjedna. 
    A moja beba je i veca i zrelija za 2 tjedna. 

Ja se moram pohvaliti da sam napokon sve spremila i sad samo ocekujem svoju malu princezu. Jedva cekam da ju prvi puta primim u narucje i poljubim je... 
    Joj, sto sam se raspekmezila. 

Izgleda da me ipak hormoni pucaju. Hehe

Ashley
    20. Kolovoz 2015. 11:37

Cvarak, nećeš ranije roditi, pa ti i ja i naše bebe će se družiti u bolnici. Opusti se, spremi torbu i nastavi još ovih 50-ak dana mirno i bez stresa. Slušaj relax muziku, uživaj u ovih zadnjih mjesec i pol, posveti se sebi i malo pomalo skupljaj stvari što ti još fali. Bez žurbe i panike. A i da rodiš 10-ak dana ranije, još uvijek imaš oko 40 ak dana za proći.

Cvarak
    20. Kolovoz 2015. 11:52

Cure hvala na odgovoru ma joj ja bi sve sad da mi je sredjeno i da sam mirna! Za 2-3tjedna moram sve nabavit i sredit da budem mirna i opustena 😁 ashley bas bi bilo lijepo da budemo skupa u bolnici i da se druzimo  😊

kneginja
    20. Kolovoz 2015. 12:19

ola ženiced...vidim blizimo se kraju :D

mene isto štrecne doli na sekind dva...ja nesto zamisljam da se to otvaram...bas me pecne...ponekad...kad ustajem ili zaboravim da moram polako...Pa po tim mojim štrecajima i mojoj prosudbi...otvorena sam bar pola metra ahhahahhaha

nemojte se zamarat sa tim da su nam bebe svima vece...NISUUUU!!

to su ti fackin EU standardi...jbtga oš neš mi smo balkanjerosi..nasa su dica i malo glavatija i kršnija..a ne ko euro patuljci ahhahah...
    Ajme jedva čekam lad ce prva :D da čujemo iz prve ruke kako beše :D

NE javlja se DIDI vec duze vrime sta je sa njom? ili sam ja propustila nejen postove?!

NMareN
    20. Kolovoz 2015. 13:10

Pozdrav cure, evo samo da vam javim da mi imamo svoje srceko koje nam kuca na veliko, sve je u redu za sada i neka tako i ostane .
    Želim vam ugodan ostatak vaših trudnoća .

Ja to mogu, ja to hoću....

Cvarak
    20. Kolovoz 2015. 13:47

Ajme super hvala Bogu!! Bas sam neki dan pomislila na tebe NMareN i na Tenu neznamo kako je ona?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.