Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nenana
    20. Kolovoz 2015. 13:59

Pozdrav buduće mamice evo ja upravo stigla doma. Malac ne ide nikud, ja mekana, ali zatvorena, uloživa samo za vršak prsta..I ja sam mislila da ću biti bar malo otvorena jer stalno nešto bolucka i pika, ali ništa.Obavili smo briseve i uvz koji pokazuje da je sve ok..Malac ima 3370g što je za dečka u 38tt prosječna težina i kaže dr. da je to super.. Sljedeći pregled za tjedan dana tako da sada samo šetamo i čekamo

NMareN čestitam, neka sve prolazi super

Sanjarica
    20. Kolovoz 2015. 14:17

NmareN bas mi je dragooo...predivne vjesti... Sad samo pozitivno dalje...

Da Didi nam se jaaakoo dugo nije javila...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Anci2225
    20. Kolovoz 2015. 15:58

Pozdrav cure.

Konacno sam se vratila s mora i sad uzivam u ovom predivnom vremenu.

Danas sam bila na pregledu i sve je za 5. Curka ima 2247 gr. i sve odgovara tt. Skroz sam zatvorena. Jedino sto je jos uvijek na zadak.

Sad mogu polako krenuti s pranjem, peglanjem i spremanjem ali taaaako sam umorna da bi samo spavala 

Kako vi stojite sa zgaravicom? Ja umirem svako malo. Opet sam pocela povracati ali zbog jakih zgaravica. Ne pomazu ni zvake, mlijeko, gastal (tj. pomognu ali kratkog vijeka).
    Ima ko kakav savjet?
    Svi kazu, raste kosica.
    Ma ne treba joj odmah kosa, stigne joj narasti. 

Sanjarica
    20. Kolovoz 2015. 16:25

Neznam i mene zgaravica rastura zadnjih dana da je to za nevjerovat... Do sada mi je pomagalo hladno mlijeko... Ali zadnje dane ni to vise ne pomaze... Upravo sam bila kupit paket gastala pa cemo  vidjet..nisam ga do sada koristila pa se nadam da ce mi mozda malo pomoc... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Ashley
    20. Kolovoz 2015. 17:26

NMareN čestitam   :).   Lagano naprijed i uživaj.

Fluffy2
    20. Kolovoz 2015. 20:20

NMareN presretna sam zbog tebe, uzivaj!
    Branchi zaboravila sam ti pohvalit sliju, a bas ste slatki :)
    Mene stomak svrbi do ludila, narasta je doslovno u tjedan dana i kao da cu se raspuknut svaki tren. Potpisujem i zgaravicu, uzas jedan..opet nista od hrane ne pase osim gaziranog za pit uffff
    S kilazom se ne micem zadnjih 2 mjeseca. I ja nisam emotivna samo sam se pocela lagano bojat poroda i svega poslije...

Fluffy

kneginja
    20. Kolovoz 2015. 20:33

dobra vecer zene :D

moran van ispricat ovo...pridvecer se spustila na plazu na pizzu jer nisam cili dan nista jela...i ispred mene na par metara prošeta (u bikiniju) zena koja je zoher u 8-9 misecu trudnoce...zgodna..nije debela nogdi...samo veeeeeeliki stomak...a na stomaku-uzas!!! pupak ,ali kakva zene drage moje..cili restoran se okrenio od uzasa...velik je caa .tj širok oko 6,7 cm..a vani viri brat bratu 5.6 cenata....ka neki ogromni čir...tumor...ma prestrasno nesto...
    Bas frendica koja je sa menom sidila komentira..jbte kolika joj je rupa od pupka kad nije trudna? ka bunar??? hahahha,....

rećete da sam luda al ne izlazi mi iz glave!! moj je isti ka i prije..nije izasa vanka...iako mater kaze da jos mze u 9 misecu ako se stomak prosiri....samo se nadam da necu imat ka ova jadna...brrrrrrrrrr

kakvo je kod vas stanje...jel imate buže ili planine hahah :)

Sova5
    20. Kolovoz 2015. 20:58

Hej!

Moj pupak isto normalan za sada. Onako malo se kao izravnao ali još nije otišao van. Nadam se i da neće  Ja se grozim svog pupka oduvijek (nemam pojma zašto), pa mi je sama pomisao da je vani bljak!

Ja bila isto danas na pregledu. Rastemo, rastemoooo.. Mali ima sada 1370 grama. Kaže doktor da će možda biti malo sitnija bebica. Kad sam malo gledala po netu te težine, pa u nekoj zlatnoj sredini je. Dobro, nije da sam ja neka velika, ali ono, valjda ćemo doći do 3kg 

Pusek svima 

Ashley
    20. Kolovoz 2015. 21:30

Moj pupak je još unutra, ali tko zna do kada...Trenutno izgleda kao onaj Torx utor na glavi vijka (rupa zvjezdastog oblika)

Ive25
    20. Kolovoz 2015. 21:52

Pozdrav svima, 

evo bila sam i ja danas na pregledu, bebač ima 2050 gr, što je prilično obzirom da nas čeka još 2 mjeseca do termina. 
    Inače sve drugo je u redu osim što je okrenut poprečno.  
    Ima li koja od vas slično iskustvo? 
    Moj pupak je još uvijek uvučen,  ali može svasta bit kroz sljedeća dva mjeseca. 
    Neznam za vas, ja se osjecam dosta dobro jer je zahladilo. Jedino me bebač dosta lupa po cijeli dan, ponekad me tako lupne da nije ni ugodno, ali neka ☺

Još malo imamo, nemogu vjerovat kako vrijeme leti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.