Večer cure :)
NMareN, krasne vijesti i sad samo opušteno i bez velikog razmišljanja.. i sve će se lijepo posložit
SRETNO!!!!
Dečko i ja smo se do devet izležavali na plaži.. milina sutra već ranom zorom idemo toćat nogice inače preko dana mi je stravično vruće, ležim i doslovno se sve cijedi s mene... isto nemam klimu, al nekako preživljavam.. brzo će nam proć ove vrućine i eto nas u rodilištu.. baš sam sad dečku govorila kako će mi užasno falit trbuščić i pokreti i stalno osluškivanje i glupo prebacivanje s jednog boka na drugi... tako je divan osjećaj sve ovo što prolazimo...
kneginja, misli pozitivno ja sam zabrijala da je porod nešto najdivnije na svijetu i imam u planu dva, tri truda i vani smo
haha.. to sve super izgleda u mojoj glavi.. vidjet ćemo kad budem na pet do podne dal ću bit ovako kul ili panika...
Čuvajte se
Bokic cure... Prezivljavate...? Ovo je pakao...ne radim doslovno nis i rastapam se... Danas sam zavrsila kod doktorice jer mi se lijevo oko skroz zatvorilo samo od sebe nakon popodnevnog spavanja... I iritiralo me nenormalno... I nakraju eto uhvatio me konjuktivitis... Zabranu za ic na more sam dobila...
Inace nisam to nikad imala nit netko u mojoj blizini pa ak koja slucajno zna za koliko dana to otp prode..? Dobila sam i neke kapi pa se nadam da ce pomoc...
Laku noc... 😉😘
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Dobra večer cure! dok ja stignem ista napisati vi već 10 stranica ispišete, prave ste
sanjarica mislim da će za par dana proći konjuktivitis, sestra mi je znala često imati, ful su joj osjetljive oči.
sve se topi s mene, a baš ovih dana svi zovu na rođendane, druženja itd, a ja sam imala namjeru ne micati se od klime
došli su mi nalazi briseva prije 2 dana i nisam baš oduševljena, ustvari tužna jer mi se nimalo ne sviđa ta bakterija, nikad nisam imala problema s tim - ureaplasma urealyticum 10 na 3, kaže gineklog (i državni i privatni) da se to ne liječi jer je jako mala razina, ali ja sam svejedno zabrinuta i opskrbila se jogurtima i acedofilima. Je li imala koja od vas slične rezultate briseva?
evo i moje bušice, rastemoo :D danas smo točno 25 + 2
Sovice baš mi je drago što si stavila sliku svoje buše, prekrasna je i uopće nije velika, meni je moja velika hehe
http://www.igreklik.com/slike/viewer.php?file=30694017601137380178.jpg&file_imgur=2wNPMCd.jpg
Zara ma super izgledas ;)) ja jos nikakve briseve nisam radila ?! Kaj se to ne radi negdje iza 30tt ili...?!
hvala Cvarak baš mi je gust podiliti slikice s vama i odma mi je toplo oko srca kad vidim vaše prilipe bušice. ne znam zašto mi je on već sad radia briseve, samo je reka da je ok sad napraviti pa u slučaju da je nešto da imamo vrimena vidti i ličiti, s tim da nisam prije imala neke probleme i sve je bilo ok. Nije ni ovo zabrinjavajuće prema njima, ali nas trudnice brine sve to
ja i dalje nemam ništa novo za bebača u pripremi, jedino sam čitala neke članke itd. imate koju dobru knjigu za preporučiti a da je baš na temu novorođenčadi?? baš bi mi sad dobro došla da se mlao opustim, ali i pripremim jer i mene hvata lagana panika
čaj od breze obavezno...mislim da se moze cilu trudnocu pit,...mene je spasio :D
Nmare samo opušteno i uzivajte držim fige da bude brzo brzo
Zara izgledaš svjetski! Sexy trudnica, ja se ne bi vadila iz takvih haljinica 👍👍☺️
Kneginja ja sam se jutros u 5 probudila razmišljajući i porodu i kako cu tih par dana u bolnici i hoću li uspjeti dojiti Itd..panika, panika 😂😂
Ps. Jučer smo MM i ja opustošili IKEIN odjel za bebe ☺️ komoda za presvlačenje, posteljinice, vreće za spavanje, ručnici, dekice, poplun ma svašta..malo pomalo se lista smanjuje 😊😊💕💕
Cure, pati li koja od nesanice? Ja već jedno vrijeme ne mogu spavati. I onda uopće nisam umorna tokom dana. Izluđuje me to što ne mogu spavati. Probudim se recimo oko 3h i budna sam do 6 i onda zaspim do nekih 7, pola 8 i to je to. A idem leći oko 23h...
Sortiraj odgovore
Najstariji