Ja jos nemam nista spremno, ali sam si zacrtala da do 36 tt sve mora biti.
Sad muku mucim s hemicima pa nemam ni volje za shopping i pranje i peglanje.
Bok cure!!!!
Joj ja isto nemam ništa spremno , a kamoli oprano. Kupila sam jedino kolica ostalo nekako čeka. Stalno mislim da imam još vremena cijelo ljeto, a ljeto je tek počelo tako da....
Evo i moje veeeeelike tibe :-)
Jutro :)
Ja do pred dva tjedna nisam ništa imala :D Napravili smo popis, otišli do Kopra (tamo smo uzeli većinu stvari) i ostatak ovdje kupujem.. svaki dan nešto i polako privodim sve to kraju, a do polovice drugog tjedna ću sve sredit i oprat pa idem na odmor do trudova u Crikvenicu :D
Aninica, bušaaaaa divna
Evo i mene na plaži
Ljubav i Aninica, imate prekrasne buse.
I bas zavidim svima vama koje ste na moru. Umocite noge u vodu i za mene.
Inace, jel se kojoj od vas beba vec spustila?
Ja sam ful zatvorena (za vrsak prsta omeksana) ali beba se vec glavom smjestila nisko i ocito da ceka.
Kad duze stojim, imam osjecaj da ce mi trbuh ispasti (a jos nije ni tako velik).
hehe, ja živim na moru pa isto baš nisam stalno na plaži jer mi je tlaka tramak do plaže do ponedjeljka mi je dragi doma tako da ćemo iskoristit ovih par dana za plažu al ili jako jako rano ili navečer jer je već sad nepodnošljivo vani
i nadam se da će dragi stić na porod ako i bude ranije...
meni bebač nije nisko, al isto je već okrenut glavom prema dole i napet ko puška... ne znam kako vaše bebe al moj je konstantno u pokretu zatvorena si, mislim da ti je to sve zbog samog osjećaja... beba raste pa ti je i sam osjećaj drugačiji i sve je teža.. meni je rekla da mi leži na mjehuru što i osjetim već dugo.. čim malo duže hodam imam osjećaj da ću piškit u gaće, čak i kad sjedim mi je nekad tako..
btw sad me vidjela susjeda dok sam šetala psa i kaže da mi je trbuh mali :( ona misli da ću rodit za 3,4 mjeseca.. baba jedna
Meni je bas dr rekla da se beba spustila i da sad nema povratka, odnosno da se vise nece dici.
Trebam samo vise odmarati. A bome ni ne mogu drukcije. Cim sam duze od pola sata u pokretu bas osjetim pritisak.
No usprkos tome, rekla je da uz odmor mogu docekati termin.
Samo sto ja nisam navikla ne biti u pokretu.
Moj trbuh je jos relativno mali za te tjedne, makar je malecka teza.
I sad kad pokusavam radi hemica uravnoteziti probavu zdravom prehranom pala sam sa +3,5 kg na + 2.5.
A samo mi mala ima preko 1.5. Znaci ona je ta koja je pojela moje nekoc lijepo dupe. hehehe
Bokić svima.
Evo i našeg trbuščića Ja mislim da je moj malo velik. A možda zato što sam ja mala, nemam pojma. Ali imam osjećaj da će mi raspuknuti do kraja
Pusek svima
Bokić svima.
Evo i našeg trbuščića Ja mislim da je moj malo velik. A možda zato što sam ja mala, nemam pojma. Ali imam osjećaj da će mi raspuknuti do kraja
Pusek svima
Pozdrav cure
Evo i mene s pregleda.
Sve super, sve mjere odgovaraju tjednima
Teska sam 1100 gr. a duzinu nije mjerila
Jos sam okrenuta na zadak i ako se ne ugnjezdi kako treba do 36 tjedna moguce da cu na carski.
Moram priznati da mi nije bilo svejedno kad je spomenula carski (znam da ima vremena se okrenuti ali cim mi netko spomene carski ja u komi - luda baba ali sta ces)
Zatvorena sam, plodne vode dosta, posteljica visoko i dobila zeleno svjetlo za odlazak na more.
Sad jos odraditi do sredine sljedeceg tjedna i adio posao, adio Zagreb - odo ja tocat nogice
Sortiraj odgovore
Najstariji