Ajme NmareN uljepsala si mi dan s ovim vjestima!! Zelim ti svu srecu ovoga svijeta i da sve prode u najboljem redu!! Od srca ti zelim... Bas predivne vjesti! Sad samo pozitivno dalje!!

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
cure jel jos kojoj u trudnoci nos konstantno začepljen?? mene ovo vec lagano baca na živce...uzaaaaaaaaaaaas...jutros do 6 nisam spavala jer nisam mogla disat...pa zaspala do 9..i sad me opet uvatilo...i nista ne pomaze....jebeni shit...tako me ljuuuutiiiiiiiiiiii

Kneginja mene je samo jedan tjedan mucio nos,al kazu da je to normalno u trudnoci ,ehh kako da si pomognes neznam inhalacija mozda najbolje!! Aj secer je kao povisen tvoj ;) i jesu ti sta rekli za to?! Koliko ti je bio nataste?!
Kneginja mene je samo jedan tjedan mucio nos,al kazu da je to normalno u trudnoci ,ehh kako da si pomognes neznam inhalacija mozda najbolje!! Aj secer je kao povisen tvoj ;) i jesu ti sta rekli za to?! Koliko ti je bio nataste?!
ne pomaze ni inhalacija ni topli ni hladni oblozi..ni sprejevi..ni tonici..ovo mi je tako mrska stavr da bi vrištala. glede šećera..meni je nataste uvik od 5,1-6,3 sad bio 7 haha..al znam i zasto..dan prije bila festa nit sam pazila nit me bilo briga..na kraju je prosjek opet 5.7...ma...beba je u mjerama savrsena...ja nemam nikakvih nus pojava...i čemu da se zamaram..a i ti isto...nek oni pričaju sta oce :D JA nemam dijabetes. Pitala sam glavnu sestru ovj put jer mi je isla drzat lekciju...da kako to da je nekim slucajem 2010-ta godina...ja ne bi imala tu dijagnozu...jer su se mjerila pomakla..a ona samo zašutila i slegnula ramenima. MA idi begaj hahahha...

Kneginja, ako te tjesi, ja zbog devijacije septuma godinaaaama ne mogu disati kroz nos. Ponekad jedino kroz jednu nosnicu.
Inace, sve vise citam temu Ljetne bebe i cure radjaju (i prenose bebe) sve u sesnaest. Kako se dan D priblizava sve sam uzbudjenija i u strahu. Osobito jer je moja mala tako nisko u zdjelici da me moze iznenaditi bilokad.
Kneginja, ako te tjesi, ja zbog devijacije septuma godinaaaama ne mogu disati kroz nos. Ponekad jedino kroz jednu nosnicu.
Inace, sve vise citam temu Ljetne bebe i cure radjaju (i prenose bebe) sve u sesnaest. Kako se dan D priblizava sve sam uzbudjenija i u strahu. Osobito jer je moja mala tako nisko u zdjelici da me moze iznenaditi bilokad.
i ja sam se sva ukakila da prostite od poroda...počmem razmislajt pa se sva izneredim i unervozim hahah..i nekako ne bojim se bas bolova znam da ce to proc pa da su ne znam kakvi...prpa me nekih komplikacija,meni i bebi da bude sve okidoki..toga se najvise bojim. zena koja je lezala u rodilistu sa mnom ima dva dana..pri porodu puko debelo crijevo.jbte frapiralo me...nisam imala pojma da se i to moze desit...eto takvih nekih uzasa me je strah....brrrrrrrrrr.jos samo 7 tjedana.....i kako god da me strah...opet nekako jedva čekam :D
freak show :D

Ma izmisljaju da s tim secerom! Na kraju ispada da svima kojima je dijagnosticiran gestacijski dijabetes i to curama koje su imale nataste od 5.1-6 dobile malo kila jer si bile na dijeti em bebe imaju jedva 3kg!!! Nek se gone!!! ;)))

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji