Ajme ja nemam nista spremno osim kinderbeta! Nista!
I stalno mislim ma rano mi je jos pocet.. Al dobro..
Cvarak, koji si to video gledala?
Ja se bojim male djece, ne volim ih dirat dok samostalno ne drze glavu, pa me je strah kak bu to islo..
evo čitam da je normalno da se u ova doba pojave strahovi i sumnje....Ma sve cemo mi to odradjivat ko po špagu...šta mislite koliko blentavih i nesposobnih zena i rodi i odgaja dicu bez po muke....a di necemo mi...face hahahah
Ja se beba ne bojim..jer od svoje 11 godine non stop imam bebu u kuci i masu obaveza oko njih...to mi je nekako normalna stvar....Plavojka jos su najbolje kad ne mogu same kontorlirat glavu..vec im ti drzis fino...di kad sam dva tri miseca počnu nekontrolirano mlatit sa njom hahahha kao mogu a vraga svog mogu....pa izgledaju ko mali pijanci :D :D
joj taj dio jedva čekam mmmmmmmm....samo se svaki dan sve vise i vise bojim poroda...al valjda ce i to proc
Mene jos uvik muci večeri začepljen nos..pa se gusim..hvatam zraka...sinoć nisam uopće spavala...jos bilo stravično vruće....Ako ovo ne prodje za dan dva..uzet cu operil..čitala sam da zene koriste u trudnoci..ali ne dugo
Trudnice moje drage, koje me se sjecaju i one koje me ne poznaju , samo da vam javim da smo evo konačno dobili potvrdu od dr da ponovno mozemo planirati svoju bebicu,eto vec je ovaj ciklus moguce
. Nisam optercena,ne gledam simptome moguce T jer ih niti nemem... Ipak je ovo prvi ciklu pokusavanja pa ni ne ocekujem čudo od prve,naravno da bi bilo lijepo.... Idemo na more i jedva čekamo gustati
.
Vi se čuvajte,pazite,klonite žarkog sunca i uživajte
Ja to mogu, ja to hoću....
NmareN lijepe vijesti... Sad samo opusteno i uzivajte!! Odmorite se i napunite baterije... I naravno ako bude bilo jos nekih lijepsih vjesti obavezno nam se javi ovdje...
Drzimo fige..
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Nmaren samo hrabro i opusteno ;)) taman cemo mi sve u rodiliste a ti ces uzivat u prvim mj trudnoce,vidjet ces :))) Plavojka ma neki nasla video na youtubeu baby handling , ima ih vise!!!
NmareN samo sex on the beach...a i ostali koktelcici
Meni su ocito pasale bozicne i novogodisnje rakijice
Fluffy
Sretno NmareN.
Samo mozak na pašu, kako bi se reklo. Vrlo uskoro ces imati ponovni plusic. Svi ti drzimo fige.
Ja jedva funkcioniram po ovim vrucinama. Ne znam kamo sa sobom...
NmareN sretno i opušteno...uživajte i puno se volite i mazite
uf ja danas u 11 išla u grad srediti sve za kolica...a sunce upržilo...ali glavno da nam je klioma namontirana i da radi
Ja nemam klime. A kod mene u stanu pakao.
Sad mi je krivo sto nisam prije pokupovala stvari za bebu i za bolnicu. Sad cu morati shoppingirati po najvecim vrucinama.
Sortiraj odgovore
Najstariji