Bokic trudnice... Evo mene s pregleda... Ukratko Sve je ok...
Inace Zara evo ja sad bas pitala gin dal smijem i dalje na more i kaze posto je sve ok da do 34 tt smijem kolko zelim... On ne preporuca ako imamo neku bakteriju...tipa leukociti ili slicno...jer more da potice jos lakse razmnozavanje pa...eto...
Tako da veceras odo na nocno kupanje malo se rashladit...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Cure iz ZG sjećate li se kada se u Petrovoj vadi krv za RH faktor, od kad do kad? I treba li biti natašte? Sve sam zaboravila
Da treba bit nataste bar sam ja tako! Mislim da je od 7:30 do 10:30 imas na njihovoj stranici probaj nazvat pa pitaj i ja cu vj morat opet ic za jedno 4tjedna!!
Heh ipak mislim da nemoras bit nataste hahah nisam sigurna znam da sam ja isla,al mislim da nemoras!!! Vise ni ja neznam 😂😂
jutro cure
za Rh ne moraš biti natašte...ja jučer bila i dobro da sam jela jer bi se izvrnula tamo...sparno u kombinaciji sa smrdljivim ljudima
uf jučer me baš probadalo u trbuhu...ali čitam daje to mj i pol prije poroda normalno...na pregledu je sve bilo ok tako da mislim da je to normalno jer se tijelo lagano priprema za veliko finale...
napokon sam i sebe opskrbila stvarima za rodilište...kupila si i jednu spavačicu i jednu pidžamu sa kratkim rukavima jer ne znam kako ce to dole kapati ili curiti pa ipak preferiram hlače
Bok, drage trudnice.
Ajme kako je nesnosno biti u Zg pod klimom cijeli dan i noć ( a vratila sam se u nedjelju navečer). Već mi nedostaje more, iako niti tamo nema osvježenja zadnjih dana. Što se tiče kupanja, ne znam od kuda takve informacije da može biti štetno. Plivanje i ronjenje mi je odgovaralo i za kičmu i za tijelo i za psihičko raspoloženje, te nos i sinuse. Ujutro i predvečer na plaži je super, a: suncobran, šešir, naočale i krema za sunčanje su "must have" ovog ljeta.
Ovo u Zagrebu na usijanom betonu, prestrašno. Klima gori 24/h non-stop. Jučer oko 23 ju je dragi ugasio, rekao je da je vani malo "zahladilo" (u sekundi je temperatura u stanu skočila na 28°C, skoro sam se ugušila i falilo mi je kisika, nos mi je začepljen, dišem na usta). Gledam dugoročnu prognozu...pa ovo ekstremno toplo ljeto: traje i traje i trajati će još neko vrijeme.
Jučer sam bila na redovitom pregledu i 4D. Na 4D nismo imali puno sreće, barem ne što se tiče neke kvalitetne slike lica, jer smo mu išli na živce pa se pokrio rukom preko face. Ostala mjerenja su u redu. Zadnje vrijeme dosta štuca, ali kaže ginekolog da je to u redu. Ukratko, vidi se da će imati moje oči (oblik),čelo i usta, te oblik lica, a nos i bradu tate :). Težak oko 1100g. Po veličini je u zlatnoj sredini. 4D ćemo nastaviti za par dana, jer se jednostavno nije dao lijepo poslikati (skrivao se tj. postavio se u moju pozu : ruka preko face kada me netko/nešto živcira).
Briseve sam radila prije tri tjedna i svi u redu. Rh faktor (kontrolu) prije mjesec dana, obzirom da smo i muž i ja 0-, nema nikakvih dodatnih komplikacija. OGGT zasada nisam radila i nadam se da neću niti trebati. Sljedeći redoviti pregled mi je za tri tjedna.
joj pa meni je sa klimom u stanu 27-28 strah me vece razlike...tako i tako kad izadjem van mi je za krepat...
ne znam do kada se smijem kupati u moru ali mislim da će mi na pregledu 6.8.reci da vise nema kupanja osim u kadi
jbt za 5 dana mi počinje obavezni trudnički dopust...vec...
je vama proletilo ovo vrijeme?
danas idem na rodinu školicu dojenja i baš se veselim...imam 1000 pitanja
jutro ženske :)
evo ja uspila ka opet nesto odpavat...doduse bilo je opet par napadaja gusenja..ali snosljivo
da jel nam proletilo?? leti ko luuuuudo..ja bi da netko malo zaustavi vrime..tek sam se navikla na migoljanje u stomaku...jos je rano za ostale novitete hahahah
ja nisam niormalna...jos sam uvik na moru..i ne da mi se ic doma...a tamo me ceka generalno sve čistit nakon baustele..pa laminat stavit u sobu..pa obojit hodnik i sobu..pa svu robicu oprat i pripremit...a isto tako i svu nasu radi te baustele ka nam je sve naprasila....
nadam se nekom dobitku na lotu ovih dana..da zaposlim 4 revna batlera da mi to sve obave ahhaha
odo se malo bacit u more..iako ne znam cemu..ka da se baciš u pijat juve ;(
Joj ja bi se bacila bilo kamo samo da mogu Pa makar i u toplo more. Nekako mi bed bit stalno pod klimom pa sada kao pokušavam "prirodne" načine rashlađivanja - ventilator, polijevanje hladnom vodom, pijenje hladne vode,... Dok ide ide, kad ne bude išlo, palim klimu
Dakle, imam još jednu tegobu. I to od danas. Ubija me vena na desnoj nozi. Nije iskočila ali je tamnija i boli me... Jesu vam popucale kapilare, vide li se vene?
Pusek svima
Sortiraj odgovore
Najstariji