Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    13. Kolovoz 2015. 19:09

bellarina dobrodosla...di si bila do sad :) ..izgleda da ce s ti medju prvima u rodiliste :)

i meni nekad doli bude tako jak pritisak..uuf...da pomislim da sam kraju..al nisam još :)

to se bebe namištaju i prave put heheeee.....e da oce samo tako ispast kako mi us vojim glavam zamisljamo....a ne stisni..pritisni...puši...diši aaaaaaaaa hahahhaha :D

lollipop
    13. Kolovoz 2015. 19:19

bellarina dobrodošla...ti si terminuša sa didi...

meni isto bude nekad taj pritisak baš osjećaj kao da ce ispasti van...al ne ide to tako lako 

Ryanne
    13. Kolovoz 2015. 19:23

Meni se beba vec prije par tjedana jako spustila. Sada je vec toliko u zdjelici da joj ginicka moze glavicu opipati. A taj pritisak mi se javlja doslovce nakon 5 min stajanja/hodanja (a nekad i odmah cim ustanem). 

Nadam se da cinjenica da je beba tako spustena znaci i da cu lakse roditi. A mozda i malkice prije s obzirom na tezinu bebe. Ali ipak, morale bi izdrzati jos barem dva-tri tjedna. 
    Makar to nis ne znaci. Mozda jos i prenesem pa cu iducih 7 tjedana doslovce ispustati dusu svaki put kad ustanem. Hahaha. 

A ja bih cistila, ribala i usisavala, a nista ne mogu..

nenana
    13. Kolovoz 2015. 20:25

Dobrodošla Bellerina, evo meni još jedne terminuše  , moj termin je 2.9..! pratimo se :)

Ryanne takav pritisak znam imati kad šetam..zato bez pojasa ne idem u duže šetnjice :) stvarno pomaže!

Ljubav2
    13. Kolovoz 2015. 20:29

Dobrodosle nove mamice :) 
    Sto se tezine bebice tice o tome vise ne marim jer u 90% slucajeva fulaju..  cura koju sam upoznala u ponedjeljak na pregledu rodila je jucer ujutro, termin joj je bio 27.8... u pon joj rekli da je beba teska 4200, a rodila curicu jucer od 3300 i 50 dugacka :) tako daaaa.. ne mogu oni to nista tocno odredit..ovisi o kolicini plodne vode, polozaju, ma svemu.. frendica rodila 5.12. Govorili joj cijelo vrijeme da nosi ogromnu bebu i da ce bit oko 4500, rodila preko termina deckica od 3700 i 52 dugacak.. i znam jos masu takvih slucajeva :) bitno da nema zastoja i da su zive i zdrave bebice :)

Ljubav2
    13. Kolovoz 2015. 20:41

Zaboravih napisat za pritisak.. meni se stezanje i pritisak javljaju jos od 20 i nekog tjedna pa sam vec navikla..sad sam isla prosetat psa..neka 2km..dosla doma uspuhana kao da sam trcala, brzo se umaram, nos stalno zacepljen, a inace sve super.. danas radila generalku sobe i cistila po kuci i nije bilo stezanja... 

I da, papam puno hahha.. doruckovala dva puta u razmaku od sat vremena +jogurt, puding i voce... ostalo mi salse od jucer tako da sam kao predrucak imala pastu i salsu, onda jos malo voca i par napolitanki..i kasnije rucala teletinu i restani ahahah.. i opet maloprije copkala grozdje, jabuku, pojela sladoledi popila nescafe :D imam apetit kakav nisam imala u cijeloj rudnoci, do pred par tjedana..

lollipop
    14. Kolovoz 2015. 08:21

ajme ljubav baš to...takva glad...svakih sat vremena...i ful mi se jedu gluposti...doručak, voće, pahuljice i mlijeko, ručak, voće, slatko, večera 

Sova5
    14. Kolovoz 2015. 11:11

Bokić svimaaaa 

Kako meni otiču noge, odnosno stopala. Isuse, to je presmiješno  Slikala sam ih sinoć i jutros za usporedbu. Prsti ko čevapčići navečer. Kao da su tuđe noge 

Meni se apetit malo smanjio. Mislim da je zbog vrućina tako da sam većinom na vodi. Ali onda me to sekira jel to malom dovoljno... Jedva čekam više taj pregled!

E curke, s kojom ide muž na porod? Ja bi da moj ide sa mnom, ali nismo još prošli tečaj. Bez toga se, pretpostavljam, ne može?

kneginja
    14. Kolovoz 2015. 11:23

moj ghospon muz ide sa menom na porod i ne treba mi nikakv tečaj. Sestre su mi rekle da ce imat mai uvod u porod kad me dovede..u biti prije nego postane veselo hahaha...pokazat ce mu gdje je sta i kako ce se ponasat i pokazati mu kako se masiraju ledja u medjutrudovima ako bude potrebni i tako jos neke cake...Daj boze da ja budem tako brza da oni to nista ne stignu hehehe...ali vidit cemo :D

malo mi ga je žao..jer sam ga bas nagovorila...ali vise mi je zao mene i ne zelim sama na  poro..nikako...Doduse kod nas moze i muz i mama i prijateljice..zavisi koga upisete :D

Kako ste prezivile noc zene?? ja sam msilila da cu popizd.....mislim da je bilo 35 do 5 ujutro...znojenje nespavanje uzaaaaaaas..ovo vise ne smatram ljetom vec elementarnom nepogodom...MOlim se Bogu i Sutrašnjoj Gospi Velikoj da nam sutra pošalje kisu bar na pola ure :D

uzivajte..ja sad odo malo spavat :D

lollipop
    14. Kolovoz 2015. 12:27

mi spavamo sa upaljenom klimom inace oka nebi sklopili od vrucine

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.