Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavojka
    18. Srpanj 2015. 12:05

Ajme ja nemam nista spremno osim kinderbeta! Nista!
    I stalno mislim ma rano mi je jos pocet.. Al dobro..

Cvarak, koji si to video gledala?

Ja se bojim male djece, ne volim ih dirat dok samostalno ne drze glavu, pa me je strah kak bu to islo..

kneginja
    18. Srpanj 2015. 12:18

evo čitam da je normalno da se u ova doba pojave strahovi i sumnje....Ma sve cemo mi to odradjivat ko po špagu...šta mislite koliko blentavih i nesposobnih zena i rodi i odgaja dicu bez po muke....a di necemo mi...face hahahah
    Ja se beba ne bojim..jer od svoje 11 godine non stop imam bebu u kuci i masu obaveza oko njih...to mi je nekako  normalna stvar....Plavojka jos su najbolje kad ne mogu same kontorlirat glavu..vec im ti drzis fino...di kad sam dva tri miseca počnu nekontrolirano mlatit sa njom hahahha kao mogu a vraga svog mogu....pa izgledaju ko mali pijanci :D :D

joj taj dio jedva čekam mmmmmmmm....samo se svaki dan sve vise i vise bojim poroda...al valjda ce i to proc

Mene jos uvik muci večeri začepljen nos..pa se gusim..hvatam zraka...sinoć nisam uopće spavala...jos bilo stravično vruće....Ako ovo ne prodje za dan dva..uzet cu operil..čitala sam da zene koriste u trudnoci..ali ne dugo

NMareN
    18. Srpanj 2015. 12:47

Trudnice moje drage, koje me se sjecaju i one koje me ne poznaju , samo da vam javim da smo evo konačno dobili potvrdu od dr da ponovno mozemo planirati svoju bebicu,eto vec je ovaj ciklus moguce . Nisam optercena,ne gledam simptome moguce T jer ih niti nemem... Ipak je ovo prvi ciklu pokusavanja pa ni ne ocekujem čudo od prve,naravno da bi bilo lijepo.... Idemo na more i jedva čekamo gustati .
    Vi se čuvajte,pazite,klonite žarkog sunca i uživajte

Ja to mogu, ja to hoću....

Sanjarica
    18. Srpanj 2015. 13:04

NmareN lijepe vijesti... Sad samo opusteno i uzivajte!! Odmorite se i napunite baterije... I naravno ako bude bilo jos nekih lijepsih vjesti obavezno nam se javi ovdje... 
    Drzimo fige..  

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Cvarak
    18. Srpanj 2015. 14:17

Nmaren samo hrabro i opusteno ;)) taman cemo mi sve u rodiliste a ti ces uzivat u prvim mj trudnoce,vidjet ces :)))  Plavojka ma neki nasla video na youtubeu baby handling , ima ih vise!!!

Fluffy2
    18. Srpanj 2015. 19:12

NmareN samo sex on the beach...a i ostali koktelcici 
    Meni su ocito pasale bozicne i novogodisnje rakijice 

Fluffy

Ryanne
    18. Srpanj 2015. 19:26

Sretno NmareN. 

Samo mozak na pašu, kako bi se reklo. Vrlo uskoro ces imati ponovni plusic. Svi ti drzimo fige. 

Ja jedva funkcioniram po ovim vrucinama. Ne znam kamo sa sobom...

lollipop
    18. Srpanj 2015. 19:42

NmareN sretno i opušteno...uživajte i puno se volite i mazite 

uf ja danas u 11 išla u grad srediti sve za kolica...a sunce upržilo...ali glavno da nam je klioma namontirana i da radi 

Cvarak
    18. Srpanj 2015. 19:47

Ja pid klimom cijeli dan nikud ne mrdam!!!

Ryanne
    18. Srpanj 2015. 19:59

Ja nemam klime.  A kod mene u stanu pakao. 

Sad mi je krivo sto nisam prije pokupovala stvari za bebu i za bolnicu. Sad cu morati shoppingirati po najvecim vrucinama. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.