Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sova5
    10. Kolovoz 2015. 20:18

Hej curke 

Prošao je i moj godišnji odmor i s ispračajem istoga ja lagano uplovila u 3. tromjesečje! jeeeeeeeeeeeeeejejejejejejejej
    Pitanjce za sve vas koje ste sada pred kraj: jeste li od početka 3. tromjesečja išle češće na pregled? Jer gdje god da čitam što donose ta zadnja 3 mjeseca piše da između ostalog i pregled svaka 2 tjedna. Nisam skužila da vi tu pišete da idete svaka 2 tjedna, pa da provjerim. Ja na pregled tek idući četvrtak. Jedva čekam!!!

Sova5
    10. Kolovoz 2015. 20:19

PS. Nisam nikada u životu mislila da ću se radovati odlasku kod ginekologa 

MegiM
    10. Kolovoz 2015. 21:26

Ja sam sve do sada (32.tjedan) imala preglede svakih mjesec dana. Danas me gin naručila za 3 tjedna, a kaže da će poslije toga biti češće. Ali ako je sve ok u pravilu nema potrebe za non stop UZV raditi...

Ryanne
    10. Kolovoz 2015. 21:32

Sova, i ja se veselim odlasku ginekologu. Tako sam ko malo dijete na bozicno jutro. 

Ja sam do 33 tt isla na uzv svaka 4 tjedna, sad me narucila sa 35 i onda svaki tjedan do poroda.

Ryanne
    10. Kolovoz 2015. 21:34

Zapravo to su vise pregledi. Nece mi svaki puta raditi ful ultrazvuk sa mjerama i svime.

Ljubav2
    10. Kolovoz 2015. 21:58

Večer cure :)

Danas obavila pregled (mene već naručuje svaki tjedan, bila sam prošli ponedjeljak, danas opet, sljedeći opet i tako do kraja :D)
    Danas sam išla vidjet nalaze briseva- sve negativno
    Ušće se nije ništa promjenilo od pred tjedan dana tako da i dalje stoji da sam zatvorena i sve je super
    Beba na ctg-u i više nego aktivna, srčeko junačko kuca ko veliko i pokreti konstantni

Danas obavila završni veliki šoping.. Torba za rodilište spremna, spremna torba za malenog, robica oprana, složena.. i ja na miru

Što se bolnih udaraca tiče i meni je tako, al uživam u toj boli i jedva čekam upoznat malog pišulinca

nenana
    10. Kolovoz 2015. 22:24

I ja sam mislila i nadala se češćim pregledima ali me dr u Vinogradskoj naručila u 35.tjednu da dođem tek za 3 tjedna..i tada ćemo raditi bris, uvz, ctg..valjda znaju kaj rade :/ rekla je da sam skroz zatvorena i nema potrebe ranije dolaziti..ja bi bila mirnija da idem svaki tjedan sada ali možda je i bolje da ne prčkaju puno dolje :) a i malac je jako aktivan kroz dan pa sam mirna 

Nevezano za to na tečaju su nam rekli da zadnja 4 tjedna što vise šećemo, svaki dan po 1h po mogucnosti po šumi da dijete dobiva puno kisika koji je neophodan za porod tako da smo MM i ja već dva dana u akciji, danas prešli 5km po Maksimiru, nisam mislila da cu moći toliko u tako kasnoj trudnoći, ali kad se prohodam uopće nije problem! Dosta smo i do sad šetali ali sad ćemo probat svaki dan..također kupila sam čaj od lista maline, jedem mljeveni lan s kefirom, krenula danas i s vježbama za lakši porod a planiram početi i s masažom međice...sve u nadi lakšeg i bržeg poroda..odmoći ne moze :))

Mirnu noc vam želim :)

Ljubav2
    10. Kolovoz 2015. 22:35

Nekako ni ja ne bi da se prčka po meni, al ne mogu reć: Neću doć na pregled
    al danas mi nije radio utz i mislim da ni neće do 38. tjedna negdje kada je ujedno i posljednji, barem koliko sam se danas raspitala u čekaoni..al i to je sve relativno

Slažem se za šetnju, ja sam od prvog dana trudnoće aktivna i svaki dan napravim đir od pola sata, sat s psom ili sam u pokretu kao danas cijeli dan paše mi, ne mogu ležat doma i baš ništa ništa ne kretat se.. Štetit ne može u svakom slučaju

nenana, pa mi smo terminuše

nenana
    10. Kolovoz 2015. 23:18

Da da Ljubav, ti, Lollypop i ja smo prve na redu 

lollipop
    11. Kolovoz 2015. 08:11

jutro cure
    mi cemo krstiti temu 

evo ja sam 6.8. bila kod svoje ginekologice, pošto je ušće zatvoreno i počelo se omekšavati naručila me još jednom kod sebe na pregled i kaže onda te puštam u svijet tj u bolnicu 

spremna sam za bolnicu...samo mi ostaje uzeti nešto za papanje, vodu i dokumente...jučer u 23 me puknulo da moram pripremiti robicu za izlazak iz rodilišta...MM me malo čudno gledao i par puta pitao da li mu moram nešto reći 
    ja sam isto aktivna...stalno sam u pokretu, masiram si međicu, ponavljam to disanje...ispunila plan poroda a da li ću ga nositi sa sobom nemam pojma..nadam se da ce kada biti slobodna i porodu u vodi...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI