Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pomalo
    23. Srpanj 2015. 17:37

A dr. Kosa ne bi preporucila nikome, kad je cuo da mi je beba dijagnosticirana sa prirodenom dijafragmalnom hernijom rekao mi je da sta razmisljam da je tu jedina opcija prekid trudnoce! Tako da njega nikako, al primarijus Šarić je odlican!

Cvarak
    23. Srpanj 2015. 18:19

Zvjezdica

A dr. Kosa ne bi preporucila nikome, kad je cuo da mi je beba dijagnosticirana sa prirodenom dijafragmalnom hernijom rekao mi je da sta razmisljam da je tu jedina opcija prekid trudnoce! Tako da njega nikako, al primarijus Šarić je odlican!

Ej a daj mi reci jesi ga zvala samo ili si i bila na pregledu kod kosa?!

lollipop
    23. Srpanj 2015. 17:40

neka potraži i drugo i treće mišljenje ako treba...i nek joj je sretno....

uf mene eto dans opet ubija želudac...boli me za krepat..morala sam čašu kole popit...puj
    a da sam bar šta jela pa bi rekla  nekako si mantram još 6 tjedana i neće me više boliti i neće biti žgaravice...

Kiara5
    23. Srpanj 2015. 20:13

Meni je isto pupak sve manji i manji... 
    E, jesu van bebe okrenute za porod??

Sanjarica
    23. Srpanj 2015. 21:49

Bokic...kako ste? Disete malo lakse? Konacno malo pale temperature.... Mislim da se nikad nisam radovala kisi kao danas... 
    Inace i meni je pupak sav nekako rastegnut...kad ga pogledam izgleda mi da ce skoro popucat sve oko njega koliko je zategnut ..hehe... 

Meni je zadnji puta prije 4 tjedna beba bila na zadak... Sad imam opet uzv za 10 dana pa cemo vidjet sta kaze gin... Nadam se da se okrenula... Nekako se jezim od pomisli da na carski rodim...ali ce bit sta mora bit... , mada znam par slucaja gdje se beba doslovno dan prije poroda tek okrenula s glavicom za dole...pa se nadam najboljem! 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Sanjarica
    23. Srpanj 2015. 21:56

E jedno pitanje... Vi koje ste otprilike sa terminima samnom... Jel vam svima curi kao onaj kolostrum iz prsa?! Meni jos nista, bas nista...i prsa su mi prestala rast i bujat...(jos prije nekih skoro 2 mj) ... I sad kad me tak frendice pitaju za to i ja kazem da mi nista jos ne curka, uglavnom kazu da cudno i da je njima vec u to vrijeme trudnoce to curilo pomalo... 
    Pa me sad zanima hoce li to imat kakve veze s stvaranjem mlijeka kad se beba rodi, ako cu ga imat... Ili to zapravo ni nemora curit prije a mlijeko moze nadoc tek kad rodim? Tnx...😘

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Kiara5
    23. Srpanj 2015. 22:09

Meni i dalje curi kolostrum, al manje... 
    Nedavno sam čak imala i par kapi sukrvice pa sam morala ic na uzv dojki, al Bogu hvala nije nista i nije se vise ponavljalo!! 
    Ja sam maloprije bila na pregledu sve super, al kao kaže da se beba jos nije okrenila al da ima vremena.... 

I stavio me na trudničku dijabetes djetu zbog malo povišenog ogtt-a... 
    A u zadnja 4 tjedna sam se udebljala samo pola kila.. 
    Pa se nastavljam strogo pazit!! 

Zvjezdice ja uopće ne sumnjam da ce tebi sve ispast i vise nego dobro!! Jer Bog uvijek nagradi hrabre poput tebe!!

Cvarak
    23. Srpanj 2015. 22:43

Kiara koje su ti vrijednosti ogtta?!

Kiara5
    24. Srpanj 2015. 12:39

Znaci prvi 4.4, nakon uru 8.7, nakon dvi ure 9.1. 

Sad moram vadit i taj neki HbA1c. 
    Pa ako to bude u redu super, ako ne bude da mu se odmah javim!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI