Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sova5
    27. Srpanj 2015. 08:11

Jutro curke!

Lidija, mislim da se od tih zubarskih zahvata smije gotovo sve raditi u trudnoći ako moraš. Najbolje da odes kod nekog jako dobrog zubara i on ce ti preporučiti sto ucinit. Samo to nemoj ostavit da "ide dalje".

Ja sam u totalnom šoku! Dakle, jucer ujutro se važem i imam 62.4kg (+7.5) i danas imam 63.7kg!!!!! Cijela kila gore?!?! Nisam se jucer prežderavala i isla sam normalno na wc. Moj Boze! Jel se ikome ikad dogodilo da u jednom danu dobije kilu?

lilianaa
    27. Srpanj 2015. 08:17

Sova, ja sam prvih 5mj trudnoce dobila 3,5kg pa sam u 6.mj trudnoce dobila u jednom mjesecu toliko 3,5kg. pa me stavila na dijetu i ja ovaj mjesec dobila samo 1 kg i onda, jucer, jos jednu kilu,a imam u srijedu pregled. nadam se da se nece jos koja kila uhvatiti, a taman se htjela hvaliti ginicki kako sam se lijepo iskontrolirala ovaj mjesec haha

Aninica
    27. Srpanj 2015. 11:28

Bok Trdnice :-)
    Evo mene zabrinuto ležim. Bila na pregledu i dr. me isplašio da mi je bebač jaaaaako nisko i da se moram malo smiriti.Kaže da bi se mogla poroditi kroz 4 tjedna, a to baš ne bi bilo dobro. Eto sada od kad mi je to rekao stalno me boli i probada i grči i grozno mi je, a do tada mi je bilo super i stvarno sam radila sve i uživala u svemu. 
    Inače zadnjih tjedan dana tlak mi je 90/50 pa sam malo mrtva tako da mi ova hladnija fronta ovaj tjedan super paše.
    Ima li neka od vas problem s tim da je beba tako nisko? Dr. kaže i da je nekako okrenuta lice pa i da to ne valja.
    Uživajte cure u ovom osvježenju!!!!

plavojka
    27. Srpanj 2015. 11:49

Lidija meni se prosli tjedan otkrhnuo mali komadic jednog zuba, malo je bilo ali me je grozno smetalo za jezik! Otisla zubaru, on je ti fino zabrusio, zamijenio mi plombu pored koje se to otkrhnulo i sad je super! Ja se inace strasno bojim zubara ali ovo je zbilja super proslo!
    Rekao mi je da mi ima jos dva za popraviti i da bi bilo bolje da to sredimo prije nego rodim i pocnem dojiti da se nebi nesto upalilo pa da ne zavrsim na antibioticima..

Aninice, drzi se, lezi, gledaj filmove, dopisuj se s nama i sve ce biti dobri! Drzim fige!!

Mi smo se evo danas dokopali mora, jedva cekam popodne da se zaputim na plazu!!

kneginja
    27. Srpanj 2015. 12:02

jutro cure :D
    da da jutro u točno podne :D

jucer sam dozivila temperaturni šok..pa se nisam uspila prije probudit. krenem jucer od mame,doma,i negdi oko ponoci opet na pola puta u zagori-16 stupnjeva...led ledeni....nakon uru dodjem u grad di zivim (Knin) i ispred kuce 17!!!!!!
    smrzla se....puka me adrenalin od sriće nisam znala kud bi sa sobom ahhahah :D

i tako sam (nakon skoro 3 tjedna prženja na moru i nespavanja) zahrkala i odspavala dobrih deset sati bez da sam mrdnula :D

i sada je vrime super...oblačno..malo toplo..al mislim da  nema priko 25 :D

ANINICA ne brini previse...samo miruj..beba kako god da je okrenuta naće svoj pravi put i način da iziđe vani :D,samo se ti nemoj nervirat.
    LIDIJA kako si ženo uspila past niza skale?? čuvaj se 4 puta vise nego inače !!!!!
    FLUFFY ti opalila po pijankama...tako it riba ove zadnje dane...ko zna kad cemo opet hahahhaha :D

odo jos malo lezat u divit se ovoj temperaturi :D

Ashley
    27. Srpanj 2015. 12:34

I ja sam već tjedan dana u Zagrebu i ova promjena vremena me spasila. Danas je 21 stupanj...obukla čarapice, duge hlaće...noćas se pokrila dekicom i spavala do 10.30....ajme kojeg gušta

Jučer smo ponovno bili na 4d, ali nikakve slike nismo napravili, mali se jednostavno nije htio slikati...i ruka preko lica i pupkovina uokolo, pa se naslonio na maternicu...ma svašta samo ne neki položaj za slikanje. Nema veze. Barem smo vidjeli koliko je rarastao tj. dobio u zadnjih 6 dana. Malo sam razočarana, ali ustvari je najbitnije da je u redu i da sve ide po planu. 
    Sada sređujem slike sa mora i razmišljam kako je doli lijepo (upravo me frend zvao i pitao da li sam doli, jer je upravo došao na godišnji...a za mene godišnji pa skoro završio, jer sada bi se ustvari trebala baciti na preuređenje kupaonice, nabavu kolica, krevetića i ostale pripreme za bebača

LIDIJA, nadam se da si u redu jer koliko pamtim svašta si već u ovih zadnjih 6-7 mjeseci prošla a sada još i ovo. Drži se i legni u krevet te NE MRDAJ nikuda.

Lela29
    27. Srpanj 2015. 12:43

Pozdrav cure, čim vas redovito, manje tipkam.
    Ja sam isto jedva preživjela ovaj toplinski udar, sad se pripremam za novi. Al bit će sve lakše nadam se... ovaj tjedan sam gotova sa poslom, što jako teško pada mojoj šefici, ali ko je šiša!!
    U nedjelju bježim na otok desetak dana, nakon toga laganini nabavka stvarčica za bebu, još ništa nisam kupila.
    Lidija ista stvar mi se dogodila sa zubom prije mjesec dana. Prepolovio se, zubar je imao neke planove za njega što se tiče popravljanja, a uključivalo je anesteziju, odustao je kada sam rekla da sam trudna. Rekao je da mi je ne želi dati jer uvijek krive zubare za sve, a da više bebi naškodi stres uzrokovan odlaskom kod zubara nego injekcija (mislim se da si toliko siguran u to, šiknia bi je i gotovo). Na kraju mi je stavio lijek i plombirao i to je to.

lilianaa
    27. Srpanj 2015. 12:52

kneginja, cuvam se, mislim da nema osobe koja se vise cuva od mene ali ovih 7mj ko da je netko bacio uroke na mene. Ne znam jel mi se zamantalo od niskog tlaka, ili sam masila stepenicu, ili se poskliznula ali glava mi je bubnjala da sam vec pomislila da cu imat potres mozga kak sam lupila u ogradu. Nije bas da sam se htjela baciti haha  nezgodan slucaj jednostavno..

Da Ashley, svasta me snaslo, ali opet, ne dovodim se u opasne situacije a nemogu ni jos ovih 2,5mj lezati i ne mrdati nikud s kauca. morat cu ici i na preglede i svagdje, opet gledam, sudbini se ne moze pobjeci, kako je sudeno, tako ce i biti. Nadam se da ce i meni i bebici bit sve ok do kraja jer trudnoca ko trudnoca je savrsena ali stvari sa strane me dotuku 

nenana
    27. Srpanj 2015. 13:37

Lidija i Aninica čuvajte se, odmarajte sto vise u pomalo, trudne ste, to je blaženo stanje i pravi izgovor za nerad i odmor  Ja do sad hvala dragom Bogu nisam imala nekih tegoba, tako da bas uživam u trudnoći, ali i pazim se jako...ipak neki dan sam se poskliznula po stepenicama, ali uspjela se održat na nogama, sve mi je poispadalo iz ruke i uspjela sam se uhvatiti za gelender, hvala Bogu da su mi refleksi bili tako dobri..sve je prošlo super ali sam se jako uplašila, tako da sad jos opreznije hodam :)

Pridružujem se svima kojima pase promjena vremena, jučer smo konacno izasli u šetnju i bili vani preko 2 sata, bas mi je falilo..po onim temperaturama nigdje nisam išla samo sam ležala i bila jos umornija..sad je super!!!ipak svaki dan sam nekako umornija i usporenija, ali za mene je jos 6 tjedana do kraja tako da nije ni čudno !

Za vikend smo složili komodu za presvlačenje pa krećem s pranjem i peglanjem robe koju smo dobili i kupili i danas pakiram torbu za bolnicu, neka stoji sve u unutra pa da ne bude panike!!!ako ce netko trebati savjet o popisu slobodno neka pita :)

Šaljem pozdrave svima! U srijedu idem u TA i jedva čekam da vidimo kako napredujemo...

Ps. I ja sam znala imati 1kg vise na vazi u dva dana, probava, voda, tko bi znao vise..sam zdravo jesti i to je to!pozz

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.