Ja sam sve do sada (32.tjedan) imala preglede svakih mjesec dana. Danas me gin naručila za 3 tjedna, a kaže da će poslije toga biti češće. Ali ako je sve ok u pravilu nema potrebe za non stop UZV raditi...
Sova, i ja se veselim odlasku ginekologu. Tako sam ko malo dijete na bozicno jutro.
Ja sam do 33 tt isla na uzv svaka 4 tjedna, sad me narucila sa 35 i onda svaki tjedan do poroda.
Zapravo to su vise pregledi. Nece mi svaki puta raditi ful ultrazvuk sa mjerama i svime.
Večer cure :)
Danas obavila pregled (mene već naručuje svaki tjedan, bila sam prošli ponedjeljak, danas opet, sljedeći opet i tako do kraja :D)
Danas sam išla vidjet nalaze briseva- sve negativno
Ušće se nije ništa promjenilo od pred tjedan dana tako da i dalje stoji da sam zatvorena i sve je super
Beba na ctg-u i više nego aktivna, srčeko junačko kuca ko veliko i pokreti konstantni
Danas obavila završni veliki šoping.. Torba za rodilište spremna, spremna torba za malenog, robica oprana, složena.. i ja na miru
Što se bolnih udaraca tiče i meni je tako, al uživam u toj boli i jedva čekam upoznat malog pišulinca
I ja sam mislila i nadala se češćim pregledima ali me dr u Vinogradskoj naručila u 35.tjednu da dođem tek za 3 tjedna..i tada ćemo raditi bris, uvz, ctg..valjda znaju kaj rade :/ rekla je da sam skroz zatvorena i nema potrebe ranije dolaziti..ja bi bila mirnija da idem svaki tjedan sada ali možda je i bolje da ne prčkaju puno dolje :) a i malac je jako aktivan kroz dan pa sam mirna
Nevezano za to na tečaju su nam rekli da zadnja 4 tjedna što vise šećemo, svaki dan po 1h po mogucnosti po šumi da dijete dobiva puno kisika koji je neophodan za porod tako da smo MM i ja već dva dana u akciji, danas prešli 5km po Maksimiru, nisam mislila da cu moći toliko u tako kasnoj trudnoći, ali kad se prohodam uopće nije problem! Dosta smo i do sad šetali ali sad ćemo probat svaki dan..također kupila sam čaj od lista maline, jedem mljeveni lan s kefirom, krenula danas i s vježbama za lakši porod a planiram početi i s masažom međice...sve u nadi lakšeg i bržeg poroda..odmoći ne moze :))
Mirnu noc vam želim :)
Nekako ni ja ne bi da se prčka po meni, al ne mogu reć: Neću doć na pregled
al danas mi nije radio utz i mislim da ni neće do 38. tjedna negdje kada je ujedno i posljednji, barem koliko sam se danas raspitala u čekaoni..al i to je sve relativno
Slažem se za šetnju, ja sam od prvog dana trudnoće aktivna i svaki dan napravim đir od pola sata, sat s psom ili sam u pokretu kao danas cijeli dan paše mi, ne mogu ležat doma i baš ništa ništa ne kretat se.. Štetit ne može u svakom slučaju
nenana, pa mi smo terminuše
jutro cure
mi cemo krstiti temu
evo ja sam 6.8. bila kod svoje ginekologice, pošto je ušće zatvoreno i počelo se omekšavati naručila me još jednom kod sebe na pregled i kaže onda te puštam u svijet tj u bolnicu
spremna sam za bolnicu...samo mi ostaje uzeti nešto za papanje, vodu i dokumente...jučer u 23 me puknulo da moram pripremiti robicu za izlazak iz rodilišta...MM me malo čudno gledao i par puta pitao da li mu moram nešto reći
ja sam isto aktivna...stalno sam u pokretu, masiram si međicu, ponavljam to disanje...ispunila plan poroda a da li ću ga nositi sa sobom nemam pojma..nadam se da ce kada biti slobodna i porodu u vodi...
jutro curke.....meni je vruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuće vruuuuuuuuuuuuuuuuće vruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuće......javim vam, se kad malo zahladi hahahah..nemam energije ni za tipkanje :(
joj...nemojmo o vrućini...
noćas klima odlučila u neko doba noći da neće raditi...probudila sam se sva znojna...onda smo pootvrali prozore ali ništa od toga nije pomoglo...sva sam bila znojna, nisam mogla spavati, vrtila sam se ko luda pa me bebač lupao ko lud i na kraju u 5 uspjem zaspati i pol sata nekon toga neka glupača pijana odlučila imati monolog sama sa sobom ispod našeg prozora...poželjela sam ju gađati jajima po glavi
Sortiraj odgovore
Najstariji