Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavojka
    21. Kolovoz 2015. 21:05

Ja sam se hemeroida hvala Bogu rijesila taman mjesec dana prije trudnoce u poliklinico Lastric! Nisu mi ih operirali vec ih podvezivali s nekim gumicama, ti se zove ligature! U cetei tretmana sam
    Se preporodila, ne migu vam ni opisati kakvih sam sve problema imala s njima. I hvala Bogu to jos sad drzi u trudnoci, uopce me ne muce, ali vidjet cu kako ce biti nakon poroda..

Al cure mozda da odete u ovu polikliniku na pregled? Mozda vam nesto savjetuju..

Oliva4
    21. Kolovoz 2015. 22:13

Cure bok, danas sam na placu kupila spavaćicu s prorezima za cike,ne  onako da strše skroz otvoreni prorezi,ali se pomaknu za dojenje..pa govorim za slučaj ako netko ne zna za to,a misli da bi bilo ok i praktično..ja ću je nosit u rodilište,nadam se da će dobro doć :) .. vidim da puno vas nema lineu negru ni ispupčen pupak..ja imam oboje :p i to mi linea ide od vrha trbuha pa sve preko pupka skroz do dole :D tješi me da barem još uvijek nemam strije :p

Cvarak
    21. Kolovoz 2015. 22:20

Cure evo linka foruma sta je sve potrebno za rodiliste pa bacite oko: https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/torba-za-rodiliste-284

Fluffy2
    21. Kolovoz 2015. 22:43

Plavojka gdje je ta poliklinika? Ja sam iz Splita i radila sam pretrage u poliklinici Medici i tamo su mi tako rekli, konstantno sam krvarila pa je ucinjena kolonoskopija gdje se moglo vidjet da vecih problema nemam osim toga. Ali sada su izasli i vanka i bojim se sto ce bit na porodu.

Cure moja torba za rodiliste je spremna!

Ajme da samo znate kako me nervira sve zivo, komentari i price raznih ljudi, savjeti.. pa me danas jedna bakica pitala u ducanu mogu li je propustit na blagajni a ja jedva stojim.. aaaa bas sam nervozna zadnjih dana!

Fluffy

plavojka
    21. Kolovoz 2015. 23:26

Poliklinika je u Zagrebu u Malesnici, hemicima se bavi primarijus Ratančić. Meni su bili dijagnosticirali ove drugog stupnja, tako da stvarno ne zelim ni zamislit kakvi bolovi su kod viseg stupnja.. http://www.poliklinika-lastric.hr/oboljenja-zavrsnog-debelog-crijeva-proktologija/hemoroidi/

Ive25
    21. Kolovoz 2015. 23:34

Ja sam tetre kupila danas u Kozmu, 6 komada dode nekih 70ak kuna. Čine mi se dobre, ali vidit cu kad ih operem. 
    Cure, jeste vi kupovale kupku i losion za bebu?  Ja sam odlučila to ne koristit, nego kupat bebu u čistoj vodi s eventualno malo bademovog ulja, pa ako to ne bude dobro onda možda kupku. 
    A što se tiče pelena, kupila sam pampers premium care jer je bila ista cijena kao i one od mullera. 
    Prijateljica mi je preporučila toplomjer koji se stavlja u uho, isto u mullera, 280 kn, Braun, pa sam i to kupila umjesto onog običnog digitalnog.  
    Ono što me oduševilo su grudnjaci za dojenje u mulleru, 70 kn komad, a savršeni su. 
    Dugo sam tražila spavacice, na kraju sam kupila u c&a obicnu spavacicu na bretele do koljena, valjda će bit dobra.

plavojka
    21. Kolovoz 2015. 23:49

Ja sam prekjucer kupila 2 spavacice u extreme intimo, od prosle kolekcije, 50% su na snizenju.. Uzela sam jednu kratkih i jednu dugih rukava za 150kn skupa. Obje imaju gumbe..

E isto sam mislila kupit taj toplomjer za uho, pogledatcu svakak u mileru onda!

Cvarak
    21. Kolovoz 2015. 23:51

Cure jel vas bole kukovi i prepone!!? Mene je pocelo navecer bome boluckat i to neka unutarnja bol,boli me samo ljevi kuk a u preponi me zna strecnut neka bol uff!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.