Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    10. Srpanj 2015. 17:11

ej žene

ma ja imam pravo na porodiljni...to se nerviram radi curke koja ce rodit za 5 dana i nema sanse...isla...kazu ma kakvi...sta da radi...kaze ne da joj se vise obijat vrata i zajebavat...prezivit ce i bez toga

ja sam se osigurala...vec sam duze od godinu na birou...vrlom hahhaha

Sanjarica
    10. Srpanj 2015. 17:33

Kneginja stvarno mi nije jasno ali mozda to stvarno ima veze s time iz kojeg si grada..opcine...ili sta vec...iako mi je i to cudno... Ali koliko znam SVI imaju pravo na porodiljni! Pouzdano znam jer je par slucaja oko mene tj moje prijateljice koje nisu nikad bile na birou prijavljene, jedna cak nema ni dana radnog staza nit ista.. pa su imale pravo na porodiljnu...tako da mi to nije jasno nikako. Mozda stvarno ima veze od grada do grada... Bo! 
    Nego dali koja od vas pouzdano zna dali moramo imat i DOPUNSKO OSIGURANJE da bi izvukle onih 2300 kn jednokratne pomoci kad se dijete rodi ili nemoramo imat dopunsko? Tnx!

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

lollipop
    10. Srpanj 2015. 17:44

ne moraš imati dopunsko...provjereno 

kneginja
    10. Srpanj 2015. 20:13

a ne znam sta da kazem...to je zakon na nivou drzave..ali se eto nasi sluzbenici ponašaju ka da su u ćaćinoj prčiji....pitaj boga kako im to prolazi

Ovo ne znam za tih 2300 treba li dopunsko...ja ga plaćam svakako..ne daj boze nečeg..neka ga ahahha

ujutro odo na more...a zamislite...počela bura puvat hahhaha...pa ovo je za poludit..opet ce zaladit i necu moc na plažu!!!

Cvarak
    10. Srpanj 2015. 23:31

Joj ja sam ovih dana zivac zivac zivac... Mozda jel mi fali sna za kojeg vise ni ne osjecam da mi fali! Neznam kak da spavam ni jastuk ne pomaze! Uvijek me nes u trbuscicu presjece kad se okrecem!! I mene znaju grcevi lovit i to isto sam u listovima ufff!!!

lilianaa
    11. Srpanj 2015. 08:21

Pozdrav drage moje, evo da se malo javim... radila sam pretragu secera. Prvo sam davala urin, pa su mi mjerili iz prsta (bilo je 4,5, rekli su da je to super). Nakon toga su mi vadili iz vene i pila sam onu slatku tekucinu. Btw, meni je bas fina. Cak sam trazila da mi daju jos vode jer mi se natalozilo dolje u casi te glukoze ili sto je to vec pa da pokupim do zadnje kapi. I onda normalna procedura, vadenje krvi iz vene nakon sat vremena i nakon jos sat vremena. Rezultate trebam dobiti iduci tjedan. Ono sto me malo brine je sto sam zadnjih par dana prije pregleda pazila na ono sto jedem i onda citala clanke i procitala da mjeri secer u krvi zadnjih 8-12 tjedana hahaha a tada sam bas pretjerivala ali vidjet cemo sta ce na kraju biti. 

Trenutno se osjecam dobro sto se tice trudnoce, mala mi se javlja ali nekako ima slabije udarce, ne znam jel mi se to samo tako cini ali nadam se da je s njom sve u redu. Pregled imamo za dva i pol tjedna. Ja ovaj mjesec mrsavim jer sam na dijeti 1800 kalorija. Moram reci da imate bas lijepe buse, imam i ja stomacic ali nije tako lijepo zaokruzen, vise ko da sam se ugojila hahaha

plavojka
    11. Srpanj 2015. 09:14

Jutro zene! Ja sam nocas dusu ispovracala :((
    Bili sinoc naveceri kod rodjaka i odmah sam skuzila da mi je lose sjela.. I onda sam se nocas mucila s tim sto nije htjelo provarit da bi na kraju sve vratila..
    Sad se samo nadam da je to od vecere, a da nisam skupila onu crijevnu vurozu od muza od prije 2 dana..

Nego mislila sam si, kako beba cuje kad povracamo, njoj to mora da zvuci ko Jurrasic park :))

I imam sad 37,4 temp takoda vjerujem da je to ipak viroza :((

Sto vama pomaze kad povracate?

plavojka
    11. Srpanj 2015. 10:39

Kneginja hvala ti! 
    Ne mogu jos uvijek ustati iz kreveta, full sam slaba.. 

I da, i voda mi dize zeludac.. I nista ne mogu jesti pa se pitam kako ce to biti bebi

Fluffy2
    11. Srpanj 2015. 10:50

Plavojka ozdravi brzo! Ja imam puno iskustva s povracanjima i meni pomaze kad nista ne jedem :)
    Ne brini za bebu nece njoj nista bit od par dana lagane prehrane.
    Meni je ovaj mali sta se prehrane tice skroz doveo u red, smeta mi apsolutno sva teska hrana i ako slucajno pijedem nesto malo masnije ili nezdravije odmah povratim.
    Ti se malo odmori, jedi kuhanu rizu, palentu, rizine kekse i bit ce brzo bolje!
    E i ne mogu doc sebi koliko istih simptoma imamo u isto vrijeme, neki dan citam kako vas hvataju grcevi i mislim se super mene nisu. I naravno nocas nekoliko puta buđenje bole listovi ajme :)

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.