Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavojka
    22. Kolovoz 2015. 07:59

Uh, Ryanne nije valjda 4ti? :(
    Te ligature koje su meni radili se migu stavljati samo na jedan hemoroidalni cvor mjesecno, a kako postoje 3 onda trebas doci tri puta. Svaka ligatura kosta 350kn, tako da to na kraju price uopce nije skupo. Meni su jednu morali ponavljati jer mi je taj jedan bio bas jako upaljen i velik.. I prvi pregled kosta nesto vise jer rade rektoskopiju.. Uglavnom, mene je sve zajedno od ludih bolova do odlicnog stanja kroz 4 mjeseca kostalo 1650kn! Isplatila mi se svaka lipa, ali stvarno.. I jako sam sretna sto sam to uspjela rijesiti prije trudnoce (zadnju ligaturu su mi doduse stavljali u 6tt)..
    Tako da od srca (i guze;)) preporucam!

I super da si rekla za torbu, svakako bi si ju mogla uzeti onda!

Sova5
    22. Kolovoz 2015. 11:13

Ja bila u Bosni i kupila si 3 obična, živina toplomjera. U par navrata sam kupovala u ljekarnama te digitalne. Majko sveta, pa da sam imala tolike temperature što je meni to mjerilo, ne bih bila tu 
    Tako da ja imam povjerenja samo u ove stare...

kneginja
    22. Kolovoz 2015. 12:37

ne znam koja je sad pitala za bolove u preponama...uffff
    mene rastura vec desetak dana...ko da imam tesku upalu msica....ka da sam čučala 4 dana i sad se ne mogu maknit....doslovce...

i reže me kad se ustanem sa kauca ili stolice..bas me onako probode...rekoh vec ako je ovo otvaranje..ja sam vec otvorena pola metra hahahaha

ja sam tetre kupila i BIH i jedino tamo su one prave stare debele guste tetre...kupila 30 kom...20 bijelih i 10 bijelo rozo...na neke medeke....cijena je bilo nesto smijesno --čini mi se 6 kn komad...U biti 6 kn u boji i 4 kn bijele....bagatela...

sutra napoookon odo domu svome...dosta mi i sezone i stranaca vise mi je zlo od svega...ocu na svoj kauc u svoj stan..iamm filing da cu odma prizdravit hahahah

i naaaaaaaaaapokon..kako se tome veselim..pranje i peglanje is laganje robice :) mmmmm...jedva čekam....jos samo da u ponediljak dr kaze da je sve savrseno :)

Ryanne
    22. Kolovoz 2015. 12:43

Plavojka, hvala na savjetu. Vidjet cemo kako ce se stvari odvijati nakon poroda, ali mislim da cu prije ili kasnije morati naci trajnije rjesenje za te hemice. Na kraju krajeva, samo sam na kremice potrosila stotine kuna. 

Kris555, ove tetrice jesu malo tanje ali ja ih necu koristiti za previjanje pa mi to nije ni bilo toliko bitno. Za lagano pokrivanje, brisanje, bljuckanje i sl. su i vise nego dobre.

Ryanne
    22. Kolovoz 2015. 13:00

Dada34, ja vec tjednima ne spavam. Nikako se namjestiti, nista mi ne pase, jastuk mi je prenizak pa previsok.. onda odlasci na wc, stavljanje obloga na hemice.. tokom noci imam 15-ak budjenja. 
    I vec me strah veceri jer znam sto me ceka. A umorna sam.

Ono sto me fascinira je kako se lako razbudim i kako jos uvijek funkcioniram. Pitam se kako ce biti kad se princeza rodi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.