Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    09. Srpanj 2015. 15:33

ja se danas isto uhvatila pegle...napokon ispeglala stvari za bebu...još mi ostalo vrlo malo toga i neka sve bude spremno u ormaru...već mi je sad bilo teško tako da bolje ne čekati...

pošto sad moram pripaziti na tu posteljicu onda će dragi opet malo više obaljati ove kućanske poslove i nikako ne smijem tegliti škaf sa opranom robom kad izvadim izt mašine...tu se uvijek zanesem...

plavojka fotka je predivna i ja bi nešto tako ali nažalost moj trbuh u trudnoći izgleda kao da sam čimpanzino mladunče pa me nebi bilo baš lijepo vidjeti golog trbuha 

nenana
    09. Srpanj 2015. 20:16

Evo i moje buške:

Čini mi se ista zadnja dva tjednaaa :)

Vjerojatno je bila veća jer sam bila napuhana :)

Fluffy2
    09. Srpanj 2015. 21:39

Ma bas sve sve lijepe! :)
    Ja imam slikavanje za nekih 15 dana kad dragi dođe jedva cekam :)
    Lolipop jel to zelis rec da si dlakava kao cimpaza?? Aaahahaaha

Fluffy

Pomalo
    10. Srpanj 2015. 01:32

Evo cure da se malo i ja pohvalim trbuhcicem :) 

pic hosting

Sta vama pomaze za zgaravicu? Ja je konstantno imam, popijem sode, pa kako me lupi u zeludac i od sode mi se nekad digne, fakat sam specijalac, izgleda da ce mali imati bujnu kosu :)
    Mene je iskreno strah ista pripremati i kupovati za bebaca, tako da jos nemam nista od odjece, tj. Par bodica al to su veci brojevi sve, trebala sam dobiti dosta robe, al svima sam rekla da mi ne donose nista, nekako me strah toga, a toliko bi zeljela pripremati sve za moje zlato! Hvala vam jos jednom svima najbolje ste!!! 

Sanjarica
    10. Srpanj 2015. 03:54

Eto mene u ove kasne sate...nikako zaspat... 

Meni za zgaravicu dosta pomogne casa hladnog mlijeka... Pa pokusaj... 
    Inace bas lijepe trbuscice imate sve... Sutra mozda i ja stavim sliku ako uhvatim vremena... Laku noc vam... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

lollipop
    10. Srpanj 2015. 07:45

jutro trudničice

je da fluffy samo mi trbuh odlakavio...

joj danas i jucer navecer trckalica cijeli dan 

Kiara5
    10. Srpanj 2015. 08:07

Zvjezdice brzo u shoping, vidis da ide sve na dobro!!

Anci2225
    10. Srpanj 2015. 08:18

Jutro cure

Sve ste preslatke s buskicama

Sto se tice zgaravice, ja sam u prosloj trudnoci zderala bademe ali mi apsolutno nista nisu pomagali.
    Onda mi je dr. rekao da kaj se mucim, da si uzmem Gastal (covjek me spasio)
    Ponekad pomogne i casa hladnog mlijeka

Sova5
    10. Srpanj 2015. 09:03

Ja sam na onom OGTT. Rečeno je da je ta tekućina odvratna, i zamišljala sam ju odvratnom. Ali da je ovoliko odvratna nisam se nadala. UŽAS!

Ryanne
    10. Srpanj 2015. 10:13

Nenana, Zvijezdice... buške su vam prekrasne.

Kad već sve uploadate slike, evo i nas dvije.
    Slikano danas.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.