Cure, kako su vaši trbuščići? Mene moj pod kraj dana toliko zateže da imam dojam da će mi koža popucati. A imam još 8 tjedana za izdurati.
Kičma me pak rastura kad duže hodam ili sjedim. Moji dani aktivnosti su prošlost očito.
Imam osjećaj da moja mala raste superbrzinom.
Cure, kako su vaši trbuščići? Mene moj pod kraj dana toliko zateže da imam dojam da će mi koža popucati. A imam još 8 tjedana za izdurati.
Kičma me pak rastura kad duže hodam ili sjedim. Moji dani aktivnosti su prošlost očito.
Imam osjećaj da moja mala raste superbrzinom.
i meni se čini da je moj stomak odjednom buknuo....doduse nisams e bas jako udebljala..ali zadnja dva tri dana...teška sam ko kamen..bole me koljena...bole me stopala i šake jer su natečene....uf...sad sam se tusirala hladnom vidim samo da malo dodjem sebi :(
btw...loli izgledas super :D
ashley beba izgleda ko nacrtana :D super snimak,nadrealan :D
Hvala Kneginja...jedan, jedini snimak koji je vrijedio išta a i tu se ne vidi dobro jer jednu ruku drži ispod ustiju a drugu na glavi.
I meni noge opako otiču...strašno nešto.
što se trbuha tiče raste enormnim brzinom i baš zateže, posebno kada se najesen.
ono sto je kod mene neobicno je bol u tabanima, u zadnje vrijeme me u par navrata boljeli za poludjeti, kao da hodam kilometre i kilometre i bas ih moram dignuti u zrak ili na krevet jer ne mogu ni stajati na njima... ne znam odakle tolika bol, jel jos nekome tako?
Lidija87, i mene tabani rasturaju kad duže stojim. Peglanje više od 15-20 min je postala nemoguća misija. Onda još kad i leđa sastave ne mogu mrdnut.
Jutro cure
Ashley, slike bebe je prekrasna. Jel mi se to čini ili mu se čak i obrve vide??
Meni dr zna uključiti 3d, ali nikad se ne vidi ni približno kao kod tebe.
Lidija87, mene zna boljeti tetiva na desnom tabanu kad hodam. A što se čudimo.. znaš da vele da se i broj stopala poveća u trudnoći.
Hvala Bogu, još nema problema sa natečenim stopala ili prstima, ali gdje je još 8 tjedana.. Zapravo, sad su mi sve žile izbočene (i na rukama i stopalima). Probajte piti čaj od koprive. Siguran je za trudnice, a djeluje kao diuretik tj. izbacuje viška tekućinu.
Ja se osjećam dosta tromo i umorno i stvarno bih voljela da mogu opet izvoditi vježbe za trudnice, ali sad mi i tipkanje predstavlja napor. Haha.
Da vas pitam, jel išla koja od vas dva puta na OGTT? Odnosno, da li su vas slali opet nakon što vam je prvi nalaz bio dobar? Jer moja mala raste brzinom munje i strah me da će me opet poslati na OGTT.
I ne znam jel sad želja za slatkim povezana sa gestacijskim dijabetesom? Ja sam npr. dobila samo 3 kg, ali već tjedan dana imam enormnu želju za slatkim. Jučer sam na žlicu smazala pola tegle Nutelle. A s obzirom da jedem dosta i voća, bojim se da taj šećer ne naškodi bebi. A doslovce žudim za njim.
Inače, evo i naše slikice. (slikano ujutro kad se još ne napuhnem od hrane. hahaha)
Cure jeste sta koristile za mazat bradavice, toliko su osjetljive i bolne da je to za popizdit.
Sortiraj odgovore
Najstariji