Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    19. Srpanj 2015. 20:03

Sova ja takoder nemogu spavat... Iako se preko dana dosta umorim navecer legnem oko jedan-dva ujutro i u 6 najkasnije sam budna... Sta je najgore jos mi se spava al nikako onda vise zaspat...  Tada idem na internet ili tako nesto da ubijem vrijeme a da ne budim bas decka...i onda oko 9-10 opet me uhvati san i onda opet zaspim do nekih podne...i tako mi je vec skoro mjesec dana..vec sam se i navikla pa je ok... 

Inace evo ja sam otprilike spremna sa svime sta se tice stvari za bebicu, sve je oprano i speglano...mislim da imam dosta robice za pocetak i tak...jedino je ostala jos kozmetika za bebicu i meni stvari za u bolnicu al to cu kupit drugi mjesec jos sta treba... Sad sam puno mirnija kad je sve spremno koliko toliko... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

kneginja
    20. Srpanj 2015. 00:18

joj nespavanje...i to jaaaa koja sam mogla spavat dva dana bez da se okrenem i da idem u wc....

vec daaaaaaaaanima me muci disanje kad legnem..onda počme vrćenje po krevetu..pa panični napadaji da cu se ugušit..jer kao da ne mogu udahnit do kraja(iako disem cilo vrime i očito mi ne fali zraka!!)

Kuzim da mi je nos navecer začepljen...to sam ziher...danas sam kupila akvamaris al ništa ne pomaže :(...ali isto kuzim ili mi se bas čini...da mi je ovo malo i na bazi živaca..iako sam ja kao ono totalno coool ??
    Npr..danas cili dan nista...bio mi muz za vikend tu...gustali cili dan..isla na plazu...čak se rashladila vrhunski...dosla doma sva puna elana..i evo u 23 sata kad mi je reka da mora krenut nazad...odma nos začepljen..otežano disanje..i panika u glavi oću li večeras uopće zaspat??

Ne mogu virovat da sam postala histerična manitašica...Doduse tjesim se da ne umisljam bas sve...beba je jako visoko...i sve to sad pritišće pluca...al jbga....

joj cure ja bi se preporodila da zahladi nekih 20 stupnjva...ovo ljeto me ubija u pojma i kvari mi lipu i zdravu trudnocu :(

Ako uspjem ici na drugu bebu...sve cu od sebe dat da namistim da ne budem trudna nikad vise ljeti!!!!

Fluffy2
    20. Srpanj 2015. 01:12

Ovo je totalno prestrasno, sova i kneginja isto i kod mene... ne mogu zaspat nikako jer mi se piski non stop i povraca mi se, zgaravica uzasna i mucnina plus kronicni problem sa sinusima i fali zraka non stop. Procitala sam da ce ovakve temp bit do kraja sedmog :(
    More je pretoplo ne mozes se ni rashladit ni disat kako treba pa doma dođem jos umornija nego sam otisla..
    Bebac se podigao prema gore i sad vec imam osjecaj kao da ih je vise unutra a ne samo jedna beba, ne prestaje skakat, sta ga vise mazim on sve aktivniji :)
    Zaboravila sam rec Zara izgledas prekrasno!!!

Fluffy

kneginja
    20. Srpanj 2015. 01:25

strava :(

ja sam taman legla...sa plaže i rive puca muzika u svih 16..mislim da je veceras jedno 35 raznih dogadjanja...i sve to trešti u jednom psihodeličnom zvuku!!

a ja luda i zivčana jer me vec pere panika ocu li se gušit i imat zraka i ocu li uopće usput zaspat

a sad mi se muz javlja s puta doma,da je u MUću (dalmatinke će znat,to je recimo zaleđe splita)..i kaze smrzava se u autu..samo je 17 stupnjeva!!!!!!!!!

meni je na balkonu 30 upravo!! evo ja se polako oblačim...i krećem pjehe put faking MUća...šta je meni otpješačit 60-ak km...samo da se razladim hahahhah

puknicu....pukla sam vec....ovo je sve prestrašno ahhaha :D

žene drage..laku noć...odo ja put MUća 

Kiara5
    20. Srpanj 2015. 10:09

NmareN jedva čekamo sretne vijesti!!! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 
    Samo opušteno, bit ce to sve savrseno!! 

Meni je isto jako vruce, meni je ovo prevruće i za ic na more!! 
    Dodjem s mora ko da sam kopala!! 
    Ja vec polako počinjem osjećat i težinu droba i ko da mi se vraća umor s pocetka trudnoce... 
    E da, i mene zna vatat gušenje kad legnem u krevet, to mi se isto dogadjala i davno kada sam i posumnjala na probleme sa štitnjačom!! Al sad je štitnjača u redu pa ne znam zašto je to.. Kad sam rekla ginicu nije nista reagira na to!! 

Ja inače nisam ljubitelj Lita.. U uvik jedva cekam kad ce završit... A sada pogotovo!!

kneginja
    20. Srpanj 2015. 11:52

juuuuutrašce cure!!!!!!!!

JA SINOĆ SPAVAL U KOMADU 5 SATI!!!!!!!!!!!!!!! bez budjenja bez gusenja...ko da me neko nokautira hahaha...valjda je jadikovka pomogla :D jutros sam tako cila puna elana...vec u 7 se spustila na rivu na kavu..lunjala po gradu do 10 dok sunce nije upeklo..i sad bris doma pod klimu :D
    Boze dragi kako je san bitan. Jutros se budim oko 6,30 i leim u krevetu..i razmisljam(boze me sacuvaj ko da nisam normlana),dakle razmisljam...jbte pa jesam li ja ovo spavala??? i od sriće pod tus i put grada :D

a ne znam sta mi je pomoglo...Nisam an kraju kupila Operil za nos jer mi teta u apoteci nije tila dat niti slučajno..rekla je nema sanse to šteti trudnicama..smijete samo akvamaris...i to mi je dala neki novi strong....ajmo rec..ka malo me odčepio..ali nista posebno. Glavno da sam ja jedan dcl čistoe morske vode platila 40 kn ...a ispod kuce mi jadransko more...samo šta ne udara o zidove kuće hahahha...Ludo pa živi :D

svakako..dan super započeo...zelim vam svima isti ovaki :D

Branchi
    20. Srpanj 2015. 13:05

pozdrav svima!!!

zara izgledas super!!! sve trebamo sad opet stavit slicice u nekom tjednu, blizi se kraj busica, stizu bebice :D

ja sam napokon prestala raditi na poslu, ali zato imam radove po stanu, micanje robe, papira, ciscenje, bas veliko spremanje koje se proteze na vise dana jer mi je sve malo tesko, sto zbog bebe koja se rita, sto zbog sparine....ali ide :)

iduci tjedan jos par pregleda, depilacija i masaza i nadam se onda more - nadam se da necu imati neke zabrane, drzite fige :)
    jedva se cekam i malo maknut na more

u vasem nespavanju se pogotovo prepoznajem, em mi se piski, em me peru valunzi uz samu sparinu pa je bas veselo...ali dobro, sve je to za malu srecicu pa je nekako lakse :)

lollipop
    20. Srpanj 2015. 15:25

ejla cure...mi od kad smo u subotu aktivirali klimu spavam ko klada...divota
    danas išla opet vadit krv za Rh faktor...nadam se da je ovo zadnje...krepala sam skoro...u bolnici vruće, babe se nakeljile na stolice i nebi se ni pomakle i šećer na kraju neki stari uleti preko reda, doslovno pred nos mi je doletio i uđe unutra...samo sam mantrala ječmenac, ječmenac :D
    ali zato kad sam ušla u stan mmmmm fino

Zara6
    20. Srpanj 2015. 15:34

Cure hvala vam na komplimentima, i vi ste mi sve prekrasne od reda, svaka trudnica koju vidim zrači na kilometar, a imamo i sve jako dobar razlog zasto 

hvala vam i na preporuci za čaj od breze, iden sutra rano u bio svijet (to je kod nas u Zd bio & bio) i počinjem ga piti, a zovniti cu i ginekologa pa se malo s njim posavjetovati. čovik je stvarno dobar i uzvrati poziv kad mi se ne stigne javiti, je da je pivatnik ali svaka mu čast.

mene isto počela mučiti nesanica, preznojavam se dok spavam, a strah me spavati pod klimom, i jos mi se kosa i sve oznoji pa mogu ravno pod tus čim oči otvorim, kažu da će ovo biti najtoplije lito od kad je mirenja i imamo sve posebnu čast biti trudne baš sad hehe  jučer san išla na plažu od 7 do 8 ipo navečer i mogu vam reci daje to najlipše vrime, a popodne uspijem stogod po kuci obaviti.   samo me jucer u krevetu neka slabina prosla, ne znam je li se to vama događa, tren mislin da san gladna, tren mi je samo loše, pa nezz ocu li zaspati ili biti budna, sve poludilo 

cure je li vas iko proba uvjeravati da kupanje u moru nije dobro u trudnoći? mene malo zbog te bakterije sad uvatila panika i neman pojma više što je dobro a što ne, samo kad izađem iz mora se odma prisvlačim u suhi kostim, i mislim nekako da je dobro malo plivati, u čistom moru naravno i da mi se od toga ne more nista pogoršati, samo eto moj mozak sad radi na 100 i misli o svemu i svačemu.

a sto se tiče začepljenog nosa, meni je cili život skoro začepljen i ne osjetim ni mirise baš pa ću morati na pegled, ali to planiram kroz godinu dana, izdržati cu do tad, sad je bejbi najbitniji  možda se samo malo nasnifam morske soli i super jer ko sto kneginja kaže - kad nam već more  doslovno udara  od kuću onda more i po nosu mlatiti ahah! 

p.s. kneginja mogla bi i ja do Muća doći prinoćiti malo ako je već 17 stupnjeva po noći čisto da se naspavam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.