Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ljubav2
    28. Srpanj 2015. 10:44

evo i mog mudraca :D ovo je slika u 28. tjednu.. novu iz 31. ne mogu stavit :) al isti je :D

tj. Ashley bebica je predivna

A lollipop bušina

Sova5
    28. Srpanj 2015. 11:02

Zvjezdice, meni su se počele stvarati krastice na bradavicama pa sam zato koristila purelan mast koja je baš za bradavice. Ali nisam sigurna da to nešto pomaže kod bolnih bradavica.

Curke, bebači su pre pre predivni 

Mene isto stopala bole za poludit. Doista kao da sam maraton trčala. Kad mi se to tek počelo događati nisam mogla vjerovati...

Jako dobro mi je došlo ovo zahlađenje. I miško i ja živnuli. Stalno plešemo i pjevam (ja). Možda ga jadnog uznemirim, pa ja mislim da on pleše a želi mi samo reći da prestanem, hahaha 
    I jučer sam vidjela kako štuca dok sam ležala na leđima. Bilo je preslatko!!! 

kneginja
    28. Srpanj 2015. 11:22

jutro ženske :D

glede nogu...tj stopala...čim malo nateknu bole ko samvrag...sinoc su me rasturala...jer sam imala ful aktivan dan i malo sam presrala sa poslom...al jbga....ono kad krenes pa ti se ne da stat
    tako da sam sinoc nakon tusiranaj toćala noge u lavoru mrzle vode..momentalno pomaze...jutros su samo malonatečene..a čeka me...uuuu posla do jaja ahhaha

sinoc samo ja i muz malo razglabali o pelenama i troskovima..i slozili se (doduse na moj zahtjev i njegovo čudjenje hahah) da cemo pokusat kombinirat jedne i druge pelene.
    tako da sam sinoc narucila preko e baya 5 komada pelena...i samo deset ulozaka..čisto da ja to vidim kako ce ic...mozda mi se i svidi :)
    u biti sila sam i racunala..i skuzila da ako uvedem platenene(s tim da necu kupovat ove hrvatske bozesacuvaj skupe,vec e bay,malo sam pitala zene kaze nisu tako lose,vidit cemo) za godinu dana cu ustedit za obavit bauštelu tj pregradit prostoriju i napravit dječju sobicu....a to mi znaci ful...jer ce sad beba bit s nama
    vidit cemo..sad sam puna tih nekih super planova haha...a ko zna...mozda se sve izjalovi...Kako god nisam vele ulozila za sad...za 80 kn (koliko ksota jedna jedina pelena u hr) sam kupila 3 i deset ulozaka..ako budu sta vrijedile kupim jos 3-4 puta toliko i mirna prvu godinu jer su ove od 3-23 kg

Eto..a pizdila sam kako nema sanse da perem pelene ahhahaha...kako se mijenja misljenej oko svega ..ovo je čudo :D

odo dalje na posao...ovih par dana sam u ludnici...stavlajnje laminata...čupanje postojećeg parketa....bojanaj zidova...ludim vec....

kneginja
    28. Srpanj 2015. 11:24

brzopletost...kupila sam 5 pelena i 10 ulozaka za tu lovu...a pelene su za 3-13 kg a ne do 23 hahahahha

bibagreen
    28. Srpanj 2015. 12:24

Nama je termin 18.9. :) pa eto ako ima koja mama iz OS ima li kakvu ohrabrujuću priču iz rađaone, jel vas trema hvata? prva beba pa mi nije svejedno :/

lilianaa
    28. Srpanj 2015. 13:00

lilianaa
    28. Srpanj 2015. 13:04

Ovo gore je moja bebacica u 20.tt <3 imam novih slika ali nisu 3D, ovdje se ipak lijepo vidi :) 
    bibagreen ja imam tek sredinom 10.mj, vjerojatno osjecko rodiliste, a cula sam svasta i pozitivno i negativno, ali opet svi smo mi i drugih osobnosti pa nam ne moze svima i sve pasati. Nadam se da cu imati pozitivno iskustvo i nadam se da ces i ti podijeliti svoje nakon poroda :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.