Danas sam shvatila da kad se vratim s mora (kraj 8 mj) da cu imati samo mjesec dana da sve pripremim za curku i sebi za bolnicu.
Imam osjecaj da mi je sad jos prerano sve to prati i peglati.
Bome me neka frka oprala sad
A nemaju veze kile cini mi se nego nas je svih ubila ova vrucina i pritisak. Ne mogu disat normalno a kamoli nesto radit. A ceka me preseljenje jos. Nekako sto se djecjih stvari tice mogu se oslonit na mamu da ce mi ona to pripremit, bas nemam snage za prat i peglat.
Po noci skoro uopce ne spavam pa se dizem jos umornija. I bas to, sto ce bit za 2 mj jos. Nikad vise trudna na ljeto ili bar stavit klimu i ne mrdat iz kuce!
Fluffy
Hej curke... Vidim sve muku mucite s hemeroidima... Ja ih za sada jos nemam... Ali kad je decko imao prije nekoliko mjeseci ostalo nam je dosta one Faktumast... Mislim da se ni sada vise ne prodaje osim na recept... Al neznam za slucaj da mi se pojave jel smijem nju koristit?
Inace da i ja se pridruzujem oteknutim rukama i nogama...ko cevapi izgledaju..
Inace sve drugo ok... Polako sam pocela pripremat stvari za bebicu, sredivat robicu i tako.. Gust mi je to sada....
Sve vi koje jos malo radite zelim da vam ti zadnji dani produ sta brze i lakse...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Drage moje da vas pitam, vadila sam jutros ogtt, ugl šećer natašte je u redu 4.4, nakon uru opet u redu, a nakon dva sata mi je 9.1 a normalno je kao do 8.5.
Jel iko ima sličan nalaz i koliko je to veliko odstupanje???
Aaaa znam kako ti je!!!! A jojj neznam kaj da ti kazem!!! Jel te salje na GUK?!
Ček, jel guk ono iz prsta??
To mi je 4.6.-vidila san onaj aparatić.
I onda su mi na nalazu došli oni rezultati sta sam gore napisala!!
Znaci samo mi je taj zadnji-nakon dva sata povisen...
Meni je ovo takva debilana i pilana... A tebi je stvarno na granici... Pa to je nista!!
Sad sam pročitala sta je GUk! Ne znam oce li me Poslat... Pregled mi je tek za tjedan dana... Pa cu tada vidit... Do tada cu pazit sta jedem i plivat cu svaki dan i pazit lipo!!
Jel mislis da je tako ok??
Da guk ti je kad se pikas tj vadis si sama krv 4 puta na dan!!! Ma ne panicari,tebi sam na slatko reagira! Probaj ne jest slatko i vise puta po malo i raznovrsno!!! Nije ti sad tak strasno visoko prije par god to bi ti bilo ok,isto ko i meni,al eto maltretiraju nas malo!! Neznam ni ja kakvi ce mi nalazi guka bit vidit cu u petak..i ako ce bit dobri morat cu tako svaki mj do kraja trudnoce komaaa!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji