Thnx Lolipop :)
Moram priznati da me zadnja dva tri dana bas boli i trtica i kriza i prepone 😝..noći nekako teze podnosim, vise se zaležim :( možda zato jer se puno manje krećem po ovim vrućinama..jooooj opet ce se kile zalijepit 😅😅

ja se krecem i baš me zna onda zaboliti...imam osjecaj da se bebač glavom nasloni na cerviks i baš me zaboli, moram stati...najlakše mi kad se gegam ko patka...preko noći super spavam i ne boli me dok se ne dignem po noći na wc ili ujutro...onda ko bakica izlazim iz kreveza i držim se za križa
još malo će me muž dizalicom izvlačiti van

E na to mislim, kad se zaležim i pokušam sjest na krevet sve boli :/ a ustajanje s kreveta mi je avantura osjećam se kao kornjača na leđima

da, da baš to jbt ko kad kornjaga padne na leđa i onda maše rukama i nogama po zraku
btw dobro jutro cure...danas nam najavljuju neku kišu pa se nadam da će biti malo lakše...
jučer me navečer ubila žgaravica...još 6 tjedana i neće je više biti čak sam odbiila ponudu muža da odemo u šetnjicu i na sladoled koliko me mučila...
i svejedno je da li jedem laganu ili tešku hranu, pijem vodu ili nešto drugo, jedem veće ili manje obroke...ubija jučer mije nvečer malo pomoglo ledeno mlijeko

Jutro, mene jucer zlak soro 90/50e ko pijana sve mi se vrtilo!! Nocas grcevi u listovima idem na ec kedva stanem na noge kak me bole!! Jel jucer nisam popila Mg a vise mi taj sumeci izlazi na usi,i sam 1 tab.dnevno jel zo dost?! Ja bi si kupila sad onaj kaj se rastapa u ustima ima ko kakvo misljenje o tome?!

Jutrooo
Ja isto pijem taj šumeći. Meni se još nije zgadio Ali ja isto ako zaboravim popiti 2 večeri, odmah se grčim. Frendica je imala taj koji se rastapa u ustima. Nije loš. Samo što sam skužila da je poprilično skup. A ono, kupiš si za promjenu pa se vratiš ovom
Ja sam, dok sam se pripremala za polumaraton, uzimala taj koji se otapa u ustima, od Biolectre i stvarno mi je bio odlican nakon treninga, uvjerljivo najbolji tako da ga toplo preporucam!
Ali kao sto Sova kaze, je nesto skuplji tako da je odlican za promjenu ;)
Mene je od sumeceg ubijala zgaravica..
Sad uzimam solgarov magnezij citrat, jednu tabletu a ima ga dosta i u njihovom prenatalu, pa je to valjda onda taman kad se zbroji..

imas taj sta se topi u ustima i u dm-u...nije toliko skup...meni osobno je puj sve to sta se u ustima topi pa nisam mjerodavna

jutro ženeeee
napokon dosla ja na svoje....
ima tri ure kod mene je grmljavina....kiša...prolomi oblaka......skoro pa je cili grad poplavio...al nema veze hahahhaha
uzivancija...vratio se zivot u mene :D temperatura pala....ma divota :D
sad cekam da pinkicu stiša samo da me pusti da se lociram u koji kafic i da ispijam kaficu lipo i duuuugoooo dok kisica pada :D

Pozdrav cure.
Danas mi je prvi dan godisnjeg. .
Ne znam sta bi sama sa sobom. Navikla sam da moram na posao i sad mi je sve cudno.
Sutra putujem na more i uzivam skoro mjesec dana .
Oblekicu sam nabavila i sve vece stvari imamo od prije (kinderbet i kolica). Ostaju samo sitnice kad se vratim s mora.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji