Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nenana
    14. Kolovoz 2015. 13:00

Kneginja kod mene ista situacija..prvo je bio totalno protiv (ne može on to), ali nekako sam ga pomalo "nagovarala"..u Vinogradskoj u ZG ne treba tečaj ali smo išli u doma zdravlja na onaj što traje dva dana..i on je htio ići i baš mi je drago da je bio samnom i čuo što nas sve čeka! on je inače veliki emotivac i najviše se boji toga da će me gledati u mukama a ne može mu pomoć :( tako da nisam sigurna kako će to proći..nekako zadnjih dana razmišljam da je možda i bolje da idem sama, ali ipak sve moje frendice mame kažu neka samo on ide kao podrška..navodno te bolje tretiraju u boxu kad je netko s tobom a i samoj rodilji je lakše kad zna da nije sama..tako da smo na kraju dogovorili da on uđe unutra, a ako mu bude previše neka slobodno izađe ..voljela bi da nam to bude lijepo iskustvo, nešto što prolazimo zajedno, ali opet bojim se da ga ne ulovi panika i da mu bude too much...ne znam ni sama :) nek trpi, neće njega bolit

A o vručinama više ne znam kaj bi rekla..ova noć je stavrno bila teška, buđenje u znoju, bolni kukovi, okretanje, pišanje sto puta..najbolje se naspavam kao i Ryanne - kad muž ode na posao i upali klimu, onda odvalim još do 10-pol11

plavojka
    14. Kolovoz 2015. 13:12

I moj dragi ce sa mnom na porod.. Ja ga nisam htjela nagovarati, on se inace jako boji bolnica i bude mu muka od svega, ali je ipak odlucio ne propustiti taj dogadjaj ;)
    Isto smo se dogovorili da ako mu bude previse slobodno ode van! Vjerujm da im i nije lako gledat nas kak se patimo a ne mogu nam bas nesto pomoci.. Prosli smo onaj tecaj u petrovoj od 3 tjedna, oni be daju bez tecaja ali mislim da priznaju i one iz domova zdravlja..

Btw, kad smo kod partnera, jeste vi zivcani na svoje?
    Ja na svog malo malo zarezim zbog neke sitnice, al bas ono bezveze.. Nitko mi ne digne tlak ko on.. Bas mi ga dodje zao.. Neam pojma, valjda su to hormoni.

Sanjarica
    14. Kolovoz 2015. 13:23

Jutro zenske... Znam da je vec vrijeme rucka...ali ocito obaram rekorde u spavanju...mogla bi cijeli dan odspavat bez beda...
    Naravno klima je isto upaljena 24 sata jer inace mislim da nebi izdrzala... Ovo je stvarno previse, ne sjecam se tako toplog ljeta... Ali ok, kazu da od sutra/prekosutra slijedi neki pad temperatura i kisa.. Jedva cekam... 
    Moj decko isto ide samnom na porod... Morali smo proc tecaj od 2 dana po 2 sata i to je to... Iskreno ja njega nisam ni mislila nagovarat ni zicat da ide samnom jer mi je eto jedna susjeda tako doslovno nagovorila muza da ide s njom..i jadnik je isao.. I doslo mu slabo..povracao dok je ona radala...nakraju mu se to jos vise sve zgadilo...jbg nema svako zeludac za neke stvari...
    Ali moj decko je od prvog dana rekao da zeli ic samnom pa eto..nek ide... Vidjet cemo hoce li izdrzat...hehe...
    Idem se konacno pokrenut i neki rucak slozit... Puse svima... 😘😘

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Ryanne
    14. Kolovoz 2015. 14:36

Ja svojeg jos "prisiljavam" da bude sa mnom. 
    Htjela bih da bude barem sa mnom u onoj dugoj fazi prije izgona. Ne mora gledati kamo dijete izlazi iz mene i prozivljavati nocne more, ali voljela bih da bude uz mene kad budem u trudovima. 

Nadam se da cu ga uspjeti bar na to nagovoriti. A kad mu bude previse, moze izaci van.

Ljubav2

I moj ide samnom na porod bez nagovaranja.. jedino sta sam mu rekla je da nek napravi onako kako zeli i moze, da je odluka na njemu i da ga na nista necu nagovarat i silit... ako mu i dode lose uvijek moze izac van.. i napomenula sam mu da to nije ko u filmovima i da bude i krvi i svega :D 
    Iako on stvarno sudjeluje doslovno u svemu od prvog dana.. skupa smo birali sve od kolica, dudica, robice, krevetica pa cak i kadicu za kupanje.. bas ga sve zanima, cita clanke i informira se o svemu :D

Ma ova vrucina stvarno vise nije fora.. tusirala sam se pred sat vremena i opet sam mokra cijela :/ stvarno se nadam da ce barem malo rashladit.. al bome cu ovo ljeto i trbuh do zuba pamtit dok sam ziva :D kaze mi mama da je ovako vruce bilo i kad sam se rodila 86. 

I blago vama koje se mozete kupat jos :( meni je dr. rekao da bolje vise ne zbog bakterija i da sam pred porod i bla bla.. ufffffff

Oliva4

Moj muz ide sa mnom..al smo morali proci tecaj, koliko sam skuzila na sv.duhu ne moze uci unutra bez potvrde..ali dovoljno je zavrsiti tecaj u domu zdravlja..tak smo i mi..nadam se da ce izdrzat 
    plavojka, razumijem te skroz,ja sam puno zivcanija.. inace sam uglavnom flegma bila..sinoc se moj bas bio naljutio na mene jer sam opet nes zvocala, a nisam u pravu pa sam se ispricala, reko hormoni, proci ce i to nije se dugo ljutio 
    A sta cu, zivciram nekad sama sebe 

Ashley
    14. Kolovoz 2015. 14:45

MM će isto sa mnom (najvjerojatnije). Još nismo bili na tečaju ali planiramo sada u 9 mjesecu.

Spavanje...katastrofa, noćas nisam spavala 3 sata...stalno na wc, pa mm hrče, pa mali lupa i skače po mjehuru, pa opet na wc, pa opet MM hrče, pa opet mali lupa. Luda sam više od nespavanja i vrućina.
    Da nemam klimu nemam pojma kako bi izdržala, upaljena je 24/7.
    Sve si razmišljam kako je prošlo ljeto bilo super za trudnice, a ovo...užas, posebno za trudnice koje su "ljetne" i sada rađaju ili nas jesenske, koje smo još mjesec dva do poroda. Jednostavno nemam zraka i ne mogu disati. Ne izlazim iz stana, ako baš ne moram.

Evo slikica danas (sa i bez majice), termin je 12.10. i do sada sam na 61, a počela sam sa 53 (visina 167). Mali na zadnjem pregledu(prije tri dana) ima oko 1800g.

Ljubav2
    14. Kolovoz 2015. 14:54

Ashley, bas si krasna trudnica 

kneginja
    14. Kolovoz 2015. 15:52

isto je meni drago da mi je beba jesenska a trudnoca ljetna...zamislite da smo radjale u sred ljeta...a ovaj pakao..pa bebi vruce..pa osipi od znoja...pa plačejadna a ne mozes joj pomoc.....a ne smi ispod klime...ma popizdila bi..Imat cemo najlipse vrime za njegu beba prvi misec dana...ni vruce ni hladno...a onda zima pa cemo ih zabundat :) ali tada ce vec bit jake i velike hehe :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.