Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    20. Srpanj 2015. 15:25

ejla cure...mi od kad smo u subotu aktivirali klimu spavam ko klada...divota
    danas išla opet vadit krv za Rh faktor...nadam se da je ovo zadnje...krepala sam skoro...u bolnici vruće, babe se nakeljile na stolice i nebi se ni pomakle i šećer na kraju neki stari uleti preko reda, doslovno pred nos mi je doletio i uđe unutra...samo sam mantrala ječmenac, ječmenac :D
    ali zato kad sam ušla u stan mmmmm fino

Zara6
    20. Srpanj 2015. 15:34

Cure hvala vam na komplimentima, i vi ste mi sve prekrasne od reda, svaka trudnica koju vidim zrači na kilometar, a imamo i sve jako dobar razlog zasto 

hvala vam i na preporuci za čaj od breze, iden sutra rano u bio svijet (to je kod nas u Zd bio & bio) i počinjem ga piti, a zovniti cu i ginekologa pa se malo s njim posavjetovati. čovik je stvarno dobar i uzvrati poziv kad mi se ne stigne javiti, je da je pivatnik ali svaka mu čast.

mene isto počela mučiti nesanica, preznojavam se dok spavam, a strah me spavati pod klimom, i jos mi se kosa i sve oznoji pa mogu ravno pod tus čim oči otvorim, kažu da će ovo biti najtoplije lito od kad je mirenja i imamo sve posebnu čast biti trudne baš sad hehe  jučer san išla na plažu od 7 do 8 ipo navečer i mogu vam reci daje to najlipše vrime, a popodne uspijem stogod po kuci obaviti.   samo me jucer u krevetu neka slabina prosla, ne znam je li se to vama događa, tren mislin da san gladna, tren mi je samo loše, pa nezz ocu li zaspati ili biti budna, sve poludilo 

cure je li vas iko proba uvjeravati da kupanje u moru nije dobro u trudnoći? mene malo zbog te bakterije sad uvatila panika i neman pojma više što je dobro a što ne, samo kad izađem iz mora se odma prisvlačim u suhi kostim, i mislim nekako da je dobro malo plivati, u čistom moru naravno i da mi se od toga ne more nista pogoršati, samo eto moj mozak sad radi na 100 i misli o svemu i svačemu.

a sto se tiče začepljenog nosa, meni je cili život skoro začepljen i ne osjetim ni mirise baš pa ću morati na pegled, ali to planiram kroz godinu dana, izdržati cu do tad, sad je bejbi najbitniji  možda se samo malo nasnifam morske soli i super jer ko sto kneginja kaže - kad nam već more  doslovno udara  od kuću onda more i po nosu mlatiti ahah! 

p.s. kneginja mogla bi i ja do Muća doći prinoćiti malo ako je već 17 stupnjeva po noći čisto da se naspavam

Sanjarica
    20. Srpanj 2015. 16:04

Bokic trudnice... Evo mene s pregleda... Ukratko Sve je ok...  
    Inace Zara evo ja sad bas pitala gin dal smijem i dalje na more i kaze posto je sve ok da do 34 tt smijem kolko zelim... On ne preporuca ako imamo neku bakteriju...tipa leukociti ili slicno...jer more da potice jos lakse razmnozavanje pa...eto... 
    Tako da veceras odo na nocno kupanje malo se rashladit... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

nenana
    20. Srpanj 2015. 21:35

Cure iz ZG sjećate li se kada se u Petrovoj vadi krv za RH faktor, od kad do kad? I treba li biti natašte? Sve sam zaboravila 

Cvarak
    20. Srpanj 2015. 22:54

Da treba bit nataste bar sam ja tako! Mislim da je od 7:30 do 10:30 imas na njihovoj stranici probaj nazvat pa pitaj i ja cu vj morat opet ic za jedno 4tjedna!!

Cvarak
    20. Srpanj 2015. 23:35

Heh ipak mislim da nemoras bit nataste hahah nisam sigurna znam da sam ja isla,al mislim da nemoras!!!  Vise ni ja neznam 😂😂

nenana
    21. Srpanj 2015. 00:26

Trudnički mozgići 😂😂

Hvala cvarak!

lollipop
    21. Srpanj 2015. 07:59

jutro cure
    za Rh ne moraš biti natašte...ja jučer bila i dobro da sam jela jer bi se izvrnula tamo...sparno u kombinaciji sa smrdljivim ljudima 

uf jučer me baš probadalo u trbuhu...ali čitam daje to mj i pol prije poroda normalno...na pregledu je sve bilo ok tako da mislim da je to normalno jer se tijelo lagano priprema za veliko finale...
    napokon sam i sebe opskrbila stvarima za rodilište...kupila si i jednu spavačicu i jednu pidžamu sa kratkim rukavima jer ne znam kako ce to dole kapati ili curiti pa ipak preferiram hlače 

Ashley
    21. Srpanj 2015. 08:57

Bok, drage trudnice.
    Ajme kako je  nesnosno biti u Zg pod klimom cijeli dan i noć ( a vratila sam se u nedjelju navečer). Već mi nedostaje more, iako niti tamo nema osvježenja zadnjih dana. Što se tiče kupanja, ne znam od kuda takve informacije da može biti štetno. Plivanje i ronjenje mi je odgovaralo i za kičmu i za tijelo i za psihičko raspoloženje, te nos i sinuse. Ujutro i predvečer na plaži je super, a: suncobran, šešir, naočale i krema za sunčanje su "must have" ovog ljeta. 
     Ovo u Zagrebu na usijanom betonu, prestrašno. Klima gori 24/h non-stop. Jučer oko 23 ju je dragi ugasio, rekao je da je vani malo "zahladilo" (u sekundi je temperatura u stanu skočila na 28°C, skoro sam se ugušila i falilo mi je kisika, nos mi je začepljen, dišem na usta). Gledam dugoročnu prognozu...pa ovo ekstremno toplo ljeto: traje i traje i trajati će još neko vrijeme.

Jučer sam bila na redovitom pregledu i 4D. Na 4D nismo imali puno sreće, barem ne što se tiče neke kvalitetne slike lica, jer smo mu išli na živce pa se pokrio rukom preko face. Ostala mjerenja su u redu. Zadnje vrijeme dosta štuca, ali kaže ginekolog da je to u redu. Ukratko, vidi se da će imati moje oči (oblik),čelo i usta, te oblik lica, a nos i bradu tate :).  Težak oko 1100g. Po veličini je u zlatnoj sredini. 4D ćemo nastaviti za par dana, jer se jednostavno nije dao lijepo poslikati (skrivao se tj. postavio se u moju pozu : ruka preko face kada me netko/nešto živcira).

Briseve sam radila prije tri tjedna i svi u redu. Rh faktor (kontrolu) prije mjesec dana, obzirom da smo i muž i ja 0-, nema nikakvih dodatnih komplikacija. OGGT zasada nisam radila i nadam se da neću niti trebati. Sljedeći redoviti pregled mi je za tri tjedna.

lollipop
    21. Srpanj 2015. 09:02

joj pa meni je sa klimom u stanu 27-28 strah me vece razlike...tako i tako kad izadjem van mi je za krepat...
    ne znam do kada se smijem kupati u moru ali mislim da će mi na pregledu 6.8.reci da vise nema kupanja osim u kadi 
    jbt za 5 dana mi počinje obavezni trudnički dopust...vec...
    je vama proletilo ovo vrijeme?

danas idem na rodinu školicu dojenja i baš se veselim...imam 1000 pitanja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI