Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Twin@girls😍
    24. Srpanj 2015. 09:25

Pozdrav,evo da vam se i ja pridruzim,meni je termin 6.10 ali s obzirom da imam jednojajcane blizance (curice 😍) svi od doktora govore da ocekujem porod najkasnije sredinom 9mj.
    Pa cemo sad vidjet...

kneginja
    24. Srpanj 2015. 11:23

twin girl dobrodosla...ia j cu samo kratko rec-blago ti se :) i ja bi dvojčeke :D

glede tog curenja mlijeka...nema nikakvog pravila....imam 3 sestre i nevistu...zajedno 17 poroda....i nijedna nije iamla nikakvo curenje prije poroda..a sve su bile dojile....to nema veze sa ničim čini mi se

meni se sise ima dva miseca ne micu..ko da su se smanjila...bas fora...ne izgladam kravasto i to mi je super...i ovako jedva disem..jos da mi je po  8 kila u svakoj....ne znam sta bi bilo od mene hahaha

Jel se vama izregulirala probava?? MEni zadnjih 2 tjedna ko u bebe..a jedem suho..ne bi trebalo...i to mi se sviđa :)

zvjezdica za tog dr,nit znam ko je ni di je..ali s obzirom na to kako se ponio prema tebi...mogu samo reć da je ogromna šupčina...i žao mi je da takvi ljudi postoje na svitu..koji mogu otpisat jedan život ono..priko telefona...bešćutno....uffff....sad ce me bis uvatit hahahaha
    samo se ti pazi i čuvja i nadaj se najboljem..

odo palit klimu vec je zapeklo u 3 pm....a jucer nam je kisa padala...ko da i nije...JEdva čekam jesen!!!!!!!!

lollipop
    24. Srpanj 2015. 11:40

hej curke...
    ja jučer u 23 sata trčala na hitnu...toliko me probadalo u trbuhu da nismo mogla hodati i ful sam se prepala...
    naravno sestra na odjelu me popljuvala i pitala me zasto sam dosla i po čemu je ta bol posebna...osjećala sam se ko govno...
    prikopčali me na ctg...trudova nema a bebač divlja na veliko...kad sam čula to srčeko kako lupa 
    dr.me pregledao i sve je ok...kaže širenje maternice, malo lakši tempo i spasmex po potrebi...

Ashley
    24. Srpanj 2015. 12:20

Twin@girls😍čestitam...to je i moja želja roditi jednojajčane blizanke.
    Što se pupka tiče, uskoro će se izravnati. Jučer je kiša malo rashladila, ali eto sada sam opet upalila klimu. Već  dva dana su mi noge jako otečene. Vjerojatno stres...moram se malo primiriti
    Kneginja, probava mi se u potpunosti regulirala, baš kao i tebi nekih dva tjedna idem na wc ko grlica, svaki dan, minimalno pojednom, a koji puta i dva puta. Presretna sam radi toga.
    Mali je okrenut kako spada, znam da mu je glava  dolje, a noge gore (tako je prikazano na 4d ultrazvuku u ponedjeljak)

nenana
    24. Srpanj 2015. 15:05

Bas sam neki dan razmišljala kako nemamo niti jedne blizance i grupi i eto ga! Super , čestitam 

lolipop ti i ja sve isto, mene jučer probadalo bas jako ispod trbuha, bas me rezalo i uplašila sam se...a leđa me ubijaju zadnja dva dana, onako kao kod menstruacije..Tijelo se priprema :)))))

lollipop
    24. Srpanj 2015. 17:04

ma joj ja sam isto prvo sama sebi govorila da to nije ništa i da si malac radi mjesta, da su to BH kontrakcije...ali kad me počelo boliti dok hodam sam se baš jako prepala...
    sestra na odjelu nije bila oduševljena mojim dolaskom ali baš me briga...glavno da su oni potvrdili da je sve ok  a ne da si ja mislim da li je ili nije...pa nisam ja dr

danas me baš bubnuo tu gdje me jučer bolilo pa me zabolilo dakle maternica se širi ali sad bar znam šta je

danas napokon donjeli doma kolica + AS i razne sitnice, kupila potrepštine za sebe (ulošci i to) i kupili baby gym http://www.chicco.it/prodotti/8059147058513.bubble-gym.giocattoli.tappeti-e-palestre.html

lilianaa
    24. Srpanj 2015. 17:12

Drage zene, samo da kazem, u dm-u je popust 40% na NIVEA proizvode pa eto ako je netko lud ko ja za njima moze puno ustedjet. Ja sam danas napravila zalihe sampona, gelova za tusiranje, krema za lice, ruke, dezodoransa, sapuna i kupila higijenske potrepstine za dijete te ustedjela 208kn tako da sam bas sretna radi toga 
    Inace, malo sam zabrinuta jer nisam osjetila svoju malu od jucer poslijepodne, bude nekad uspavana po ovim ljetnim vrucinama ali nadam se da ce se uskoro oglasiti, vec mi fale njena lupetanja po stomaku 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.