Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa5
    21. Kolovoz 2015. 14:11

Ja sam kupila Mullerove pelene Beauty Baby jer su mi ih bas svi preporucili. Kazu da su najbolje i da ne smrde po plastici. Sve od kozmetike za bebu s onog mog ogromnog popisa koji sam stavila tu sam kupila u Mulleru, osim Mustela kupke i losiona jer je u ljekarni bila akcija, i vecinom sam kupovala kucnu marku, tj taj beauty baby :). Nadam se da cu biti zadovoljna. 
    Jeste kupile one Chicco uloske za poslije poroda? Cula sam da su bez premca i da to moram imati pa sam kupila i vir i te. Samo upozorenje - pakiranje he ogromno, kao i sami ulosci. Paket od 30 ulozaka zauzme cijelu torbu za rodiliste pa sam ja izvadila 10ak a ostalo ce mi muz donijeti po potrebi. Kostaju 50 kn, ali ja sam kupila steznik i njih na onaj kupon iz dm-a u (20% u chicco ducanu) pa sam ih dobila besplatno :)

plavojka
    21. Kolovoz 2015. 14:24

Nenana Di ima kuoit taj jastuk za kupanje bebe? Bas sam razmisljala da su kupim taj za hemice, ali ako je ista stvar onda je definitivno ovaj povoljniji...

Ryanne jesi probala kremu od ljekarni zagreb? Ili Hemo ex ulje? Jesi tu u Zg?

nenana
    21. Kolovoz 2015. 15:50

Pupa i ja sam kupila Chicco uloske za poslije poroda jer su kao najbolji i trošiš po jedan, a Vir i Lola trebaš po dva na početku stavljati..isto mi zauzelo cijelu torbu pa sam stavila te velike stavri - maramice, uloške, wc papir u posebnu vrečicu za bolnicu..tko zna koliko ću ih trebat i isto razmišlajm d amožda ponesem dio pa muž nosi dio..nemam pojma, uvijek spremim previše stvari ikad idemo na more i bilo gdje ja uvijek velike torbetine ali bolje da imam nego da mi kaj sfali, heh..

Plavojka  šlaufić za bebe odnosno za sjedenje ću potražiti na ovim morskim odjelima u supermarketina, sigurno još ima toga

Sanjarica
    21. Kolovoz 2015. 15:54

Plavojka slaufici za djecu su sada taman svi na popustu u konzumu... Po 10 kn! Tako da pozuriiii... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Pupa5
    21. Kolovoz 2015. 16:33

Moja mama je lijecnik i ona ful preporucuje Pilex tablete. Ne znam samo smijes li u trudnoci..
    I kaze da joj je super Hemopip mast, to je skroz prirodno na bazi propolisa, ona to maze na svasta, pristice, ranice, sve... Ne samo na hemice:)

Ryanne
    21. Kolovoz 2015. 17:13

Popila sam manju kuru Pilexa kojih dva mjeseca prije trudnoce. Zadnji put kad sam je popila sam bila mirna skoro 2 godine, a sad su se vec pojavili nakon 4 mj. 

U trudnoci se ne smije piti, a mislim da ni tokom dojenja. Sad su mi preporucili Detralex cija je tura jeftinija od Pilexa. Ali je nedovoljno istrazeno da li se smije piti u trudnoci pa necu riskirati. 

Ali razmisljam si da ako ce mi poslije poroda biti gore nego sad, ja necu moci ni brinuti o bebi. U tom slucaju cu se morati odreci dojenja na koja 2 tjedna i popiti kuru Detralexa ili Pilexa.

Fluffy2
    21. Kolovoz 2015. 17:46

Ryanne isto kao i ti, probala sam sve zivo. I prehranu dovela u red, nista zacinjeno..i opet su tu. Neki ljudi ih se jednostavno ne mogu otarasiti. Meni je receno da ih mogu poslije laserom uklonit i cini mi se da ce to bit i jedina opcija..

Fluffy

kris555
    21. Kolovoz 2015. 18:05

Bok svima, pitanjce, gdje ste kupile tetra pelene? Ja sam u dm-u kupila one od lole 6 kom ali mi se čine nekako tanke..

Ryanne
    21. Kolovoz 2015. 19:25

Fluffy, znaci i ti imas posla s tim napastima. Joj ja bih ih se voljela rijesiti bez operativnih zahvata, ali nikad ne znas. Ako poslije poroda ne bude mjesecima bolje...

Kriss555, ja sam tetrice narucila preko web stranice Mali andjeo. Meni su super. Vidjet cemo kad ih pocnem koristiti...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.