jutro
NmareN baš sam sretna zbog tebe...javi nam se obavezno
plavojka praškasti je bolji jer se bolje ispre iz robice...ja sam prala sa praškastim iz dm-a onim ultra sensitive baš za bebe, bez omekšivaća i sa duplim ispiranjem na 90 naravno...
uf vec sam nekoliko dana u potrazi za masažnim jastučićem za avent izdajalicu koju sam dobila na posudbu...sve živo sam pretražila i u niti jedno ljekarni nisu imali...bila sam prisiljena zvati Kadulju i naručiti 150 kn jedan jastučić + 25 kn poštarina a cijela nova izdajalica 450 kn...užas...
ali pošto planiram duuugooo dojiti i spremati mlijeko mislim da će koristiti
ja danas planiram spremiti u vrećicu robicu za izlazak iz rodilišta za bebaca a za sebe cu ove dane i onda sam valjda 100% spremna...jučer smo donjeli krevetić...sada isčekujemo miša malog
Jutro cure
Jel vas boli kad se bebe miču? Ja uglavnom jaučem ko kakva bakica. Uglavnom imam osjecaj da me lupa po jajnicima ili grebe po mjehuru.
Mozda zato jer je beba malo veca, ali kad legnem na bilo koji bok lupa sa strane. Jedino nam pase na ledjima. Ja sam valjda jedina trudnica kojoj je na ledjima najudobnije. A znam da se ne smije bas...
Inace, ovaj tjedan planitam spremiti torbu za rodiliste i onda je sve spremno za dolazak princeze.
Uzbudjena sam, ali se i bojim.
Sad se probudim ujutro, sama sam, popijem kavu, radim sto hocu, ali uskoro... nema vise toga. I ne zalim se, ali pitam se da li je zaista tako lako prebaciti se u mommy mod.
Ryanne, meni je isto na ledjima najudobnije.. Tak mi pase i za ledja i sve, nekako se najbolje istegnem.. Ali da, i ja ha izbjegavam :(
Ryanne i mene stvarno zna zaboliti kad se migolji, to su sad prave konkretne bebe :)
Što se tiče robice, većina je već bila oprana, posuđena i nova tako da sam bijelo prala na 60, tamnije na 40c..kad bude jače zaprljane veće temperature..prasak sam uzela Persil Sensitive, a omekšivač za Cocolino za bebe s tim da sam ful malo stavljala..to su upute većine frendica mama pa sam tako i ja...
meni je isto najudobnije na leđima...rotiram se cijeli dan...kada se migolji onda me ne boli ali neki puta baš udari da jauknem...veliki je, ima sve manje mjesta...
Cure, što znate o centilima? Kako su vaše bebe do sada bile s njima i kako sada stoje?
Bok svima. Ulazim polako u 32 tjedan i sve podnosim ok osim neidentificiranih, snažnih bolova ispod desnih rebara. Neznam je li to kako se mala muva unutra, ali zna me presjeći ko vrag, oštra bol, kao da su mi rebra slomljena... Malo se smiri kada legnem i mirujem... Ima netko sličnih problema? Čini mi se da je ova moja neka borbena, već mi je gin rekla da ima izuteno duge noge, bome mlati...
Bok cure...
Ja sam isto robicu prala sam praskom persil sensitive i stavljala sam samo malo omeksivaca Silan sensitive... I tako planiram i dalje ako vidim da bebi nece smetat za kozu...
Inace i mene moja neki puta sutne posteno da me bas zaboli... Ali neka... Velike nase bebice..
Ja cu isto dr tjedan spremit jos torbu za rodiliste i to je onda valjda to...
Jooojj...jedva cekam sa ugledam to malo lice...
NmareN naravno da ce sve bit u redu i obavezno nam se javi...mislimo na tebe...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Hej curke
Prošao je i moj godišnji odmor i s ispračajem istoga ja lagano uplovila u 3. tromjesečje! jeeeeeeeeeeeeeejejejejejejejej
Pitanjce za sve vas koje ste sada pred kraj: jeste li od početka 3. tromjesečja išle češće na pregled? Jer gdje god da čitam što donose ta zadnja 3 mjeseca piše da između ostalog i pregled svaka 2 tjedna. Nisam skužila da vi tu pišete da idete svaka 2 tjedna, pa da provjerim. Ja na pregled tek idući četvrtak. Jedva čekam!!!
PS. Nisam nikada u životu mislila da ću se radovati odlasku kod ginekologa
Sortiraj odgovore
Najstariji