Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    14. Kolovoz 2015. 21:52

slažem se sa kneginjom...bolje da smo sad trudne nego da smo rodile npr kraj 6.mj...uf

ashley baš si mi lijepa

Fluffy2
    14. Kolovoz 2015. 22:28

Cure moje drage, bas mi je drago navratit i malo vas popratit :)
    Ja se ne debljam nista zadnjih 2 mj, vjerojatno zato sto ne stajem (preseljenje, vjencanje itd) ali zato bebac raste, negdje sam kao i Ashley, na 62 kg a inace imam oko 58 kg..
    Imam dosta jake mucnine i zgaravicu pa sam malo nervozna. Evo sam primjetila da vise ne smijem nista podizat jer bi mogli i trudovi krenut (tako se osjecam iako sam skroz zatvorena). Pribada uzasno, a imam zelju puno radit setat i svasta nesto, ali vrijeme je za usporit definitivno.
    Moj bebac je dosta aktivan ako sam pod klimom i ako je ugodno, ali ako sam negdje vani i kad je prevruce ne cuje se nista.
    Nista jos nisam spremila za rodiliste ni za bebu, blazen nas dalmatinski mentalitet..poooomalo :)
    Kneginja terminuso moja drzi seee :*
    P.s. Ashley predivna si!

Fluffy

kneginja
    15. Kolovoz 2015. 10:11

ooo fluffy tebe nije bilo dugo :)

joj ljudi opet jucer tj sinoc pakao od spavanja....ako veceras ne padne ta dugo zeljena kisa..ja ne znam sta cu...selim se bratu u kanadu ahhaha kod njih je 12!!!..samo mislim da me nece pustit u avion :(

doslovce sam na zadnjim atomima snage.....prestrasno nesto....a od jutros opet ludnica doma s gostima...od 6 ujutro sam šofer...imam desetak pari kljuceva od auta od gostiju i samo preparkiram i vozam i pravim misto.....uf mrzim sezonu...da bog da da veceras padne sniga jedno pola metra pa da svi lipo odu svojim kucama ahhahahhaha

odo malo pod klimu....drugacije nema sanse....

Ashley
    15. Kolovoz 2015. 12:58

Pozdrav drage trudnice
    Hvala Ljubav2, lollipop i Fluffy2

Fluffy2, ajme  imaš sada pred kraj puno posla, znam što je vjenčanje, ali ja sam svoje riješila u 5 mjesecu i bilo nas je svega 17 pa sam što se toga tiće, super prošla. Bez stresa i nervoze, pozvani su bili samo roditelji, kumovi i najbolji prijatelji
    Frendica je rodila u 3 mjesecu i cijelo je ljeto na moru (nema klimu, pa je i njoj i malenoj vruće, ali jako dobra stvar je što je more jako toplo, pa se malena već  brčka u moru, ima nekakav kolut za malene bebe sigurnosni i to je tako slatko da vam ne mogu opisati)
    Ja sam bila skoro cijeli 6 mjesec i više od pola 7 na moru, što u svom apartmanu što u vikendici od  MM roditelja. U svom nisam trenutno, jer imam goste od početka 7 mjeseca, a u viksi nemaju klimu, pa mi je jednostavno neizdrživo...pa sam u Zagrebu gdje sam u klimi konstantno. Da i definitivno mislim da je najgore trudnicama koje su rodile početkom 7 mjeseca ili neke od ovih dana, jer ne znam kako  bebice podnose te vručine...iako, ako malo promislim, što nisu provele svojih 9 mjeseci na temperaturi od 36-37 stupnjeva?  Najgore od svega mi je to što su svi na godišnjem, a imam još toliko toga za preurediti u stanu i nitko neće početi sa radovima prije početka 9 mjeseca. Sve će biti navrat nanos.
    Definitivno jedva čekam lagano zahladnjenje, pa lagane šetnje jer ovo je za mene previše, iako sam ljetni tip, volim vrućine ali sada ovomi je  jednostavno previše.
    Što se tiće pregleda kod ginekologa, sada imam preglede svaka 2 tjedna, iako mi je termin tek za malo manje od dva mjeseca. Nije da sam sretna, ali bolje biti na oprezu nego da se što dogodi.
    Inače je malac jako aktivan, stalno se meškolji, lupka i to me veseli(osim dok spavam, pa me budi, ali ok, još je kod mene, moj podstanar pa neka sii mali čovjek uživa).

nenana
    15. Kolovoz 2015. 18:03

Nisam se nikad toliko veselila niskim temperaturama kao ovo ljeto 

Zadnja ga dana sam koma, jučer mi se zacrnilo kod pedikerke, a oba dana mi je šumavo u glavi..a sad shvacam da je to radi pada temp i promijene vremena! Weeeee

lilianaa
    15. Kolovoz 2015. 21:22

Spremam zadnje stvari za rodiliste. Jel netko ima popis za nasicko rodiliste? Sta ste ostale stavile? Jel cete nosit torbicu za predradaonu i vecu nakon poroda?

kneginja
    15. Kolovoz 2015. 21:55

žene drage ja sam an samom kraju sa zivcima....nije zaladilo niti mrvicu...trenutno -21:51 ..je 33 stupnja!!! a vlaga u zraku je 67% pa to je za poludit totale!!!!!!!!!!

srica doša mi je muz za vikend pa cu imat na kome izbacit svu frustraciju koja se nakupila ovih dana ahhahahah....pre pre strasno...čekam ponoc da se spustim na plazu....naravno u setnju jer more vise nije more vec šporka topla baretina....tuga privelika....al bar cu se šetat od 12-2 ...muz je tu..mozda napravi kakvo cudo pa i zaspem poslije napokon heheh....

sad me vec puca prava panika da nista encu stic...danas mi je dosla neka knjizica od konzuma i nekih 16 bonova s popustom ima ok stvari...po 25 % popusta..pa bar toi sutra u konzuma da uzmem....a kad cu stić oprat robicu...pitaj boga dragoga...o spremanju svojih i bebinih stvari za bolnicu da ne pricam.....

Ljubav2
    15. Kolovoz 2015. 23:57

Mene oluja probudila :D pada i puše ko nikaaaad   sad me vec malo i strah tako da brzoooo idem opet spavat  noooć

kneginja
    16. Kolovoz 2015. 02:24

pola tri ujutrro...taman se vratili iz setnje,.grmilo po ure i padalo...sad je vec proslo..al malo je zafriškalo..i sad odo pokusat spavat..nakon puna 3 tjedna nesanice :D

Ljubav2
    16. Kolovoz 2015. 11:11

Kneginja nadam se da si se naspavala barem malo.. sva sreca pa ja stvarno dobro spavam, dizem se na wc jednom do dva puta i budem znojna al inace ok :) mislila sam da ce rashladit al meni je i danas uber vruce :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.