Jutro cure!! U bome je popis ogroman,ja imam samo za bolnicu kaj mi treba a ostalo cu nekako u hodu pogotovo robicu!! Evo ja bila na pregledu sve je ok,po mjerama je bebica tjedan dva ispred al kaze dr da je to sve normalno i ima oko 2250gr po izracunu!! Bome
Me sinoc lupala nisam mogla zaspat!!
jutro curke,...
koji sam ja baksuz...cilu trudnocu (osim sam početak) nisam sanjala da prostite nikakva sranja...i sad kad je zahladilo..kad konačno mogu spavat...svaku večer košmar....sinoc je bio rat..zombiji..uzas....ustala se slomljena.....A mislim da je to sve napetost od nadolazecih dana...i zivcana sam i razdrazljiva...i sve me boli...prepone ko da sam radila neke vjezbe sve me boli ko upala misica....strava :(
nisam detaljno čitala popis..dug je :) al mislim da imam sve..i previse...a sve se da kupit u hodu....jos jedino apoteku za bebu..to je to...to cu sljedeci tjedan
jedva cekam doc doma da počmen prart robicu..imam nekifiling da ce me to smirit :) nadam seee :D
http://forum.roda.hr/archive/index.php/t-23091.html
evo ovdje imaš neka objašnjenja :)
Cure ja imam osjecaj kao da cu rodit svaki tren.. na zadnjem pregledu prije 3 tjedna skroz zatvorena sve kako treba bit.. al zadnjih dana kao sto kneginja kaze kao da cu izgubit bebu po putu, uzasan pritisak koji me nocu budi, s wc-a se ne micem, vec lagano probijam. Ne mogu se nikud maknit, jedino da si pelene stavim. Boli i stidna kost i donji dio leđa, spavam jedino na boku a ne pase mi ni sjedenje samo lezanje..a to ne mogu. Pregled tek za tjedan dana uh ko ce izdrzat!
Fluffy
U 31 tjednu mi je pisalo da sam uloživa za vršak prsta...rekao mi je da nema seksa sljedećih mjesec dana i nekih većih aktivnosti
I meni je tako... Ogroman pritisak i bole leđa, kukovi po noći i desna prepona, spuštaju se bebe polako
Jedno off pitanje-od 1.7 do 17.7. sam bila na čuvanju ili tzv. komplikacijama a od 20.7. mi je krenuo službeni rodiljni dopust...jučer mi je sjela naknada za rodiljni ali za ove komplikacije ne..znate li jel to ide odvojeno? Kako piše na računu kad sjedne lova za kolmplikacije i kad sjeda, čula sam oko 20.tog u mjesecu..? I jel moguće da mi je prije sjela naknada za rodiljni a za bolovanje ne? Malo mi je to čudno pa ako netko zna hvala na objašnjenju :)
Sortiraj odgovore
Najstariji