Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sova5
    19. Kolovoz 2015. 19:27

Bokić svima...

Moji svi koji su u posljednjih 7-8 godina imali bebače nitko nije imao taj sterilizator, pa ga tako neću niti ja uzimati. Prokuhat bočice, kao što ste rekle. Ali isto se nadam da će bebač biti na ciki, pa neće biti potrebe ni za bočicama 

Zara, meni je kumica isto rekla da si uzmem taj jastuk za spavanje na boku. Iako su druge mame koje znam stavljale dekicu ili tako nešto. Inače, nedavno sam gledala ovaj video o položaju bebica dok spavaju https://klokanica.24sata.hr/specijal/spavanje/vazno-kako-sprijeciti-smrt-u-kolijevci-2326, pa mislim da će spavati na boku samo dok gledam u njega. Barem u početku 

Imam i ja pitanjce- jeste li emotivne? Bože, ja se sama sebi čudim. Gledam neki video s bebama ili životinjama ili kako se netko voli ili pročitam nešto i plačem ko kišna godina. Jučer sam gledala neki video o prirodnom porođaju i kako je muž stalno uz ženu. Ljube se, ona onako lagano jauče, on nju masira, ma nešto divno. Ja sam toliko plakala da sam se jedva smirila  Mislim da ću prvih tjedan dana kad rodim samo gledati u maloga i plakati 

lollipop
    19. Kolovoz 2015. 21:45

mi danas bili kod doktora...zadnji pregled kod moje dr i sada svaki tjedan u bolnicu
    lijepo mi žena objasnila da sad pregledi postanu malo neugodni i grublji...
    ugl mi smo na 3400  otvorena 1 cm i dr se nada da neću dočekati pregled u bolnici...e pa vidjeti ćemo...

nenana
    19. Kolovoz 2015. 22:34

Nama su na tečaju rekli da bebea treba spavati samo na leđima..i da "tava" glava ne može ostati ako glavica i lubanja nema genetske predispozicije za takav oblik..iskreno prvi put čujem da postoji takav jastuk :) s sterilizator nemam, niti ću ga kupovati, nemam ni dude, ni bočice ni izdajalice - čvrsto sam odlučila dojiti, a muž uvijek može skoknuti u dućan u slučaju da stvarno bude potrebno

Lollipop blizuuuuu smo blizuuu ...super na pregledu, 3400g i prst otvorena je super nalaz! Ja mislim da noćas neću moći mirno spavati od silnog uzbuđenja radi sutrašnjeg pregleda!!! jedva čekam, javim detalje, baš me zanima jesam li bar malo otvorena :))

Želim svima mirnu i ugodnu noć

Pupa5
    19. Kolovoz 2015. 22:43

Ja sam vec vise od mjesec dana otvorena prst, al kaze doktor da je to u ovom stadiju (35 tj) kao da sam zatvorena i da cu docekati termin.... Nadam se da je u pravu, odgodila sam depilaciju pa se nadam da necu dlakava u rodiliste :))) Koji problemi... :)
    Sad kad sam pogeldala ovaj vidao o smrti u koljevci nema sanse da mi dijete spava ikako nego na ledjima, tak da necu kupiti te jastuke. Mi osim robice nismo bas nista dobili jer smo prvi u drustvu s bebom i iskreno toliko smo toga kupili da vec stvarno pomno biram sto cu kupiti a sto ne... Svaki dan nadjem nesto sto "moram imati"...

Cvarak
    19. Kolovoz 2015. 23:49

Cure jel vas zna  probost dole,kako bi to opisala ko da mi neko zicicu gurne kroz pipi pa me strecne?? I to traje 2,3 s i prestane!! Uffcudan  osjecaj!

Sanjarica
    20. Kolovoz 2015. 00:30

Uuu... Lolipop i Nenana pa vi biste mogle brzo brzo drzat svoje male andelice u rukama...

Joooj...kako uzbudujuce... Proletilo je to vrijeme... Kao da smo jucer jos sve bile na pocetku trudnoce..  

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

lollipop
    20. Kolovoz 2015. 06:41

jutrić

cvarak ta bol koju osjetiš je i mene pratila...valjda je to normalno kako se bebili spušta 

ja sam se taj 1 cm otvorila u zadnjih 5 dana kad su krenuli bolovi u kostima...e sad da li sam se otvorila prije 5 dana ili prije 2 ne znam...
    znam samo da sam ful uzbuđena...i strah me da nemam sve za bebu, da stan nije dovoljno čist i ostale divote 

nenana javi nam kako je bilo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.