Bok cure… Sad vidim plavojka da si zavrsila u bolnici ali i vec si doma...super...neka su te odmah pustili... Ma neke glupe viroze su da sad u diru tako da se treba pazit...
A tebi kiara cestitke od srca...sad uzivaj maximalno...
Ja sam danas cijeli dan u generalki stana... Bas sam nacistila sve i svasta...nema centimetra kamo nisam prebrisala... Hahah...
Sad tus i izlezavanje...puseeeee....
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Kiara cestitam sad na zasluzeni odmor,tolko se izlezavaj da nemoj ni kuhati.
Mene maloprije zovu moje frendice da ocu na pice do grada skoknuti, a ja mislin kako cu listove masirati da me ne grcu po noci ahaha tako da sad pisem iz kreveta i jedva cekam zaspati.
Laku noc, saljemo vam pusice
kiara čestitam...sad odmor i uživancija
plavojka ajde nisu te dugo gnjavili...bitno da su te infuzijom natankali da se malo oporaviš
uobičajeno ljeto i viroze
ja sam baš sretna šta su one tropske vrućine malo popustile i sve me strah šta ću sad kad se opet dignu...nikako mi ne paše vrućina
Jutro cure :)
plavojka, nadam se da si ok sad i da je beštija od viroze prošla
U četvrtak sam bila na pregledu, družili smo se preko pola sata ljubav mamina je super.. veliki smo preko 1700, kaže dokltorica da već imamo dosta kose i punije prćaste usnice uglavnom sve je ok.. i cerviks i svi nalazi na bakterije negativni tako da se mogu kupat i uživat u ostatku ljeta
Po njenim prognozama ću ipak rodit ranije, prije termina.. al dobro, nadam se da neće bit puno ranije eto to je ukratko to
I da, buše su vam prekrasne
Trudnice moje drage, kako vi racunate mjesece trudnoce? Znam da sam 26tt 5/7 dana. E sad na nekim portalima pise da se svaka 4 tjedna uzima kao mjesec, to bi ispalo 10 mjeseci. Negdje uzimaju ove mjere:
Prvo tromjesečje
1. mjesec = tjedni 1, 2, 3, 4
2. mjesec = tjedni 5, 6, 7, 8,
3. mjesec = tjedni 9,10,11,12,
Drugo tromjesečje
4. mjesec = tjedni 13, 14, 15, 16, 17
5. mjesec = tjedni 18, 19, 20, 21, 22
6. mjesec = tjedni 23, 24, 25, 26, 27
Treće tromjesečje
7. mjesec = tjedni 28, 29, 30, 31
8. mjesec = tjedni 32, 33, 34, 35
9. mjesec = tjedni 36, 37, 38, 39, + 40
a negdje se opet razlikuju i ti tjedni po tromjesecjima.
Kako vi racunate?
I da, kakvo je vase misljenje sto se tice one izjave da je bolje roditi u 7. nego u 8.mj zbog razvijenosti pluca? Drugi opet kazu da je bolje da dijete sto dulje bude u stomaku. Sto vi mislite?
Haaj
Ljubav, hoćeš ranije roditi jer je beba veća ili??
Ja bila malo u Bosni vidjeti kakvih stvari ima za bebača. Svakako također preporučam da kome je blizu ide. Za 1200kn dovezla sam doslovno krcat gepek dječjim stvarima. Ja sam se zasad više fokusirala na robicu. Nakupovala sam masu onih jednodjelnih plišanih kombinezona. Meni je to toliko preslatko! I ljekarna je, naravno, tamo toliko jeftinija. Da padneš u nesvjest... Pa ako možete, svakako se provozajte.
Moji svi nalazi ok. Samo malo povišeni leukociti, ali mislim da je to normalno u trudnoći.
Plavojka, nadam se da si ok
Jutro zenice
Mislim da su pocele one neke H B kontrakcije kako li se vec zovu, kao da mi je netko vibrator u stomak ubacio, treska lagano pa stane skroz nesto cudno. Mislim da bi to moglo bit to nije beba sigurno, on pliva, boksa ili gurka.
Fluffy
Lidija ja ti računam prema ovoj tablici koju si stavila. Ta mi tablica ima smisla totalno.
A ovo da je bolje rodit u 7. mjesec nego 8. sam čula odavno ljudi da pričaju. Kao naročito ako je dečkić u pitanju. Ma samo neka oni budu do kraja s nama Iako imam paranoje u zadnje vrijeme šta ako se prerano rodi. Jer sam zadnjih mjesec dana čula da su se 3 trudnice porodile na početku 8. mjeseca trudnoće. Pa kako sam okružena time počela sam razmišljati o tom
Jel vas bole leđa? Mene je preksinoć probudila bol u leđima. Nisam se mogla ispružiti u krevetu od bolova. Ali dobro, tokom dana je prestalo. A baš vježbam i razgibavam se...
Sova mislim da je normalno da u trudnoci nije bas sve u granicama... Nije ni meni i ginic uvik kaže da je kks super!! A ja kada gledam sve one parametre uvik je par stvari malo povišeno ili sniženo...
Ja mislin da su to bablje price da je bolje rodit u 7 nego u 8 misecu ili kako vec... Nebi oni stavljali onda zene na stroga mirovanja da beba bude sto duže u drobu... Nego bi pri svakoj komplikaciji radili carske u 7 misecu... A jel tako??? Totalno mi je nelogična ta prica a isto je svi potvrđuju. Naravno, niko mi je stručan nikad nije potvrdio, nego zene uvik tako pričaju!!!
E, i ja se uvik ravnam po ovoj tablici!! Znaci ušla sam u 28 tjedan-treće tromjesečje!!! 👼👼👼
Sortiraj odgovore
Najstariji