bokić žene
ja i dalje krepajem od vrućine...nema više ni more ni plaža smisla....samo me dokrajči :(
samo klima i to je to
Za vas sve kojima vam je bebač na zadak..malo googlajte..imaju neke vjezbe(dogy style poza pa tako stajati..) kojima se beba okrene ponovo kako treba...
Moja je na zadnjem pregledu bila glavom vc dole...i to nisko...a nogice ispod sisa...neka dugajlija :) sve sad maštam da je dugačka i mršava...pa će samo skliznut kad dodje vrime iz mene hehehhe :D
čuvajte se ovog ludog vrimena...ja nastavljam sa ležarinom..nema vanka prije 21 večeras
pusa svima!
Curke, trbuscici su vam diiiivniiii
Kakve ce to tek krasne bebice biti!!
Vi curke sa kao secerom, drzite se, bas mi je zao da vas tako pate.. Vjerujem da se uopce nije lako pridrzavati te prehrane..
Ja sam jucer bila na pregledu, sve stima, zatvorena sam, maleni je na 1023grama tako da lijepo raste! Ja sam izgubila na tezini u odnosu na prosli pregled, al vjerujemo da je to zbog viroze od vikenda.. Opet sam na +4!
A za onaj krvavi trag (koji mi se opet bio ponovio) kaze dr da je moguce da mi je od naprezanje kod obavljanja velike nuzde pukla neka kapilarica, jer ne vidi neki drugi razlog.. Nadajmo se da je tako!
Nego curke, sto vi mislite o putovanjina sad vec u trecem teomjesecju? Koliko daleko se usudite ici od kuce (ili nekog doktora).. Muci me to sad dosta, ne znam gdje da odemo na godisnji..
E da, i moj maleni je na zadak, ali kaze dr da se ima jos kad prekobaciti.. Ali ici cu malo googlat ovo sto je kneginja predlozila!
Cure buške su vam predivne!!!
Za položaj zadak sam i ja čitala da postoje vježbe, treba pogledati..
Moj malac se isto okrenuo, glava prema dolje, nadam se da ce tako i ostati..
Jučer smo kaparili i naručili kolica! Bas smo happy, na kraju smo uzeli u Leo Kids model Q9 u sivoj neutralnoj kombinaciji, jedva čekam da odemo po njih :)
I danas sam počela kupovat za torbu za bolnicu, jel znate koliko bi paketa uložaka bilo optimalno uzeti?
Bokic cure... Bome i ja ne izlazim iz stana do veceras...ovo je pakao...
Taman mi majstori po stanu montiraju ormar i decko pokusava montirat krevetic a ja u drugoj sobi odmaram i bas me briga... Sutra pocinjem s pranjem robice i tako toga... Jos sam neodlucna dal cu prat i sa omeksivacem il necu... Ja volim da mi roba mirise ali kazu da navodno nije dobro za bebace..pa neznam...
Nenana imat cemo ista kolica... Meni su na prvu bila predivna... Nama isto dolaze krajem drugog tjedna...
Nego neznam za druge bolnice ali nasa u puli navodno da zahtjeva/preporuca da se uzme jedan cijeli paket pelena za bebe i barem 4 paketa ulozaka za nas..one Vir 80 ili tako nekako da se zovu...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
E drage, jel i jedna razmišljala o doniranju matičnih stanica iz pupkovine u privatne svrhe ili zakladi Ana Rukavina????
Da ja jesam... Pitala sam svog ginekologa i rekao mi je kad prvi puta budem isla bas u bolnicu na pregled znaci tamo oko 36-38 tt da doktoru napomenem da zelim to napravit... Te da cu tada dobit neki formular za ispunit i brosuru o svemu tome... I ponovo kad ides bas na porodaj da moras opet napomenut te da tada dobijes samo neki papir za potpisat i to je to...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
I da, necu privatno samo za svoju obitelj vec cu za zakladu Ana Rukavina...
!
I ja sam se na prvu zaljubila, u sliku na naslovnoj i ta smo odabrali 💕😊😍
Za doniranje ne znam sto bi rekla..Diskutabilno je... Na tečaju smo pričali o tome, pa je sestra rekla da se dobro informiramo...koliko sam shvatila da bi uzeli stanice moraju vrlo brzo zaustaviti protok na upoznavanje vrpci i onda beba me dobije ono sto treba, ne bi trebali vrpcu rezati odmah nego pustiti da otpulsira jer tada beba dobije ono najvažnije..iskreno nevzn vise i da li je to istina pa preporučam ne slušati druge nego se uistinu jako dobro i stručno informirati :)
Sta da? To nisam cula... Ono sta sam na internetu procitala tj na stranici od Ane Rukavine je sve lijepo objasnjeno i djeluje mi kao jednostavan postupak koji ne remeti u tim trenucima ni bebu ni mamu... Ali imas pravo da, kad budem isla u bolnicu cu bas zamolit doktora da mi lijepo objasni cijeli postupak ...
!
Sortiraj odgovore
Najstariji