Ma meni ti je ovo stvarno debilizam!!
Mislim da je veći sok za organizam to sta sam popila toliko šećera natašte, pa mi je došlo slabo, pa sam po ure ležala tako suzdržavajući se da ne izrigam, nego to sta mi je ovako povisen šećer!!
Al vidit cu sta cu ginic rec! Puno ti hvala na savjetima!!
Jutro cure :)
Evo ja sam većinom sve pokupovala osim još par komada robice (tutice) i još nešto od kozmetike mi fali i za mene jastučići i nekoliko sitnica. Za pranje robice sam kupila Od Froscha pa me zanima dal je ok i s čim ćete vi prat ili ste već prale robicu? I da, dal se i navlake od novih kolica trebaju prat? :D Meni to nije u planu al pitam usput..
Zagrljaji..
P.s. Evo jednog, barem meni, korisnog linka što sve uzeti u rodilište :)
priropricalica.blogspot.com/2015/07/spremna-za-rodiliste-ljetna-torba-za.html
Bokić svima! Ja isto nemam pojma čime prati tu robicu. Iako mi se mama ponudila da bi to sve napravila, tako da mislim da ću njoj prepustiti veći dio. Što se tiče navlake za kolica, to nikako nisam planirala. Jel se to mora? Mislim, bi li bilo poželjno?
Ja jučer bila na pregledu. Bogu hvala, sve je super. Koji osjećaj kad vidiš bebača. Taman je zijevnuo kad smo mu došli kraj lica. Toliko je predivan i savršen. Jedva ga čekam <3
Meni je ginekolog prepisao Lactogyn vaginalete koje bih trebala koristiti malo prije mora i na moru. Kaže da se pH rodnice zna poremetiti od slane vode, pa nastaju gljivice. Ovime ću to prevenirati. Jel koja dobila takav savjet od ginekologa?
Sova, super za pregled sad su nam i buše i bebići sve veći i veći iz dana u dan
A to za kolica.. nisam ni ja planirala, al palo mi na pamet pa reko da pitam
Što se Lactogyna tiče, ne može škodit bolje spriječit nego liječit
Ja sam navlaku oprala, i od kolica i od jajeta, ali zato jer sam dobila, a ljudima su stajala na tavanu od kad su ih prestali koristiti. Ali i da smo ih kupili prala bih, čisto radi sebe da znam da je oprano i čisto.
A što se tiče pranja robice- neki su mi govorili da se ne stavlja ništa, ni prašak ni omekšivač, neki samo da se pere bez omekšivača, dok su mi mama i svekrva rekle da nađem neki antialergijski blagi omekšivač i da koristim njega. I odlučila sam poslušati njih dvije.
Ljubav, evo sam pregledala ovaj tvoj link, i ja sam uglavnom sve to isto spremila (iako sam se ja vodila jednim drugim popisom), osim što sam ja ubacila i dvije pidžame za slučaj da završim ranije u bolnici. Doktorica mi je rekla da nakon poroda, 3 dana sam u njihovoj pa mi za rodilište ne treba, ali ovo je za ne daj Bože, nek se nađe. Još neke sitnice, tipa punjač, dokumenti, novčanik sam zapisala na papirić i zataknula za torbu ako me uhvati muž još može ubaciti.
Za sebe i bebu, za izlazak još nisam ništa pripremila, nekako mi se čini rano. Ali i to budem ako se kući vratim nakon sljedećeg pregleda.
Jutro trudnice
Super je taj blog-članak, i ja sam ga neki dan čitala..iskreno torbu nisam spremila ali mislim da polako krećem s pakiranjem ovaj vikend..ušla sam u 33.tjedan i još mi nije jasno kako je sve tako brzo prošlo..toliko mi je lijepo biti trudna da mi je, znam da zvuci čudno, malo zao sto se sve privodi kraju. Naravno da istovremeno jedva čekam upoznati svog princa, ali bas se osjećam posebno znajući da u meni raste malo živo biće
Upravo čekam uvz nakon 4.tjedna od zadnjeg pregleda pa se javim..otkucaji su ok, cerviks skraćen i omekšan, ali sam zatvorena..sad još uvz da mi srce bude na mjestu i sljedeći pregled već za 2.tjedna
Javim vam dimenzije, bas sam happy
Evo i uvz je super, plodne vode dovoljno a malac ima 2056 grama sto je super s obzirom da sam ja skinula 1kg od zadnjeg pregleda 😊 nastavljamo sa zdravom prehranom!! Bas sam happy...sljedeći pregled već za dva tjedna...😍😍😍😍
Nenana super za pregled
Ajme curke kako se to približava. Svakako nam se tu javljajte kada prođe dan D da znamo na šta se trebamo pripremiti
hej curke...ja sam jučer skužila da je za malca sve spremno (oprano, ispeglano i složeno) samo čekamo ta kolica da stignu u chicco...nadam se da je do 1.8.sve gotovo a za sebe nemam još apsolutno ništa...i malo me panika ulovila...moram u shoping
ja sam robicu prala praškom za dječju robicu od dm-a (praškasti se bolje ispiru od tekućih), bez omekšivaća i sa duplim ispiranjem
Sortiraj odgovore
Najstariji