Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    17. Srpanj 2015. 16:24

joj to vezano za doniranje matičnih nam je zadnji put objašnjavao dr i dvi babice...ma to je sasvim normalna procedura...nista ebbi nece falit..a i skoro pa nitko kod nas ne ceka da pupčana odpulsira do kraja pa je onda reže...to ide automatski...i ne viruje da ima rizika. Kako je ova nama rekla...uzima se iz onog dijela od reza prema posteljici..i u roku 24 sata se treba dat 3 epruvete krvi koja se mjesa sa tim maticnim stanicama da se kao "aktiviraju".JA cu definitivno to napravit...nama je to u upitniku u rodilistu jedno od pitanja...samo zaokruzim.
    Što se tiče tog pustanja pupkovine da odpulsira do kraja...negdi sam čitala ili gledala ne sicam se vise da je u principu jedino fora pustit do kraja jer beba recimo to tako "normalnije udahne prvi udah koji joj ne zapeče grlo pa se zato ne dere kao bebe inače"...i da je jedini razlog zasto beba onako jako plače kad se rodi je taj prvi udah koji je pomalo bolan...peckav...al to je sve normalno

nekako gledam na to..moze nekom spasit zivot..a ne daj boze da meni ili kom mom zatreba sutra isto bi voljela da tog ima na zalihama sa svih strana svijeta :)

Malo sam se raspitivala za čuvanje tih matičnih stanica privatno...ali masu skupo....bar meni...nedostupno totalno....

Sova5
    17. Srpanj 2015. 18:00

Ja sam za te matične stanice i zakladu cula da se zna dogoditi da uzmu uzorak i da onda ne valja pa ga bace. Tipa ne znaju uzeti kako je ispravno. A navodno bebi dosta znaci ta krv iz pupkovine jer ona čini cak 1/3 njegove ukupne krvi. Ako se vrati bebi, manja je vjerojatnost da kasnije ima anemiju itd. Ovo da se privatno čuva je, slazem se, pre preskupo. Ja bih najradije da ona otkuca do kraja. Ali svakako se moram jos detaljnije informirati.

nenana
    17. Srpanj 2015. 20:26

Cure jel ima koja da osjeti da joj beba štuca u trbuhu? Evo kod mene se pojavljuje skoro svaki dan, malo čudan osjećaj 

plavojka
    17. Srpanj 2015. 20:40

Nenana ahahaha ja sam bas danas skuzila!! Zapravo muz, taman je osluskivao trbuh i skuzio da cuje stucanje :)))
    Preslatko

Cvarak
    17. Srpanj 2015. 20:44

Nisam kos douivjela stucanje bar mislim,samo lupkanje nogicama,guranje guzom 😊i onda me tak zategne i trbuh se sav izoblici 😊

Cvarak
    17. Srpanj 2015. 20:45

Cure kak se stavlja slika preko moba ;))

plavojka
    18. Srpanj 2015. 09:23

Cvarak meni ne radi prek moba, nece mi kopirat link..

Cvarak
    18. Srpanj 2015. 09:45

Hehhe a vj nebi ni meni!!! Joj ja sad na youtubeu gledala kako se pravilno dize dijete,pa sta ti sve treba! Vec me malo panika ocu ja to sve kako treba znati,da nebi nes bebici napravila :/ pa me strah kad se beba razboli ma jojj nekad me tak panika ulovi!!! A nis jos nemam spremno!! Valjda ce mi 9mj bit dovoljan jer odo na more sad!!!

Fluffy2
    18. Srpanj 2015. 10:30

Cure jucer sam u ginekologice uzela mali poklon paketic od Pampersa, dobije se jedna mala pelena, Sudo kremica, poklon bon za Centravit prenatal i mala knjizica puna savjeta za pocetak, slatka je nisam se mogla odvojit od nje jucer na plazi. Skuzila sam da veliku vecinu toga znam ali se lijepo podsjetit. Ne panicarite kako cete ne kaze se uzalud 'majcinski instikt' hehe. Uvjerena sam da cemo sve kao od sale obavljat!
    Samo da prezivimo ove vrucine..
    Ja sam sinoc bila vani i plesala i skroz je bilo dobro al zato sam danas koma :)

Fluffy

Kiara5
    18. Srpanj 2015. 11:44

Meni nekada udarci moje cure budu tako neugodni, ka da me grebe po mjehuru!!! A imam osjecaj da joj je to najdraže!! 
    Pa vam ja nju zamišljam kako skače po mjehuru ko da je na trampolinu 😂😂😂😂😂 

Drage moje cure uživajte u vikendu, držite se klime i hlada!!! ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.