Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nenana
    22. Srpanj 2015. 23:25

E na to mislim, kad se zaležim i pokušam sjest na krevet sve boli :/ a ustajanje s kreveta mi je avantura  osjećam se kao kornjača na leđima 

lollipop
    23. Srpanj 2015. 07:49

da, da baš to jbt ko kad kornjaga padne na leđa i onda maše rukama i nogama po zraku 

btw dobro jutro cure...danas nam najavljuju neku kišu pa se nadam da će biti malo lakše...
    jučer me navečer ubila žgaravica...još 6 tjedana i neće je više biti  čak sam odbiila ponudu muža da odemo u šetnjicu i na sladoled koliko me mučila...
    i svejedno je da li jedem laganu ili tešku hranu, pijem vodu ili nešto drugo, jedem veće ili manje obroke...ubija  jučer mije nvečer malo pomoglo ledeno mlijeko

Cvarak
    23. Srpanj 2015. 08:45

Jutro, mene jucer zlak soro 90/50e ko pijana sve mi se vrtilo!! Nocas grcevi u listovima idem na ec kedva stanem na noge kak me bole!! Jel jucer nisam popila Mg a vise mi taj sumeci izlazi na usi,i sam 1 tab.dnevno jel zo dost?! Ja bi si kupila sad onaj kaj se rastapa u ustima ima ko kakvo misljenje o tome?!

Sova5
    23. Srpanj 2015. 09:03

Jutrooo 

Ja isto pijem taj šumeći. Meni se još nije zgadio  Ali ja isto ako zaboravim popiti 2 večeri, odmah se grčim. Frendica je imala taj koji se rastapa u ustima. Nije loš. Samo što sam skužila da je poprilično skup. A ono, kupiš si za promjenu pa se vratiš ovom 

plavojka
    23. Srpanj 2015. 09:18

Ja sam, dok sam se pripremala za polumaraton, uzimala taj koji se otapa u ustima, od Biolectre i stvarno mi je bio odlican nakon treninga, uvjerljivo najbolji tako da ga toplo preporucam!
    Ali kao sto Sova kaze, je nesto skuplji tako da je odlican za promjenu ;)

Mene je od sumeceg ubijala zgaravica..

Sad uzimam solgarov magnezij citrat, jednu tabletu a ima ga dosta i u njihovom prenatalu, pa je to valjda onda taman kad se zbroji..

lollipop
    23. Srpanj 2015. 09:35

imas taj sta se topi u ustima i u dm-u...nije toliko skup...meni osobno je puj sve to sta se u  ustima topi pa nisam mjerodavna 

kneginja
    23. Srpanj 2015. 09:54

jutro ženeeee
    napokon dosla ja na svoje....
    ima tri ure kod mene je grmljavina....kiša...prolomi oblaka......skoro pa je cili grad poplavio...al nema veze hahahhaha
    uzivancija...vratio se zivot u mene :D temperatura pala....ma divota :D

sad cekam da pinkicu stiša samo da me pusti da se lociram u koji kafic i da ispijam kaficu lipo i duuuugoooo dok kisica pada :D

Anci2225
    23. Srpanj 2015. 10:40

Pozdrav cure.

Danas mi je prvi dan godisnjeg. 
    Ne znam sta bi sama sa sobom. Navikla sam da moram na posao i sad mi je sve cudno.

Sutra putujem na more i uzivam skoro mjesec dana 

Oblekicu sam nabavila i sve vece stvari imamo od prije (kinderbet i kolica). Ostaju samo sitnice kad se vratim s mora.

Ryanne
    23. Srpanj 2015. 11:17

Jutro cure

Evo i moj update.

Vrućine- ne podnosim. Ljepljiva sam, znojna, sve me smeta, komarci me proždiru.. dođe mi da plačem. Moram puno ležati jer mi je beba ful spuštena, a to mi je već postalo gnjavaža. Najradije bih radila, jurila..
    Spavanje- zaspim iza ponoći kad mi se stan koliko-toliko rashladi i onda me muž ujutro redovito ful razbudi kad ide na posao sa svojim promendama (traži ovo, traži ono, hoda po stanu gore-dolje..) i na kraju nikako da se naspavam. Majke mi, poslat ću ga spavati sa psom.

Inače, imam strašan pritisak na želudac i grudni koš, grudnjak me smeta i urezuje, a ako si dopustim guštati u hrani, imam osjećaj da će mi se želudac raspuknuti. Ako hoću normalno stanje u želucu, dnevno ne mogu jesti više od kojih 1300 kcal. Ali onda sam na voću, povrću, piletini i integralnim žitaricama. I nisam ja nimalo gladna od toga, ali znam da je to premalo za bebu i onda se par dana raspištoljim i evo me sad... ko da imam kamenje u želucu, a beba igra s njima nogomet dok mi rebra gura naprijed.

Hemići.. i dalje prisutni u svom punom obliku. Gadovi.

No da se samo ne žalim.. Moja bebica se svakodnevno rasteže u trbuhu i to me baš veseli.  trbuh mi na očigled raste i baš sam ponosna. Još nemam strija, ali i ja sam čula da se mogu pojaviti tek potkraj trudnoće.

Jedan dan govorim da jedva čekam da rodim, a onda opet ne bih još jer želim čuvati to moje malo sunce ispod srca. A i malo me trta svega što me čeka.

Nadam se da će nam danas doći malo kiše i da svima bude lakše zaspati.
    Sve vas redovito čitam i vidim kakve vas muke muče.

Da ne nabrajam baš svaku poimenice, izdvojit ću samo Zvijezdicu i reći da mi je strašno drago zbog liječnikovog optimizma. Držimo fige i za dalje.

Ashley
    23. Srpanj 2015. 11:56

Nevjerojatno kako djeluje stres ...
    Jučer navečer sam primjetila da klima ne radi više onako dobro kao što je radila, temperatura u stanu se lagano diže. Strašno nešto....noge su mi u roku od dva sata postali balvani.
    Dobro da mi je mužić pametan, pa je ugasio klimu, skužio je da ima leda (to znači da najvjerojatnije nedostaje plina, klimu smo punili prije dvije ili tri godine, a stara je oko 10-ak godina). Plin koji se koristi za tu klimu već malotko ima i isporučuje...ma strašno nešto.
    Sve u svemu, pošto je klima radila punih 10-ak dana, bez gašenja, vjerojatno joj je to naškodilo. Kada se led otopio, klima je lijepo zapuhala i ohladila stan na 26°C  koliko i držim.
    Bez obzira na to, našli smo servisera, koji će doći danas (ipak sam u vrlo rizičnoj trudnoći) i nadopuniti i servisirati  klimu.

Što se tiće grčenja mišića, ako ne popijem šumeći magnezij, užas...grč u nozi je neminovan. Rekao mi je ginekolog da mogu i po dvije tablete dnevno, ali zasada pijem samo jednu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.