Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    26. Srpanj 2015. 00:28

Ja se osjecam kao kit kad legnem pa na jedan bok pa na dr bok,pa treba ustat....ajmeee!!! Sta ce tek bit!!

Ryanne
    26. Srpanj 2015. 11:47

Cure, jesu li vasi malci ovih dana hiperaktivni? Moja mala mene toliko rastura da mi ni spavati ne da.  Konstantno se rasteze, upire, lupa... imam osjecaj kao da zeli kroz kozu podrijeti van. 

Ne znam kako da ju umirim. Mislim, obozavam kad mi se javlja, ali vec mi je cijeli trbuh bolan i osjetljiv, zeludac ne boli, crijeva... doslovce svuda lupa, ljubav mamina.  

I da vas jos pitam... kakve grudnjake nosite? Ja imam lagano podstavljene sa zicom i ta me zica me strasno zulja za zeludac cim sjednem. Probala sam one za dojenje, ali mi to grozno stoji. Nikakva potpora, stisnu sve sa strane. A onda mi sise strse ko siljci. 

Sova5
    26. Srpanj 2015. 11:54

Ćao svima!

Zvjezdice, nemoj se odmah dizati iz ležećeg položaja s leđa u stajaći. Obavezno se skotrljaj prvo na bok i onda se diži pomoću ruku. A iz sjedećeg u stajaći obavezno nogama a ne leđima. Štedi si leđa maksimalno! Ja sam isto ko naskani kit. Pa kad se krenem valjati okolo naokolo to presmiješno izgleda. A koliko ima još da narastem, hahahaha 

Ryanne mene grudnjaci isto izluđuju. Smetaju mi i boli me ta žica. Onda nosim sportski grudnjak. A kad je vruće onda mi smeta apsolutno sve, pa sam bez grudnjaka. Ali totalno mi bed jer će mi bit do pupka na kraju, ali ne mogu izdržati. Oni za dojenje su zbilja grozno, hahaha. Kao kornete da imam 

Miš je ovih dana tak tak. Jedan dan je lud ko šiba (recimo danas ujutro je toliko udarao da je mm mislio da će izaći van kroz kožu), a ima dana kada se jedva malo javi. Nisam primjetila da je nešto posebno više aktivan. I ja obožavam kad udara i mlati, ali ponekad zbilja boli za poludit...

kneginja
    26. Srpanj 2015. 14:01

čitam nas sve malo i dolazim do zakljucka da smo se sve raspekmezile ahhahsamo kukamo....blizi se kraaaj....gotovo blazeno drugo tromjesječje....počele pizdarije treceg.....a skoro sve nesto pizdekamo ahha :D
    i bas se pratimo nekako...vec od početka kuzim...jendoj muka..vecini muka...jedna prdi..sve prdimo....pa odjednom bile sve mirne ka bubice :D
    pa smo se sad opet uzspizdile ahhahah...ajme ovo je stvarno fora ovako se pratit :D

ja sam danas zadnji dan na moru...vrime je da se vrnem muzu :D
    pa cu opet za dva tjedn akad obavim sve sta triba oko doktora i pregleda :D

uzivajte na plus 800...odo se bacit u ovu baru koju zovu more :D

Pomalo
    26. Srpanj 2015. 14:46

Hahahaah kneginja upravo tako, sve su to cari treceg tromjesecja... 

Cure nisam nocas oka sklopila od 3 pa do 7 ujutro toliko je sjevali i grmilo, da sam si napravila caj i sjela na terasu i uzivala u munjama, doslovce je toliko sjevalo da se sve vidjelo ko usred dana :)

Kako vasa probava? Ja dnevno idem min 3 put na wc, a od toga bar jedna je rijetka i to dosta i tako vec nekih 3,4 mj. Valjda sam zato i dobila samo 4 kile.

Apetit mi se povecao i to dosta i to samo mi povrce pase, dobro ponekad i koja cokoladica :)

Cvarak
    26. Srpanj 2015. 18:49

Eh ja imala prosli tjedan srackucr i dva puta na dan na wc....a danas opet zastoj i muka uzasss!!!!

megi16
    26. Srpanj 2015. 21:02

Cao curke... Dugo nisam pisala,ali vas pratim,i u dosta stvari nalazim i sebe..
    Jos malo pa je kraj ovih slatkih muka,a onda nam dolazi jos slade razdoblje :)
    Vidim da se cak neke koje nisu s mora uzivaju na moru vise od mene koja sam 5min od plaze,ali muz radi dvokratno doma je po najjacem suncu a tad ne mrdam iz kuce,ali nasla sam utjehu u kadi pa nekako izdrzim...

Vidjela sam da je netko spominjao tablete za zvakanje protiv zgaravice,pa me zanima da li pomaze sta? Jer vec nocima nemogu spavat koliko me sve boli i pece od zgaravice,i danas sam isla u apoteku i dali su mi reduflux,rekli su da to smiju trudnice ali nisam pitala dr pa me zanima vase iskustvo..

I jos nesto,neke cure su se zalile da ne mogu na wc,a vidila sam da pri tom spominju da piju zeljezo,ja sam ga prestala pit jer nisam mogla od njega na wc,cak ni eva/q cepici mi nisu pomagali,a kad njih uzmes nakon 5min si laksi.. Mozda vam je i to razlog,jer ja od kad ne uzimam zeljezo hvala Bogu vise nisam imala problema s odlaskom na wc..

Svima vam zelim da kraj docekate sa sto manje muka i tegoba,ako smo do tuda dogurale jos to malo cemo izdrzat

Fluffy2
    26. Srpanj 2015. 21:59

Evo san se i ja dosla malo pozalit hahaha
    Selim se, radim kao baustelac, mrtva sam umorna i toliko sam aktivna da bi se mogla porodit brzo :)
    Bila sam na 2 djevojacke i plesala do jutra, sve bilo super samo sto sam iza toga dolazila sebi 2 dana!
    Malac lupa nadam se da mu nije prevruce kao meni
    Zenice moje saljem puno pusa i drzite se, samoooo opusteno 😘

Fluffy

lilianaa
    27. Srpanj 2015. 07:48

Hvala vam svima na savjetima, pocela je reagirati. Sretna sam jer me vec pocela hvatati panika od njenog nejavljanja, jos sam u meduvremenu bila pala niz stepenice, ali se nisam udarila u stomak, samo mi je glava dobila, bok i malo guze. Krvarila nisam i ona se mice pa bi trebalo biti sve ok, imam pregled u srijedu pa cemo vidjeti. Aktivna mi je vec dva tri dana toliko da mi poskakuje stomak, cim su vrucine prestale i ona je ozivjela. Primijetila sam da joj po vrucinama nije ni do cega, kao ni meni
    Inace, otpao mi jevelik dio jednog zuba  mislila sam da cu se izvuci bez problema ali dohvatilo me. dobro je sto je u pitanju zub koji se ne vidi,a sad ne znam ni sama da ga idem popravljati ili ne, ne znam sta smijem a sta ne u trudnoci od tih zahvata. doduse trebala bih ga vaditi ali mozda bi ga mogao samo nadograditi dok trudnoca ne prode

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.