Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nenana
    24. Srpanj 2015. 17:24

Lollipop gdje si uzela i koliko kn? Beba stvarno moze odmalena biti u tome?

Lidija87 probaj nešto pojesti ili popiti čašu mlijeka i leći na bok I prstićima je probaj aktivirati po trbuhu...mene isto uhvati panika ako ga ne osjetim tako da te razumijem..javi nam 

Pomalo
    24. Srpanj 2015. 17:26

Lidija87 tako sam i ja neki dan, bilo je proslo vise od 24 sata kako ga nisam osjetila i ja lijepo otisla na pregled, a on se smjestio glavicom prema dolje i kaze doktor bas mu je dobro pa se umirio. Tako da je spreman vec za van :) kad sam vidila srceko da kuca, odmah mi je pao kamen sa srca.

Naanaa2
    24. Srpanj 2015. 19:32

Lidija87, osim ovog što su ti cure rekle probaj popiti nešto hladno ili gazirano ili pojedi sladoled. I to ih aktivira. Ili nešto slatko. Ja kad pojedem kockicu čokolade moj se razmaše.

Zara6
    24. Srpanj 2015. 22:49

Lidija87 obavezno nesto ful slatko pojedi ko npr nutellu ili popij casu slatkog soka i beba ce se javiti,bas sam nedavno citala neki clanak o aktivnosti bebe u drobu i to je preporucljivo kad zelimo osjetiti nase sunce 

Meni se pocela voda zadrzavati,noge ko da nisu moje,niko ne primjeti jos ali meni se ne svidja niti malo  i  nezz je li previse 2 dcl caja od breze dnevno pa one koje su ga pile neka se jave,pliz curke 

P.s. je li koja od vas ucestalo izvodi lagane vjezbe za trudnice?

Ryanne
    25. Srpanj 2015. 08:10

Zara, ja sam vjezbala dok nisu pocele ove paklene vrucine i dok mi se nisu pojavili hemici. Sada vec 3 tjedna nista... 

Jedina aktivnost mi je lagana setnja od pola sata navecer. I to jedva izdrzim. 

Poceo me prati umor, nestaje mi daha i pojacano se znojim. Tlak mi je nizak i ne mogu se bas naspavati jer nikako da se namjestim... 

A do prije mjesec dana sam bila super aktivna. Sad sam troma i nista ne mogu. Imam osjecaj kao da moja malecka isisava zivot iz mene. Hehehe. Kile ne idu gore (osim ako nemam zatvor) i sad sam vec mjesec i pol na +3 sveukupno. Pijem zeljezo, magnezij, prenatalne vitamine i jedem dosta voca i povrca. Ali ocito da nesto fali...

Sova5
    25. Srpanj 2015. 11:54

Cao svima...

Ja sam isto vježbala do prije 2 tjedna, ali onda me počelo jako zatezati u donjem dijelu trbuha i blicati pred ocima pa sam ipak odustala. Sada i ja samo šećem.

Ja sam sada na +7kg a sutra ulazim u 26tt. Meni doktor nije nista prigovarao. Ja jedem poprilično zdravo. Svaki dan si kuham, ne jedem tjesteninu ni bijeli kruh, junk food eventualno jednom mjesečno, a slatko tu i tamo. I to je sladoled na štapiću. I jedem 3 puta dnevno, zadnji obrok u 18h. Jednostavno idu gore kile i to je to. Ponekad me to uzasno sekira, a ponekad si mislim da je bitno samo da je s bebom sve ok. Brijem da zelim da sam sada jedno vrijeme na ovoj kilaži da ne bi smjela nista jesti, doslovno, jer doista nemam velike i nezdrave obroke, al dobro...

Imam pitanjce. Danas sam imala neki vodeni malo obilniji iscjedak. Je li imala koja tako sta?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.