Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pomalo
    23. Srpanj 2015. 12:08

Cure zanima me dal koja planira roditi na sv. Duhu negdhe krajem 9 mj i pocetkom 10?

Ima li koja iskustva sa njima?

lollipop
    23. Srpanj 2015. 12:18

ja ne napuštam stan...jučer me MM htio voditi u šetnjicu i na slaju ali sam se odlučila da cu rađe biti u stanu 

Sova5
    23. Srpanj 2015. 14:33

Ja u šetnju idem oko 21,22h. Ne izlazim ranije ako baš ne moram. I mogu vam reći da je od 21h vani baš ugodno 

nenana
    23. Srpanj 2015. 15:35

Anchi super za GO, zavidim ti, mjesec dana mora, iskupaj se pošteno 😊

Zvjezdice ja cu mjesec dana prije tebe u Vinogradsku, ali frendica je rodila na SV.Duhu i bila je oduševljena..ali imali su neku vezu pa to uvijek bude bolji tretman!

Sto se tiče vrućina nema se sto komentirat, užasno je, jučer u pola 10 prvi put otišli u dužu šetnju! Bas mi fali hodanje ali kako kad je sinoć u 9 bilo 34C??😱😱

Da vas pitam, nestaje li kojoj pupak? Naime moj je inače rupica, nije izbočen i kako trbuh raste on nestaje  :))) rupica je sve manja i manja, ne znam na kaj bude to izgledalo na kraju! Hahaha

Ryanne
    23. Srpanj 2015. 15:44

Moj se pupak nekintrolirano širi. Hahaha. Inace je udubljen.  Bojim se da će se raspuknuti koliko je sve oko njega napeto. 
    Sad ga po prvi puta mogu posteno ocistiti kad se toliki rastegnuo. 

plavojka
    23. Srpanj 2015. 16:49

Ajme i moj pupak je sve blize tome da se izravna.. Inace imam udubljeni pupak, i to negje centimetar dubok, a sad  mu je mozda 3 mm ostalo da se izravna :o

Eda vas pitam, prijateljica je sad 17tjena trudna i na anomaly scanu sujoj rekli da beba ima samojednu arteriju, a trebala bi imati dvije.. I sad to kao moze bit problem, a moze biti ok ako ta preuzme funkciju i druge, ali mora ici na neki pregled bebinog srca i na sta ja znam sta..
    Jel znate nekoga s takvim iskustvom? Ja nikad cula za to.. Ona jadna naravno sva isprepadana..

Pomalo
    23. Srpanj 2015. 17:35

Plavojka jako mi je zao zbog prijateljice, sa tim nemam iskustva, ali isla sam na fetalni ekokardiograd kod primarijusa Sarica na Rebru. Ugl dosla sam tamo u pol 9 navecer i usla odmah u ordinaciju i doktor je predobar, pregledavao me do 23 jer je malac bio jako aktivan i okretao se tako da ne vidi dobro srce, no nije htio nista zakljucivati dok nije bio siguran i zbilja se jako potrudio. Reci joj da samo treba vjerovati i moliti se da ce sve biti uredu. Ja sam prepustila sve u Bozje ruke i nadam se najboljem i vjerujem da ce tako biti! Ako ima kakve veze nek ih potegne i ugovori tako pregled s njim u vecernjim satima kad on ima vremena i ne zivkaju ga toliko. Saljem joj puno pozitivne vibre i molit cu se i za njenu bebu da bude dobro!

Pomalo
    23. Srpanj 2015. 17:37

A dr. Kosa ne bi preporucila nikome, kad je cuo da mi je beba dijagnosticirana sa prirodenom dijafragmalnom hernijom rekao mi je da sta razmisljam da je tu jedina opcija prekid trudnoce! Tako da njega nikako, al primarijus Šarić je odlican!

lollipop
    23. Srpanj 2015. 17:40

neka potraži i drugo i treće mišljenje ako treba...i nek joj je sretno....

uf mene eto dans opet ubija želudac...boli me za krepat..morala sam čašu kole popit...puj
    a da sam bar šta jela pa bi rekla  nekako si mantram još 6 tjedana i neće me više boliti i neće biti žgaravice...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.