Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lilianaa
    27. Srpanj 2015. 13:57

kneginja, da, drzi se mala zasad, neda se, neka, cekala sam ju dugo, ima da se obje borimo da izdrzimo do kraja. Ne mogu vjerovati da jos nekih cca 11 tjedana do poroda. Prvo tromjesecje mi sporo teklo, najvise zbog problema koje sam imala, drugo mi je proslo da se nisam ni okrenula, a sad ovo trece, vidjet cemo, blizi se blizi svakim danom, vjerujem da ce mi zadnji dani biti najsporiji hehe nestrpljenje je veliko. uskoro ce mi prijateljica roditi pa cekam iskustva s poroda, i njoj je to prvo dijete.
    ja sam sa stvarima spremna, cak sam i krevetic sastavila, i torbu za rodiliste jer me pocela hvatati panika kakav sam baksuz da se ne bi prije pocela porađat, jos robicu moram oprati i spremna sam za docek novog clana u obitelj 

Sanjarica
    27. Srpanj 2015. 14:10

Bokic cure... 
    Lidija i Aninica cuvajte se... Iskoristite jos tih nekoliko tjedana za odmarat... Ja isto kukala neki dan da mi je postalo dosadno doma i da mi fali nesto radit... I onda me decko pita jel bi rađe sad na ovih +40 isla na posao radit? E nebi hvala...uzivat cu jos malo... 
    Evo danas smo i klimu isli konacno kupit...jedva cekam da je dodu montirat... Ovdje kod nas je pala kisa ali sad je jos vise sparno i bez zraka...
    Inace moram se pohvalit da se bas super osjecam zadnjih par dana,sva sam neka puna energije... Samo nek potraje... 
    Jedino sto i ja otp na tjedan dobijem po kilu...tako da sam sada vec na +9 sve skupa..ali ok... 
    Pozzzz....

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

lilianaa
    27. Srpanj 2015. 14:20

Hehe Sanjarica, meni se cini da su trudnice ove godine napravile prometa ovima sto prodaju klime. Ja sam isla, a i dosta mojih kolegica koje je trudno jer jednostavno vise nisu mogle. Planirala sam duze vremena (2 godine) da cu uvesti klimu, ali kad sam vidjela da bebici bas ne pase tolika vrucina a bome ni meni, u tri dana narucila sam klimu, kupila i dovela majstore da ju namontiraju. Ne znam kako bi bez nje uspjeli, ja sam se doslovno kupala u znoju od vrucine, imam nizak tlak i ne pogoduju mi ove visoke temp.

Sanjarica
    27. Srpanj 2015. 14:34

Da da istina hehe... Kad smo usli u tu trgovinu govori nam prodavac da su u 4 dana prodali oko 100-tinjak klima!! 
    Ma ja neznam dal je stvarno istina ono sta kazu da je trudnicama uvijek jos toplije ali bome ne pamtim da mi je ikad bilo toliko toplo... 😅

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

lilianaa
    27. Srpanj 2015. 15:26

Sanjarica ja vjerujem da je trudnicama toplije jer sam inace zimogrozna i zbog cirkulacije nosim i ljeti zimske carape, u biti ne izlazim iz njih ni u krevetu jer su noge uvijek bile ledene, a otkad sam trudna, tolika mi vrucina da carape ni ne vidim, stalno bosa, a otkad je poceo rasti stomak, znojim se nenormalno, vec cim izadem iz tusa pocnem znojiti se, a jos i ove temp., koma su

lollipop
    27. Srpanj 2015. 18:12

evo i nas 
    već smo veliki...+11 i baš nas briga...

Ashley
    27. Srpanj 2015. 18:18

jedna 4d slikica  

Ashley
    27. Srpanj 2015. 18:25

lollipop, super izgledaš....mogla bi se i ja poslikati , na +6.5 sam sada

lollipop
    27. Srpanj 2015. 18:43

hvala...ma ja se ne zamaram više tim kilama zbilja...jedem puno voća i povrća, sladoleda i uživam 

nenana
    27. Srpanj 2015. 18:45

Lollipop predivna si trudnica  a ashley  beba je preeeslatka, super slikica!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.