Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nenana
    22. Srpanj 2015. 19:03

Thnx Lolipop :)

Moram priznati da me zadnja dva tri dana bas boli i trtica i kriza i prepone 😝..noći nekako teze podnosim, vise se zaležim :( možda zato jer se puno manje krećem po ovim vrućinama..jooooj opet ce se kile zalijepit 😅😅

lollipop
    22. Srpanj 2015. 19:15

ja se krecem i baš me zna onda zaboliti...imam osjecaj da se bebač glavom nasloni na cerviks i baš me zaboli, moram stati...najlakše mi kad se gegam ko patka...preko noći super spavam i ne boli me dok se ne dignem po noći na wc ili ujutro...onda ko bakica izlazim iz kreveza i držim se za križa 
    još malo će me muž dizalicom izvlačiti van 

nenana
    22. Srpanj 2015. 23:25

E na to mislim, kad se zaležim i pokušam sjest na krevet sve boli :/ a ustajanje s kreveta mi je avantura  osjećam se kao kornjača na leđima 

lollipop
    23. Srpanj 2015. 07:49

da, da baš to jbt ko kad kornjaga padne na leđa i onda maše rukama i nogama po zraku 

btw dobro jutro cure...danas nam najavljuju neku kišu pa se nadam da će biti malo lakše...
    jučer me navečer ubila žgaravica...još 6 tjedana i neće je više biti  čak sam odbiila ponudu muža da odemo u šetnjicu i na sladoled koliko me mučila...
    i svejedno je da li jedem laganu ili tešku hranu, pijem vodu ili nešto drugo, jedem veće ili manje obroke...ubija  jučer mije nvečer malo pomoglo ledeno mlijeko

Cvarak
    23. Srpanj 2015. 08:45

Jutro, mene jucer zlak soro 90/50e ko pijana sve mi se vrtilo!! Nocas grcevi u listovima idem na ec kedva stanem na noge kak me bole!! Jel jucer nisam popila Mg a vise mi taj sumeci izlazi na usi,i sam 1 tab.dnevno jel zo dost?! Ja bi si kupila sad onaj kaj se rastapa u ustima ima ko kakvo misljenje o tome?!

Sova5
    23. Srpanj 2015. 09:03

Jutrooo 

Ja isto pijem taj šumeći. Meni se još nije zgadio  Ali ja isto ako zaboravim popiti 2 večeri, odmah se grčim. Frendica je imala taj koji se rastapa u ustima. Nije loš. Samo što sam skužila da je poprilično skup. A ono, kupiš si za promjenu pa se vratiš ovom 

plavojka
    23. Srpanj 2015. 09:18

Ja sam, dok sam se pripremala za polumaraton, uzimala taj koji se otapa u ustima, od Biolectre i stvarno mi je bio odlican nakon treninga, uvjerljivo najbolji tako da ga toplo preporucam!
    Ali kao sto Sova kaze, je nesto skuplji tako da je odlican za promjenu ;)

Mene je od sumeceg ubijala zgaravica..

Sad uzimam solgarov magnezij citrat, jednu tabletu a ima ga dosta i u njihovom prenatalu, pa je to valjda onda taman kad se zbroji..

lollipop
    23. Srpanj 2015. 09:35

imas taj sta se topi u ustima i u dm-u...nije toliko skup...meni osobno je puj sve to sta se u  ustima topi pa nisam mjerodavna 

kneginja
    23. Srpanj 2015. 09:54

jutro ženeeee
    napokon dosla ja na svoje....
    ima tri ure kod mene je grmljavina....kiša...prolomi oblaka......skoro pa je cili grad poplavio...al nema veze hahahhaha
    uzivancija...vratio se zivot u mene :D temperatura pala....ma divota :D

sad cekam da pinkicu stiša samo da me pusti da se lociram u koji kafic i da ispijam kaficu lipo i duuuugoooo dok kisica pada :D

Anci2225
    23. Srpanj 2015. 10:40

Pozdrav cure.

Danas mi je prvi dan godisnjeg. 
    Ne znam sta bi sama sa sobom. Navikla sam da moram na posao i sad mi je sve cudno.

Sutra putujem na more i uzivam skoro mjesec dana 

Oblekicu sam nabavila i sve vece stvari imamo od prije (kinderbet i kolica). Ostaju samo sitnice kad se vratim s mora.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI